fredags outfit

God helg fineste dere ♥ Beklager for kjempe dårlig oppdtaring, men skal bli bedre til helgen! Tenkte bare å poste outfit i dag, slik at jeg kan skrive mere om gårdagen og dagen i dag i morgen. Har allerede begynt på innlegget, så det blir postet i morgen formiddag. Har egentlig en god del jeg må blogge om, også skal jeg selvfølgelig blogge mye om Justin Bieber konserten som er om kun fire dager! WÆ. 

Været i dag har vært helt nydelig, og jeg og søster har til og med vært ute å solet oss. Tror jeg fikk litt farge. Nå sitter jeg å koser meg med smeltet sjokolade og jordbær, sneks, pepsi max og ser på senkveld. Isabell har besøk i kveld og mamma og pappa dro på hytta i går. Har ventet lenge på helg nå, så skal bli godt med noen rolige dager. Poster som sagt innlegget om kvelden i kveld og gårdagen i morgen. Kommer på at jeg har helt glemt å poste bursdagsinnlegget, så det må jeg få til. Skal poste outfit til dere nå, håper at dere har hatt en kjempe fin fredag og får en finfin helg videre. Kos dere! :-) 

Bukse - Bikbok Bluse - BikBok Smykke - Fra merket Sno (snø) Sko - Eurosko Jakke - BikBok 

Hvordan er din fredag, og hva synes du om outfiten? 

9 kommentarer

Karen Folkedal

12.04.2013 kl.23:33

nydelig!

marbreogmarie

12.04.2013 kl.23:50

fint antrekk!

Emmago

13.04.2013 kl.01:12

Fint!

Cesilie

13.04.2013 kl.11:45

kjempefint :)

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits