blogganbefaling - martheborge.blogg.no

Hei! 

For å få litt forandring i bloggingen tenkte jeg at jeg skulle begynne med blogganbefalinger noe jeg synes er utrolig gøy å gjøre! Jeg håper kanskje at dere får litt mere inspirasjon på deres blogg og av bloggeren og selve bloggen. Jeg skal anbefale og skrive min mening om både blogger på topplisten og utenfor.Jeg tenkte jeg skulle starte med å ta en av de flinkeste toppbloggerne jeg vet og det er Marthe Borge. Hun fortjener virkelig å være på topplista. Dere aner ikke hvor mye inspirasjon jeg henter fra henne. Klesstilen, bildene, innleggene og selve bloggen. Hun har sin egen klesstil og virkelig tørr å bruke tingene hun har, setter de sammen og lager en nydelig outfit! Elsker også hvordan hun blogger og hvordan hun skriver innleggene sine, noe som er helt annereledes enn andre toppbloggere.Jeg elsker virkelig klesstilen hennes og som jeg sa, inspirerer hun meg for hva jeg kan ha på meg en dag på skolen, i en bursdag eller uansett. Jeg føler at Marthe er så annerledes i forhold til alle andre toppbloggere. Hun har sin egen måte å blogge på og for dere som kanskje ikke leser bloggen hennes, må lese den. Hun er en så utrolig søt jente og virker så grei mot leserne sine. Marthe har en kjempe fin kjæresten som hun deler med bloggen og han hjelper henne med outfitbildene, og jeg må virkelig si at han er utrolig flink! 

Marthe legger også ut oppskrifter på en del matretter på ting hun lager som inspirerer dere som kanskje liker å lage mat og vil prøve noe nytt. Jeg blir veldig inspirert av blogger som deler litt oppskriter av mat eller bare en drikke, som for eksempel smoothie, middag eller en dessert. Her er noe Marthe har laget:Oppskriftene og flere matretter kan dere se på bloggen hennes i kategorien "mat."

Jeg må virkelig anbefale dere å ta en titt på Marthe´s utrolig nydelige blogg og dere finner så mye inspirasjon i denne herlige jenta. Hvis jeg en gang møter henne eller kommer i kontakt med henne via bloggen, skal jeg virkelig fortelle at hun gir meg så mye inspirasjon. Håper hun fortsette å blogge i lang tid fremover. Jeg virkelig elsker bloggen hennes ♥
Håper dere likte blogganbefalingen min og at dere tar en titt på Marthe´s blogg, om dere ikke leser den fra før av, martheborge.blogg.no. Leser du Marthe Borge´s blogg?

9 kommentarer

Jeg leser ikke bloggen hennes, men har vært innom et par ganger og virker som en fin blogg! :)

R0sey

11.08.2013 kl.22:06

Leser bloggen hennes!

Karoe

12.08.2013 kl.10:39

Leste bloggen hennes før, men syntes det ble litt for lite variasjon i bloggingen hennes! :o

Mathea Sophie

12.08.2013 kl.12:45

Elsker bloggen hennes!:)
er innom den iblant, elsker virkelig stilen hennes :)
Har vært innom et par ganger :)

emeng

12.08.2013 kl.18:37

bra anbefaling og fin blogg! :-) ♥

Erle

12.08.2013 kl.20:30

leser den av og til :)
Herlig!

Cesilie

13.08.2013 kl.11:52

Linkerunden er nå kåret, ta turen innom å se om det ble deg! :)

Monica

13.08.2013 kl.13:36

Har vel vært innom bloggen hennes et par tre ganger :-) Synes ikke hun er så spesielt inspirerende, annet enn at hun har ganske mange fine DIYs :-) Men det er meg ;-)

Jeanett Ranvik

13.08.2013 kl.18:31

Er innom i blant :D

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits