for en nydelig gårdag!

Hei! 

Gårdagen må være en av de vakreste dagene i Bodø! Sola steket i hele går og graderstokken var nærmere 30 grader. Våknet rundt ti i går og gikk i dusjen, før jeg ordnet meg litt frokost og ordnet meg. Isabell dro til frisøren og pappa og mamma var en liten tur på jobb, så jeg tok turen til byen sammen med Rikke og Benedikte siden været var nydelig! Var i byen og ute siden ett til elleve i går og merker at føttene verker. Vi så når nrksommerbåten kom hit og det var så fint. ♥ Sola strålte ♥ Vi var nede ved kaia litt før vi gikk opp å så der VG-lista skulle være. Senere møtte vi Amalie og spiste en god lunsj/middag på auorora før vi gikk opp å stilte oss der VG-lista skulle være sammen med de andre jentene. Vi fikk kjempe gode plasser og så utrolig godt! VG-lista må være noe av det herligste og koseligste jeg har sett. Artistene var så flinke og publikum var i hundre og stemninga, og ikke minst været, var perfekt. Jeg turte ikke ta med meg kamera, men jeg tok masse bilder med iphonen. De fleste sier vel at Bodøfolkene er ganske brae publikumere så jeg antar det! Tenkte å poste bildene jeg tok i tre kollasjer, siden det ble så masse bilder og dette er ikke alle. Det var virkelig en så fin gårdag. Etter vg-lista møtte jeg mamma og pappa, onkel og tante også dro vi ned på kaia å så på sommeråpent. Så koselig. Var veldig stas å se det live. Fikk også tatt bilde med Marion Ravn, Eva fra Eva & the heartmaker, Ask Embla og Kåre-Magnus. De var utrolig hyggelige! Så koselig og fin gårdag. Når jeg kom hjem, i elleve tiden, var jeg ekstremt sliten og var utrolig solbrent noen plasser på kroppen. Familien slappet av sammen før jeg og Isabell slo oss ned i sofaen å så en episode Pretty Little Liars. Etter det var jeg helt utslitt og fant senga ganske raskt.

Vi drar allerede i morgen til SPANIA! Wi, som jeg gleder meg. Kommer til å bli så bra og jeg gleder meg til å bli virkelig brun og bare kose meg. Har ikke vært i Spania siden jeg var tre år og gleder meg så mye! Jeg drar som sagt sammen med mamma, pappa og Isabell, bestemor og bestefar. Blir kjempe bra. I dag har pappa vært på jobb så jeg, mamma og Isabell har spist oss en god frokost før vi tok turen til sentrum å så på klær eller ting vi trengte. Fant meg litt og jeg er super fornøyd! Vi tok oss også en is i solsteken. Skal poste bilder av det senere siden nå skal jeg pakke ferdig og snart får vi besøk av mor og far som skal ta med seg Nero. Jeg har forresten vært hos tannlegen også i dag, hihi, null hul! Fornøyd ja :-) Herlig dag i dag også så den skal jeg utnytte med grillmat og familien. Blogger til dere litt senere ikveld, ha en super fin dag videre! 

Hva synes du om bildene?

9 kommentarer

Karoe

25.07.2013 kl.21:34

Utrolig fine bilder :D

Erle

25.07.2013 kl.22:00

fine bilder :D

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits