ett besøk i Benidorm

På fredag tok vi en ettermiddagstur til fine Benidorm og wæ så stort det var! Digre og høye bygninger, mange gågater, butikker, marked, badestrand, masse folk og massemasse annet. Vi dro dit etter lunsj slik at vi fikk se litt av et uteliv og spise middag der. Da vi hadde funnet parkering til bilen gikk vi litt i byen før vi satte oss på sightseeingbuss gjennom Benidorm. Vi fikk se og oppleve mye! Turen tok ca. en time og da hadde vi fått sett masse av Benidorm. Sightseeingturen var veldig fin og man fikk se så mye. Benidorm er jo nesten som New York, haha. Etter turen gjennom Benidorm kjøpte vi oss noe å drikke og en is, før vi hoppet på neste sightseeingbuss gjennom Altea og Albir. Vi angret litt på at vi tok den siden vi allerede hadde vært der, men egentlig litt greit å se det fra en litt annen vinkel. Det som var veldig kjipt med denne bussen var at den kjørte der det virkelig var trafikk og brukte ekstra lang tid. Det var uansett koselig å se byene fra en annen side også. Bildene er både fra sightseeingturen gjennom Benidorm og Altea og Albir. Det var egentlig ganske greit å kjøre disse bussene. Du får oppleve og se mye av byen, på kun en time. Når vi kjørte gjennom Benidorm var vi også i gamlebyen. Når vi var ferdige med sightseeingen gjennom Altea og Albir, og tilbake til Benidorm, tok vi oss kjapt mat på mcdonalds siden det var innkludert sightseeingen. Etter vi hadde spist litt gikk vi for å finne bilen. Det tok eeeevigheter siden vi hadde parkert bilen vårt i et parkeringshus og det er jo 100 av dem så vi brukte rundt en time på å lete. Vi fant heldigvis frem etter mye leting og spøring om veien. Det var godt å sette seg i bilen etter en lang dag. Jeg anbefaler alle disse sightseeingturene om dere skal til Spania. Siden vi bare tok disse bussene ble det ikke noe shopping, men det er egentlig helt greit. Synes vi fikk en kjempe fin dag jeg! :)

Har du vært på sightseeingturer før?

9 kommentarer

adybdahl

06.08.2013 kl.20:01

jeg ver også i benidorm i sommer :-)
så fine bilder :)

sv: tusen takk!

emeng

07.08.2013 kl.13:29

herlige bilder! ♥

Rikke P

07.08.2013 kl.13:54

Benidorm er såååå nydelig!

voiceofmartine'

07.08.2013 kl.14:45

Nei, men jeg var også i Albir, Altea og Benidorm i sommer :-) Jeg var i Benidorm på kvelden, og da var det kjempefint der! :-)

Erle

07.08.2013 kl.16:28

åhh, så fine bilder :D

Camilla Melø Arntsen

07.08.2013 kl.17:56

Rikke P: Åh, ja, jeg vet! Er helt nydelig!

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits