hyttekos

Hei! 

God ettermiddag fininger! Nettet her er blitt ekstremt tregt så det er grunnen for så dårlig oppdatering. Heldigvis hadde jeg forhåndsskrevet en del innlegg. Vi er enda på hytta og koser oss mye her. Vi begynner å bli smålei dårlig vær nå. Dere i sørlandet ligger vel å slikker sol, men vi drar om fem dager (!!!!) til ♥ varmere strøk ♥ noe som vi gleder oss ekstremt til! I går kom Isabell på hytta og vi koste oss med god mat, jordbær til dessert, godis og kortspill. Vi satte lenge å spilte kort og egentlig bare koset oss. Jeg og Isabell ble sittende å se en film litt utpå kvelden før vi la oss i to halv tre tiden. Etter en finfin kveld var det godt å legge seg å sove.

Våknet klokken tolv til den gode lukten egg og bacon som pappa hadde laget til frokost i dag. Var kjempe godt å spise god frokost. I formiddag koste vi oss fremfor tv´en og så spilte hele familien lodo sammen. Haha, det er så utrolig gøy og koselig når familien gjør slike ting sammen! Ler til det kommer tårer. Jeg og Isabell spilte også litt kort etterpå og hadde virkelig allsang med Justin sitt believe acousticste album. Slapper egentlig bare av nå og ser på 4-stjernes middag. Snart skal vi lage til middag og spise dessert, som er is med nonstopp, kanskje ta oss et bad i jacuzien og kose oss før Isabell drar hjem igjen. Vi blir mest sannsynlig her til tirsdagsformiddag så jeg skal poste svarene om Spaniaturen i morgen. Ha en super fin dag! 

Hva er dine planer for resten av dagen?

9 kommentarer

Jennie

21.07.2013 kl.18:20

Så koslig! :)
kanskje se noen filmer :)

Vilde Indrehus

21.07.2013 kl.20:11

Hytta er alltid det beste stedet! :) Koos deg!

Elise Olsen

21.07.2013 kl.22:51

Håper du har hatt en superfin dag, fine du! :*

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits