trenger kanskje en fresh start

LONG TIME NO SEE DERE?

Beklager så masse for forferdelig dårlig blogging. Grunnen er rett og slett fordi jeg har vært kjempe usikker når det kommer bloggingen og dagene har bare rast av gårde. Jeg har mange lesere og får mange fine og herlige kommentarer. Jeg har i langlang tid ønsket å laget meg en ny blogg, starte helt på nytt og rett og slett bare få en fresh start. Jeg har veldig mange innlegg/minner med denne bloggen, og jeg må være 100 % sikker på at jeg vil lage en ny blogg. Jeg har blogget på denne bloggen i tre og et halvt år og jeg er på en måte så vandt til bloggingen, om dere skjønner. Blogging er en hobby ved siden av min hobby. Har fra før av slettet en del gamle innlegg. Er også veldig usikker når det kommer til bloggnavnet mitt. Skal jeg ha det sånn, kommer jeg til å angre lengre frem i tid osv. Det er mye som surrer gjennom hodet mitt. Jeg har jo lagt mye tid på denne bloggen også.

Jeg har spurt Mamma, pappa og Isabell hva dem synes jeg skal gjøre og vennene mine. Er jo veldig usikker selv, så derfor tenkte jeg å spørre dere. Hva tenker dere hadde vært best og hva ville du ha gjort hvis dette var deg? Er veldig glad i å blogge, så slutte tror jeg ikke jeg kommer til å gjøre. Gjerne skriv hva dere synes.  Som jeg sa, har jeg vært veldig veldig usikker når det kommer til bloggingen. Jeg har tatt mange småpauser og grunnen er fordi mamma og pappa synes at bloggen tar for mye tid, altså når det kommer til skole osv. Mamma synes jeg egentlig ikke skal bruke så mye tid på å blogge, men jeg vil på en måte ikke slutte heller. Tipper dette har vært et stort dilemma for meg i flere uker nå og det er derfor grunnen til forferdelig dårlig blogging.Jeg elsker å blogge og jeg vil så gjerne fortsette med det. Jeg har i mellomtiden av dette "dilemmaet" laget meg en forhåndvis blogg. Bloggen er under navnet camillama.blogg.no. Det var det eneste bloggnavnet som ville komme opp da jeg prøvde å søke. 

Jeg er forresten vært syk mandag og tirsdag denne uken og har vært på hytta i helga sammen med familien, så har hatt noen dager å tenke på. Vil gjerne høre hva dere synes, så skriv din mening. Siden jeg ikke har blogget, har jeg ikke fått kommentert tilbake til dere. Håper virkelig jeg har dere lesere fremdeles hos meg, selvom jeg ikke har blogget på en hel evighet. Hadde satt stor pris på om dere skrev deres mening, ville hjulpet meg så mye ♥

4 kommentarer

Monica

25.09.2013 kl.13:26

Jeg har vurdert det flere ganger selv :-) Samtidig som det finnes tusen gode grunner til å starte på nytt, med en fresh start, så er det liksom det at alle leserene og bloggvenner og venner på selve blogg.no følger med på den som man allerede har. Bytter man, må man drive å adde alle på nytt, og selvom de får ny venneforespørsel, så betyr det jo ikke at de kommer til å følge like godt med på den nye bloggen som den gamle, f.eks? Man må på en måte jobbe seg opp - helt på nytt .. Og det tar jo enda mer tid å holde på med, enn å bytte litt på design, kanskje få noen til å lage et fint design til bloggen, og blogge mer jevnere på den man allerede har, om du skjønner? Heh, ble litt mye her nå, men måtte bare få forklart meg ;-)

Linn Kristin Eliassen

18.10.2013 kl.17:55

ÅÅÅ DU ER BARE SINNSYKT NYDELIG!

Delta gjerne i konkurannsen på bloggen min der du kan vinne et valgfritt plagg fra Sheinside:

http://linneliassen.blogg.no/1381536361_sheinside.html

:):):)

Camilla Melø Arntsen

30.11.2013 kl.23:08

Linn Kristin Eliassen: Tusen takk for kommentaren! Jeg har fått meg en helt ny blogg med navnet camillama.blogg.no. Gjerne besøk den, og legg meg til som venn :-)

Camilla Melø Arntsen

30.11.2013 kl.23:08

Åh, tusen takk!

Camilla Melø Arntsen

30.11.2013 kl.23:09

Monica: Tusen takk for kommentaren! Har tenkt veldig mye, og tusen takk for en lang og veldig fin kommentar. Jeg forstår deg veldig godt i det du sier! Jeg har valgt å lage meg en helt ny blogg med navnet camillama.blogg.no. Gjerne besøk den, og legg meg til som venn :-)

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits