endelig er det helg

Hei! 

Åh, endelig er det helg ♥♥♥ Dere aner ikke hvor mye jeg har ventet på helg og vi har kun godt på skolen en uke, hehe. Beklager kjempe masse for utrolig dårlig blogging, men det har vært mye å gjøre og jeg har vært utrolig sliten denne uken. Søvet etter skolen hver dag og jeg merker å stå opp tidlig og være seks timer på skolen er ganske mye + fotballtrening og lekse, men slik er vel hverdagen. Dagene på skolen har gått både sakte og fort. Mye som har skjedd og vi hoppet jo som sagt rett i masse lekse. Jeg synes det er så godt med helg etter en uke med skole, dere aner ikke. Skoleuken har jo vært fin også, men selvfølgelig er det tungt å komme tilbake til hverdagen.
Har selvfølgelig klart å skadet tåa mi. Har hatt veldig vondt siden tirsdag og det har godt utover hele meg. Det som skjedde var at jeg var akkurat ferdig i dusjen og selvfølgelig klarte jeg å gli på en liten jerngreie og fy hvor vondt det gjorde! Måtte stå over treningen på torsdag, siden jeg hadde så vondt og at jeg ikke fikk på meg fotballskoenjoggesko eller converse. I dag er det enda vondt og jeg drar å halter rundt i gangene på skolen og her hjemme. Håper det går over snart og at jeg er med å spille kampen på mandag. Bildene er egentlig bare for å vise dere, er ikke stor fan av tær selv.Nå kjenner jeg at det er veldig godt meg helg og ligger i sofaen å slasker med koseklærne og et pledd rundt meg. I helga skal jeg i to konfirmasjoner, som jeg vet, lørdag og søndag. Blir kjempe koselig! Gleder meg til å få på meg bunaden siden jeg synes den er så fin. Mamma og pappa dro på hytta i helga, men jeg måtte bli hjemme i helga så jeg og Isabell skal bare slappe av og kose oss. Har tatt outfit-bilder i dag så tenker å poste dem litt senere i kveld. Nå er Isabell akkurat kommet hjem så nå er hun i dusjen og etter det er det grandis og episoder med Pretty Little Liars, det er så spennende! Outfit kommer som sagt senere, kos dere masse i kveld! :-)

Hvordan har din uke vært? 

9 kommentarer

Julia Matleena

24.08.2013 kl.15:17

såå herlig med helg!

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits