2.søndag i adventHei dere ♥ 2.søndag i advent i dag. Har vært en relativ rolig søndag, ettersom jeg ikke dro på treninga pga.at jeg plages med leggene. Jeg og mamma måtte hente kjolen jeg har kjøpt meg til juleballet, elsker den! Skal vise dere den iløpet av uken. Helt sykt at det er bare denne uken og tre dager av neste uke igjen på skolen, før juleferie. Gleder meg sånn! De tre siste dagene på skolen blir bare chill. Juleshow mandag, på tirsdag har trinnet volleyball turnering ( juleball på kvelden ) og onsdag er det en time fra ti til elleve på skolen, før det e juleferie! Ellers i dag har jeg bare slappet av, spist god middag og laget pepperkakehus med søster. Haha, synes dere det hva fint? Ble bare nonstopp på det i år, siden vi som oftes ikke pleier å spise det når vi river det, kanskje av og til da. Fikk ekstra julestemning ved å lage det, så nå er det bare for julen å komme! 
Nå er jeg egentlig skikkelig trøtt, så skulle bare oppdatere dere litt! I morgen begynner vi halv ni, det vil si opp tidligere og ta en tidligere buss hvis ikke mamma skulle kjøre meg på skolen. Vi skal ha noe som heter danseworkshop. Husker ikke helt hva det var, blir nok gøy! Men skal komme meg i seng dere, båper dere har hatt en fin søndag, god natt! :-)

Hvordan har din 2.søndag i advent vært?

4 sunday of advent

Hei dere ♥
I dag er det den 4.søndag i advent. Siste søndagen i advent. Dagene raser jo av gårde! Søndagen har mest gått til vasking av huset, og besøk av Ingrid Moen. Det har vært så utrolig koselig! Jeg og Ingrid har hatt et lite juleverksted, med å lage kort og slike ting. Det var utrolig koselig med besøk av deg, verdens beste. Jeg holder på med julekort, til mine venner. Senere skal jeg vaske og ordne rommet mitt. I kveld skal vi spise taco og tenne det 4 lyset. Jeg tror det blir en fantastisk søndag videre! 
Håper dere får en fantastisk og super søndag videre. Dere hører selvfølgelig mere fra meg senere, søte lesere.

-Hva er dine planer for resten av dagen?


// Foto, meg. 4.søndag i advent. 


-Camilla Melø Arntsen.

2 sunday of advent

Hei ♥
I dag, søndag 5.12.2010, er det 2. søndag i advent. Tiden går jammen fort!  Søndagen i dag startet med egg og bacon, til frokost. Etter hvert startet jeg og mamma, med å pakke inn julegaver. Vi har fått tatt noe, men det er ganske så mange igjen. Senere i dag skal vi dra til mor og far, i byen, for et lite kaffebesøk. Det blir vel koselig, som det alltid er! Nå sitter jeg bare å slapper av, og venter og venter, til en ny jul på månetoppen begynner. 
Håper dere får en fantastisk 2. søndag i advent, og at dere koser dere masse! Dere hører jo selvfølgelig fra meg senere, søte lesere.

-Hva skal dere gjøre i dag?
-Camilla Melø Arntsen. 

1 sunday of advent

Hei ♥
I dag er det 1. søndag i advent, og det er ikke lenge til jul! Jeg har virkelig jule følelse nå, og det er så deilig! Jeg sto opp i dag, klokken 12.00. Vi spiste utrolig god frokost, og tente det første lyset. I dag har jeg bare vært hjemme, og bare slappe av. Jeg har også endret litt på designet, men greier enda ikke bestemme meg. Jeg kommer til å bestemme meg en gang, til jeg finner det jeg liker beste. 
Om ikke så lenge skal vi spise lasagne, og bare kose oss! Håper dere får en fin 1. søndag i advent, og en fin jule søndag. 

-Hva har dere gjort i dag?
// Fotografier, meg. 


-Camilla Melø Arntsen.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits