last day of summer

Hei! 

Tenk at sommerferien allerede er over, det er helt sykt. Sommer 2013 har vært helt herlig. Vært hjemme med venner og familie, hatt noen utrolig fine dager på hytta og to perfekte uker i Spania sammen med familien og bestemor og bestefar. Har virkelig ladet opp til tiende og nå må jeg gjøre god innsats, noe som jeg har bestemt meg for. Tror tiende blir et veldig bra men samtidig et litt slitsomt år. Jeg har iallefall hatt en helt super sommerferie, kanskje en av dem beste? 

I dag har vi også ryddet der parkenfestivalen var, i byen, og det var en del verre enn fredag. Vi var ferdig rundt ett, tror jeg, og det var veldig godt! Letttjente penger inn i klassekassa noe som føles godt, og vi er bare nærmere og nærmere Budapest turen. Gleder meg! Når jeg kom hjem ordnet jeg meg litt å spise før jeg rydde litt på rommet og fant frem klær til i morgen. Deilig å slippe å stresse med det i morgen tidlig. Døgnrytmen min er ikke på sitt beste men forhåpentligvis skal jeg klare å ikke forsove meg og heller ha kjempe godt tid. Er litt rart at sommeren er over allerede. Kommer til å savne det men jeg har mye minner fra sommeren, og spessielt Spania. Åh ♥ Snart er det middag, og i dag er det grillmat. Elsker det og det er så koselig. Skal gjøre det beste ut av siste dagen i sommeren og det håper jeg dere også gjør. Kos dere masse videre! I dag har også bestevennina mi bursdag! Hun er virkelig verdens herligste og hun betyr så mye. Jeg håper virkelig hun får en fantastisk fin dag og koser så mye, det fortjener hun virkelig. Holder på med en bursdagsvideo til henne, så kanskje jeg poster den på bloggen. Kristin og jeg har vært bestevenner siden barnehagen og det er vi enda, hun er fantastisk. Love you, babi ♥Fant bare et bilde av denne fine jenta, men det håper jeg går! Nå må jeg løpe, skal spise middag og virkelig nyte siste dagen av sommerferien. Blir litt rart å komme tilbake til hverdag, men godt. Nyt søndag dere!

Når starter dere på skolen igjen? 

9 kommentarer

SweetFoto

18.08.2013 kl.17:57

Du har en veldig fin blogg ! :)

Jeg hadde blitt super glad hvis du hadde tatt en tur innom min blogg også ! :D

Silje Mari

18.08.2013 kl.18:03

fin blogg! starter igjen i måren :)

Katrine Nielsen

18.08.2013 kl.18:06

Liker bloggen din!

Ta gjerne en titt innom katrinenielsen.blogg.no :-)

Lillian

18.08.2013 kl.18:24

Starter denne mondagen ;)

tonjelutcherath

18.08.2013 kl.23:40

Håper du har hatt en fin siste-sommerferiedag:) Jeg starter i morgen, gruer meg:(

Kristin

19.08.2013 kl.13:37

åå elska dæ bestii

lise lindblom

19.08.2013 kl.15:40

så bra at du hadde en fin sommer da :) begynte i dag!

Camilla Melø Arntsen

19.08.2013 kl.23:20

Kristin: Åh, elsker deg verdens beste

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits