torsdag

Hei! Beklager utrolig dårlig blogging, men har ikke hatt tid. Har vært mye med skole, lekser og tre treninger. Dagene har for det meste god av det, så nå kjenner jeg at det skal bli godt med helg. I helgen skal jeg være hjemme, tror jeg, sammen med storesøster. Mamma og pappa dro på hytta i dag og skal være der til søndag, så derfor tror jeg nok ikke at det blir hytta på meg i helgen heller. Skal se film og slikt med venner og bare kose meg med storesøster :-)

Dagen til nå har gått til skole og slappe av. Er alene hjemme akkurat nå, siden Isabell er på jobb og mamma og pappa dro som sagt på hytta. Tenkte jeg skulle gjøre ferdig det siste av leksene og så bare slappa av resten av kvelden. Isabell kommer hjem i ni tiden, så da blir jeg ikke lenger alene hjemme ( husredd jente ). Men nå skal jeg starte med leksene, tror jeg, også skal jeg bare ta det helt med ro. Helg i morgen, folkens! 

Hva har du styret med i dag?

 
Ha en super bra og herlig dag! ♥

9 kommentarer

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits