første skoledag gjennomført

Hei! 

Da var første skoledag godt som gjennomført. Var litt slitsomt å komme seg opp tidlig i dag men gikk egentlig ganske greit. Vi gikk selvfølgelig rett på en nokså fullstappet ukeplan med lekser og dagsoppdrag. Tiende er nok veldig utfordrende og mye å gjøre. Vi fikk høre at man måtte ha 4,3 i snitt for å komme inn i almen i år så det får kanskje oss til å jobbe litt mere. Vi snakket en del de to første timene og var litt ute, siden de to timene er egentlig gym så fikk en litt rolig start. Resten av dagen bestod av matte, 2.fremmedspråk, norsk og engelsk. Egentlig en helt grei dag. Dagen gikk fortere enn jeg hadde trudd, i og med at vi har begynt med pause i ti minutter etter hver time. Det er ganske greit fordi det får timene til å gå fortere. 

Var hjemme rundt tre og da var det godt å slenge seg ned på sofaen. Vi spiste middag og etter det kunne jeg ikke la være å ta meg en powernap, h-e-r-r-e-g-u-d det var godt. Har vært ute med vovsen og Isabell har hjulpet meg med å ta noen outfit-bilder så skal poste dem litt senere i kveld! Nå har vi sett en episode Pretty Little Liars og jeg slapper egentlig av.  I går avsluttet jeg sommerferien sammen med familien med grilling og kos, også overaskelses bursdag for Kristin som hadde bursdag i går. Skrev litt om hun i innlegget i går, men kunne selvfølgelig ikke røpe overaskelsen siden hun leser bloggen. Hun ble utrolig glad og rørt. Vi koste oss med bål, mere grilling og kake. Veldig koselig og så herlig å overaske noen.

Har ikke fått gjort noe spessielt lekse i dag, men det er første dagen etter sommerferien så det pleier å være litt rolig. Må si tusen takk for så fine kommentarer i det siste, varmer skikkelig blogglysten! Dere er helt herlige ♥ Som sagt skal jeg poste outfit litt senere i kveld og så må jeg se hvor mye blogging jeg får tid til fremover, men skal presse frem mere blogging og oppdatere så ofte som mulig. Er litt rart å starte igjen men samtidig godt. Håper dette blir et fint år! Ha en finfin kveld videre dere, også håper jeg at alle som begynte på skolen i dag fikk en kjempe fin start! Hvordan var din første skoledag?

9 kommentarer

monahesthag ♥

19.08.2013 kl.21:41

starter ikke før i morgen, men det er nok mer slitsomt i niende for meg :)

Lotta Salbuvik

19.08.2013 kl.22:59

Startet i dag jeg også:)
Starta i dag jeg, synes det var greit å starte på igjen egentlig :)

Lillian

20.08.2013 kl.20:39

Fin outfit :D

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits