happy birthday my best daddy

Hei! 

I dag har verdens aller beste pappa bursdag! Gratulerer så masse masse med dagen ♥ Vi har feiret pappa med venner av mamma og pappa, altså familien, gudforeldre, tanter og onkler og besteforeldre. Dagen har vært veldig koselig og fin, for pappa. Han har fått utrolig mye fint! Jeg og mamma bakte to kaker i går kveld og pappa hjalp til, etter at vi hadde spist en god middag. Vi tok også en båttur litt senere, noe som var så herlig. Elsker båtturer. Før vi la oss så vi på en film på tv noe som var utrolig spennende! I dag våknet jeg rundt elleve og stelte meg og gjorde meg klar for pappa sin bursdag. Vi har vært ute i hele dag og været har vært super fint! Vi serverte loff med karbonader og salat, noe som var kjempe godt, og tre kaker, to som jeg og mamma bakte og en bestemor hadde laget. Det var kjempe koselig at alle kom og vi har virkelig hatt en fin dag med latter, bildetaking, smil og morro. Gjestene dro faktisk for ikke så alt for lenge siden. Tok så klart en del bilder i dag så jeg poster bare de i samme innlegg :) Har vært en utrolig fin dag og jeg håper virkelig at pappa har koset seg noe jeg tror han har. Nå koser vi oss og slapper av fremfor tv med litt godis. Isabell kom også innover, men hun drar kanskje i kveld siden hun skal på skolen i morgen. Merker jeg litt trøtt, men det er egentlig litt deilig. Snart begynner jo skolen, så da er det jo ganske greit å legge seg litt tidligere og stå opp tidlig. Har iallefall vært en super fin dag!

Fikk dessverre ikke blogget i går, siden jeg våknet i halv elleve tiden bakte jeg brownies også kom tante og onkel, tvillingbroren til pappa, som også fyller år i dag. Vi koste oss med brownies og is i finvær. Tok faktisk ikke bilder, men jeg glemmer ofte av å ta bilder når tiden går så fort og når vi har besøk. Vi drar hjem på torsdagsettermiddag, slik jeg rekker min første fotballtrening etter sommeren, som er klokken syv. Mamma og pappa skal også på parken i helga og vi har ryddedugnad med klassen der. Blogger nok litt mere i morgen siden vi har fått fikset nettet vårt slik at det går litt raskere. 

Nå skal jeg slappe av sammen med familien før det er senga. Kanskje jeg og Isabell ser en episode Prettyr Little Liars, det er så spennende nå! Ah, har vært en koselig dag. Håper dere har hatt en super fin dag og kveld, herlige dere. 

Tusen takk for kjempe fine kommentarer i det siste, dere er herlige! Kjenner du noen som har bursdag i dag?

9 kommentarer

Gratulerer med dagen til han! :-)

monahesthag ♥

13.08.2013 kl.23:40

nei, men gratulerer med dagen til han! :)

Karoe

14.08.2013 kl.10:00

Gratulerer til han! :D
åå hørtes ut som en koselig dag! Gratulerer med overstått til han :)

R0sey

14.08.2013 kl.13:07

Koselig, gratulerer med dagen til han. Pappa har også bursdag den 13 :)
Gratulerer med dagen til han:) kakene så veldig gode ut!<3

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits