en liten bytur

Hola! 

Etter litt soling, bading og spising i går bestemte vi oss for å dra på et ganske svært kjøpesenter ett kvarter utenfor Dénia. Vi kom dit klokken seks og var der til rundt halv åtte. Vi skulle gjerne hatt lengre dit, men vi fikk se i mange butikker og alle fikk kjøpt seg ting, noe jeg synes hva så bra! Jeg fant meg en t-skjorte, noe lignende en peplum topp som var veldig fin, uglesmykke, blazer og en så fin veske! Ble forelsket i alt jeg kjøpte meg. Tenkte å lage innkjøpsvideo når jeg kommer hjem, siden vi skal til Valencia i morgen for litt shopping og for å oppleve ting der. Jeg ble som sagt kjempe fornøyd og jeg tror det kommer til å bli veldig mye tatt ibruk. Sniktitt på det jeg kjøpte meg, hihi :-) Gleder meg til å lage innkjøpsvideo når jeg kommer hjem! 

For en godgod stund siden spiste vi frokost så nå har jeg fått på meg bikinien for soling og bading. Det er litt småoverskyet i dag men solen titter frem av og til. I kveld skal vi dra ut å spise. Tror det blir veldig godt. Tenkte kanskje å poste bildene fra Benidorm litt senere i dag. Merker at jeg er utrolig slapp og sliten i dag, så det skal bli godt med en rolig formiddag. Nå skal jeg ut å sole meg videre så dere for kose dere masse videre idag! 

Hva er dine planer for dagen? ♥

9 kommentarer

Mapo - livet med fregner;

04.08.2013 kl.12:49

Har ingen planer, fine bilder;
har ingen planer :)
er med ei venninne:)

emeng

04.08.2013 kl.16:40

Gleder meg til innkjøpsvideoen kommer! forresten, for en nydelig bikinitopp du hadde! ♥

Marianne

04.08.2013 kl.20:28

Så koselig :)

Du er pen :)

SV: Det kan jeg tenke meg! Det ser veldig deilig ut :) Så bra å høre, fine deg <3 Bare hyggelig, søta! :) Aww, tusen takk <3 Så hyggelig! :)

Høres virkelig ikke feil ut å slappe av i Spania :D Tusen takk for det, du er fantastisk <3

Karoe

05.08.2013 kl.10:53

Slappe av og trene :)
Slapper av :)

canoncs.blogg.no

05.08.2013 kl.14:49

så fin bikini

Gunn-Hege

05.08.2013 kl.22:24

Så fin blogg du har ❤ kult, vi har samme etternavn :D ha en herlig kveld videre

Jeanett Ranvik

06.08.2013 kl.12:00

Så herlig! Kos deg masse videre :D

Idag har jeg først trent, også skal jeg snart dra på jobb :)

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits