chanel nail polish

Hei!

Fikk en nydelig Chanel neggelakk i konfirmasjonsgaven av venninnen til mamma. Fargen er utrolig fin på. Neggelakken er blå. Ikke veldig sterk blåfarge, men veldig mitt i mellom. Litt mere mørkere enn lys. Fargen er i 553 Blue Rebel. Elsker den! Synes den er nydelig på og den blir bra når du tar den på. Vet ikke helt hva den koster eller hvor hun har kjøpt den, siden jeg fikk den i gave. Kan iallefall si at jeg elsker den. Tenkte å poste et innlegg litt senere når jeg tester den ut. Har du en chanel neggelakk? 

anbefaling - nail polishHei! Jeg tenkte å anbefale dere disse to friske og fine neggelakene. De er to sommerlige og vårlige farger, og gir en stor glans på negglende! Jeg slet litt med å få den grønne fint på, men hvis du bruker den og prøver flere ganger, tror jeg at det skal gå veldig bra.


Først tok jeg å få filet over negglene, slik at de så litt finere og rettere ut. Etter på tok jeg på helt vanlig hvit neggelak på negglene. Jeg lot det tørke i 1-2 minutter, slik at jeg var 100 % sikker på at den var blitt tørr.Her ser dere da den grønne neggelaken. Slet litt med å få denne neggelaken fint på og det ble dessverre ikke det beste jeg har gjort. Hehe, menmen poster det på bloggen likevel. Kan gjøre det bedre enn dette! Det som kom utfor negglene fjernet jeg med qutips med litt neggelakfjerner på den. Synes den er veldig vårfarge og sommerlig. Kanskje mest vårlig siden den er i en skikkelig fresh grønn farge. Som dere ser, er denne fra b.young.Her ser dere den rosae neggelakken. Det er heller dessverre ikke noe det beste jeg har gjort. Aner ikke hvorfor det ble så utover denne gangen. Vet jeg kan få det finere på! Synes den er mere sommeraktig og fresher opp en fin fargetoning. Synes den er så fin! Elsker slike rosafarger. Og slik jeg sa i stad, så tar jeg bare bort med en qutips med litt neggelakkfjerne på. Anbefaler denne til en sommer neggelakk. Er litt usikker på hvor denne er ifra, men tror den er fra h&m eller cubus.

Dette er mine meninger, og ingen reklame. Jeg selv elsker disse to neggelakkene! Synes de er så freshe og passer til tiden som kommer fremover. Vet at det ikke er det fineste jeg har gjort, men jeg skal prøve bedre en annen gang. Håper dere likte innlegget/anbefalingen! Hva synes du om neggalakkene?

pink lipstick

Hei! Tenkte å anbefale denne nydelige og fine leppestiften fra merke Viva La Diva. Den er helt nydelig og har en så fin rosafarge. Den var egentlig først mamma sin, men så fikk jeg det av henne. Åh den er så fin. Den er ikke en så alt for sterk rosafarge, men den er helt perfekt, og passer bra til min hudfarge. Min leppestift er i farge 32, back stage.

Som dere ser passer den så fint inn i min hud. Elsker at den ikke er så mørk også. Vet ikke helt hva den koster eller hvor du kan finne den nå, men tror det er på sminkebutikker eller andre butikker du finner mest av denne typen leppestift.Bruker den mye mere nå enn jeg gjorde før. Men synes den er såå fin! Gleder meg til å bruke den om sommeren. Også matchet den jo godt med genseren. Leppestiften har ett fint design med pæler og fin skrift. Elsker den ♥ Den finnes nok helt sikkert i flere mange fine og freshe farger. Hva synes du om anbefalingen/innlegget? / ikke reklame

eye shadow - BC
Hei! Til jul fikk jeg ett helt nydelig sminkesett av venninnen min fra merket BC. Så fin sminke! Denne øyenskyggen fulgte også med, og jeg synes den er så fin og nydelig på. Nå jeg bruker den tar jeg som oftest først det lyset, den som er litt mørkere og den mørkeste til slutt. Åå blir et fint resultat. Har ikke fått tatt bilder steg for steg med øyenskyggen, men skal få gjort det så snart som mulig.Her er iallefall slik den ser på med alle tre fargene. Jeg legger den lyseste helt innerst, slik at de to mørkeste fargene kan uthevet den litt mere. Det ser kanskje litt rottete på bildet over, men er sikkert på grunna av lyset og slikt. Samme med sminken. Skal vise dere, som sagt, steg for steg så snart som jeg kan. Anbefaler denne herlige øyenskyggen! Den er fin og god å ta på. Loveit. Du kan også velge å bare bruke en av fargene. Passer litt til tiden vi er i nå. Hva synes du om øyenskyggen/anbefalingen? / ikke reklame

dove - bodylotion & deodorant

Hei! Ville bare tipse/anbefale dere disse to produktene fra merket dove. Det er en bodyloation og en deodorant, og de lukter begge så godt! De er to kjempe gode produkter. Bodylotionen er god å smøre på kroppen, og deodoranten er like god og holder ganske så lenge på. Fikk dette i julegave og er kjempe fornøyd. Du får nok kjøpt slike doveprodukter på alle niveabutikker eller lignende. Anbefaler disse to til dere, hvis dere vil ha noen slike produkter. Jeg selv er super fornøyd! :-) // null reklame og 100 % mine meninger. 

Hva synes du om anbefalingen? Har du noen av doves produkter? 

my lip balm/lipsticks

Hei! Har nesten akkurat kommet ut av dusjen etter å ha vært på en herlig joggetrening, så jeg tenkte å vise dere hvilke produkter jeg bruker på leppene. Ikke noe spesielt, men hvis noen av dere lurte på det, så kunne jeg like så godt vise dere det! :-) Fikk ikke prøve de på leppene mine, dessverre, men elsker de! Produktene er gode og er i fine farger. Anbefaler de virkelig. 
Viva La Diva - Cubus/Vita - Shimmer Lip Balm - H&M - Vanlig lypsyl - Dagligvarebutikk/vita - Lip Balm - H&M

Har du noen av disse?  

nivea - dagkrem og nattkremHei! Tenkte å legge ut ett innlegg om niveas produkter av dagkrem og nattkrem. Dette er 100 % mine meninger, men gjerne skrive dine meninger under! Jeg selv vil virkelig anbefale begge produktene. 


Dagkremen: Kremen er utrolig myk, god og glatt for huden. Før jeg tar den i fjeset, passer jeg på å få skylt fjeset mitt godt. Den blir utrolig god på huden og det er alltids godt å vente litt med å ta på sminken. Bruk heller denne som en fast dagkrem, istedenfor både dag- og nattkrem. Den dufter godt og gir en fin glatthet i ansiktet ditt. Hvis du sliter med litt kviser, kan også denne kremen være veldig godt til hjelp! Du får en god hud. Anbefaler den virkelig :-)


Dagkremen: Denne kremen gir også en veldig myk, glatt og god hud. Jeg passer alltid på at all sminken er borte, skyller fjestet også tar på kremen. Den er fast og god. Som jeg sa på dagkrem, hjelper også denne mot kviser og tørr hud. Godt å ha en fast nattkrem også. Pass på at dere får alt ut i ansiktet, at dere skjenner at alt er smørt ut. Gjerne ta litt ekstra der du føler for det. Kremen er tykk og god, men ikke fettete. Vil virkelig anbefale denne nattkrem, til dere som skal kjøpe :-) 

Som sagt 100 % mine meninger! Aner ikke hva det rosa'e utpå dagkremen er, hehe. // null reklame. 

Hva synes du om anbefalingen? Bruker du noen av niveas produkter? 

day cream

Anbefaler egentlig alle denne dag kremen, den er sykt god og lukter helt herlig! Huden blir også myk etter bruk av kremen. Fås kjøpt på matvare butikker, vita 

Hvilken dag krem bruker du? Isåfall, hva synes du om denne?  

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits