noen timer til Tyrkia

Hei dere! Dagen i dag har vært så nydelig! Etter jeg hadde spist og solet meg litt, dro jeg på lia å møtte så mange venner, var herlig! Vi spillet litt fotball, slappet av og solet oss og vi måtte bare nyte finværet da. Ah, så bra og fin dag og i tillegg nå så skal jeg spise herlig middag sammen med familien. I kveld skal vi bare slappe av, før vi legger oss og skal opp tidligtidlig i morgen å ta flyet til TYRKIA! Gleder meg så sykt mye, dere aner virkelig ikke! 
Stårlende sol og varmt! Er egentlig veldig godt å se at det er finvær dagen før vi drar, herlig å være med venner og sole seg, ah ♥


Gulleeet mitt! 

Ja dere, om noen timer sitter jeg og min familie på flyet direkte til Tyrkia. Ah, blir så herlig! Blir godt å komme seg litt bort også. Skal bli kjempe brun og bare kose meg. Har lagt frem det jeg skal ha på meg i morgen, og er heelt ferdig pakket, så nå skal vi snart spise kalkun med chips og bare kose oss. Så herlig lørdag, kan det bli bedre? Tenkte å legge ut det jeg skulle ha på meg nå, men må springe over til Stine for å gi henne et telegram, siden hun har konfirmasjon i morgen. Skal legge ut det jeg har på meg på flyturen i morgen eller så legger jeg det inn i dette innlegget. 

Men nå må jeg nesten springe dere, slik at jeg rekker det før vi spiser middag. Wæ, som jeg gleder meg nå - reisefeber til 1000! Vi blogges kjære dere og da blogger jeg fra nydelige Tyrkia ♥ Ha en super duper kveld dere! 

Hva skal du gjøre i kveld? Reiser du en plass nå/i morgen? 

9 kommentarer

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits