storkoser oss

Hei! 

Åh, Spania er deilig dere. Solen steker hele dagen og vi storkoser oss kjempe masse ♥ Har fått tatt masse bilder og det er helt nydelig. Disse dagene siden vi kom har vi bare slappet av ved bassengkanten her ved huset, men ikveld tenkte vi å ta oss en tur på båthavna og se litt der og å gå litt i butikker som er i gågatene nede her i Denia. Vi har laget til god frokost hver morgen, lunsj og grillet og spist god middag. Det er kjempe varmt og graderstokken viser opp fra 30 til 40 grader. Har fått en god del farge allerede og ser frem til flere dager med soling og opplevelser. I morgen er det stranda, noe som vi gleder oss til. Vi skal også ta kjøreturer til Benidorm, Altea, Alicante og flere steder her i Spania, og en tur til Valencia der det finnes safari, fornøyelsesparker osv. Gleder meg til å få oppleve mere av Spania! Dette bilde beskrive mye om hvordan vi har det, elsker dette. Som sagt så koser vi oss kjempe mye, og det er så kjekt å ha eget hus for da kan man på en måte gjøre det man vil. I dag har vi hatt en lang dag ute i solen og merker at fargen begynner å komme mere og mere. Tenkte å poste litt bilder fra dagen i dag og jeg selv elsker å se på sydenbilder. Ikveld skal vi som sagt dra ned til båthavna og å gå litt i gatene her nede. Kameraet er selvfølgelig med så skal ta masse bilder. Nå skal vi sole oss litt til før vi går i dusjen og ordner til litt middag, før vi kjører ned til havna og er der litt ikveld. Gleder meg til det! 

Tusen takk for nydelig kommentarer i det siste, betyr så mye og får meg virkelig til å smile ♥ Skal prøve å fått kommentert tilbake til alle dere. Skal prøve å få blogget til dere senere ikveld, fininger! Kos dere.Hva synes du om bildene?

9 kommentarer

Tonje Lutcherath

29.07.2013 kl.19:03

Du er heldig!😄 Fiine bilder<3

Elise Olsen

29.07.2013 kl.21:23

Herlige bilder! Kos deg videre fine du <3
herlig :)

Jennie

30.07.2013 kl.19:03

Fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits