Siste dag før skolen begynner

Hei og god kveld! ♥ Dagen i dag har egentlig gått til å slappe av og være en liten tur i nordlandshallen, altså et fotball sted. Der var jeg sammen med en god folk! Jeg var der sammen med Amund, Stine, Sara, Tobias, Isak, Filip, Rudi, Magnus og en som het Edvard, tror det var alle. Koselig og artig var det. Før i dag slapp jeg bare helt av og ryddet ut julen på rommet mitt, dessverre. I går hjalp jeg mamma og pappa med å ta ut juleppynten, det var selvfølgelig dumt, men en gang må det gjøres. Hehe.

I morgen starter vi på skolen igjen. Blir tungt, men samtidig utrolig godt å starte igjen. Få døgnrytmen tilbake, møte venner jeg ikke har sett i juleferien og starte med trening og komme i gang med prøver og lekse. Ikke at jeg gleder meg til å ha lekse og slikt, men blir litt godt å starte igjen. Men jeg kommer selvfølgelig til å blogge, selv om skolen har startet, hihi. Også må jeg vell legge ut hva jeg fikk i julegave, vet jeg ikke har gjort det enda, beklager! Skal få gjøre det iløpet av disse dagene, lover. 

Men nå skal jeg se frustrerte fruer ferdig, også skal jeg stelle meg og etter hvert må jeg vell sove. Vi begynner kl 9 i morgen tidlig, så jeg må vell prøve å legge meg tidligere. Hehe. Håper dagen deres har vært kjempe fin! Vi blogges mere i morgen. 

Hva har du gjort i dag? Og når begynner du på skolen?


/  Nikon D3100 - fra jentekvelden. 

9 kommentarer

LOTTE&THEA

03.01.2012 kl.22:36

lykke til med å stå opp i morgen! ti-hi <3 gooodt nyttår :)

AlwaysYoung

04.01.2012 kl.18:52

ååå<3 Du må kose deg! Og håper du har hatt en fin skoledag i dag da! <3 Kommer nok til å se på bloggen din innimellom! Garentaert!

Komenter gjerne tilbake!<3

-Alwaysyoung

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits