hårprodukter fra pantene

Hei! 

Som jeg sa i forige innlegg, vant jeg konkurranse på Seline sin blogg, http://selineds.blogg.no. Jeg var en av fem vinnere til å få fem hårprodukter fra pantene. Jeg har dessverre ikke fått tid til å teste dem ut enda men jeg gleder meg til å prøve! Bare flasken/pakken lukter helt utrolig godt. Dessverre er det bare halvparten i en av shampooflasken siden den har lekt i posen, den hvite, men det er nok til at jeg får testet den. 

Tenkte kanskje å legge ut innlegg når jeg har prøvd dem å skrive hva jeg synes, hvis dere vil. Gleder meg veldig til å prøve dem. Tusen takk til Seline! Besøk hennes nydelig blogg, her.Har du prøvd hårprodukter fra pantene?

Oslove

I dag er det akkurat to år siden tragedien i regjeringskvartalet og på Utøya. Det gjør så forferdelig vondt å tenkte på at 77 uskyldige mennesker ble drept. Det er så rart å tenke på at det er to år siden. Det føles bare som noen dager, det gjør så vondt å tenke på. Av og til tenker jeg mye på det som skjedde 22.juli, det er helt forferdelig. 22.juli vil vi aldri glemme og vi vil aldri glemme dem gikk livet tapt. De vil alltid være i våre tanker. Hvil i fred ♥ Alle mine tanker går til de pårørende. 

macbook proKan virkelig si at jeg elsker den allerede. Er litt uvandt enda, men siden jeg fikk den på onsdagen, rett før vi dro, så tror jeg at jeg blir mere vandt til det. Jeg angrer virkelig ikke på at jeg kjøpte den! Loveit ♥

Har du mac? Dagen i dag har forresten vært helt nydelig! Vi har solet oss, slappet av, badet i havet, spist god lunsj og spist en kjempe god middag i selve byen. I morgen blir det også middagen i byen + litt shopping. Håper jeg kanskje finner meg noe fint. Klokken er en time fremfor dere i Norge, så vi sitter ute her og skal snart sove. Håper dere har det varmt og fint i Norge også! Poster litt bilder og slikt i morgen eller søndag fra i kveld, har vært en gøy og koselig kveld. God natt, fininger. 

10 ting du kanskje ikke viste om meg

♥ Jeg er glad og ler omtrent en hel dag. Men samtidig er jeg en veldig lettrørt jente, og gråter veldig lett.♥ Jeg kan falle lett for noen, men senere finner jeg ut at noen andre også liker den personen. Det sårer meg.

♥ Jeg er ekstremt dårlig på å lyge.

♥ Familien min og vennene mine betyr ekstremt mye for meg. De er det beste i hele verden!

♥ Jeg har kanskje verdens dårligste talmodighet, av og til. Jeg klarer ikke og vente i evigheter på noen som kommer laaangt etter meg. Det funker bare ikke.

♥ Jeg prøver alltid å leke sunn, men det funker rett og slett ikke. Også elsker jeg grillmat og noe lignende fastfood. Haha herregud, føler meg skikkelig feit når jeg sier dette. Jeg er ekstremt flink til og småspise, og da spiser jeg bare godsaker. Prøver mitt beste på og ikke gjøre det. Men dere, når det ligger en sjokolade i kjøleskapet, hvordan klarer man og motstå? Hahaha. Skal prøve og få sommerkroppen 2013, sa du?♥ Jeg har klaustrofobi, så første gangen jeg tok sol var for noen uker siden. Nå har jeg tatt to ganger siden min første gang. Jeg overlever der inne, iallefall. Spesielt når jeg skal ta heis, så jeg går mest mulig i trapper når jeg har muligheten til det.

♥ Jeg holder meg nesten aldri seriøst og klarer ikke se folk seriøst i øynene, da blir jeg på en måte sjenert (?) om jeg kan si det sånn.♥ Det som irriterer meg er at folk synes jeg er sjenert liten jente, men hvis du blir bedre kjent med meg, er jeg virkelig ikke det. Ikke frekt ment, for de som synes jeg er det, det kan jeg selvfølgelig forstå.

♥ Jeg kan bli lett irritert, men det varer som oftest fra 2-5 minutter, så er det over. Haha. I'm funny.

Var det kanskje ikke noe du viste om meg? Eller kjenner du deg selv igjen med noen ting? Jeg var syk i dag, så jeg har vært hjemme fra skolen. Skal prøve og komme meg på skolen i morgen, siden vi drar til syden i morgen kveld. Gleder meg! Håper på og få blogget i syden også, og selvfølgelig før jeg drar. Dette innlegget er et "forhåndsbuplisertinnlegg." Ha en fin kveld!

trenger deres hjelp

Hei!

Merker at jeg har blitt litt lei av det designet jeg har nå og et design uten header. Derfor trenger jeg deres hjelp! Har vært supert om dere kunne tipse meg om et fint vanlig sommerdesign, og kanskje hjelpe meg med en header. Eller tipse meg om noen som er flinke med design eller header. Hadde vært til super hjelp! Trenger et design i 800 px. Om dere kan hjelpe meg med dette, skriv hotmailen din i kommentarfeltet og jeg vil ta kontakt med deg og eventuelt sende deg bilder til header. Dere hadde hjulpet meg kjempe masse, tusen takk på forhånd!

du vet ikke hvem jeg er

Jeg har lånt meg boken "du vet ikke hvem jeg er" av forfatteren Lina Nyberg. Til nå synes jeg den er en spennende bok, men samtidig en veldig spesiell roman.

hva jeg har fått i posten

Hei!

Skulle egentlig poste dette innlegget for veldig lenge siden, men har helt glemt det av, så derfor poster jeg det nå. For en godgod stund siden fikk jeg invitasjonene til konfirmasjonen min i posten. Synes de ble så fine! Vi gjorde det på pc'en, og jeg skrev på konvoluttene med en fin gull pen. Nå er selvfølgelig alle levert ut og jeg er klar for konfirmasjon. En del av invitasjonene var til middagen og de fleste var til kaffen.


Slik ser de ut, og jeg synes selv at de ble utrolig fine! Elsker skrifta og designet. Nå er det ikke lenge igjen til dagen er her og jeg gleder meg massemasse. Hva synes du om invitasjonene?

trenger en forandring

Hei! Merker at jeg er ganske lei av designet jeg har nå, og jeg har enda ikke fått laget meg en header. Ønsker meg en fint og ganske enkelt design. Vil ha noe lignende som Aurora, Erica, eller Andrea eller Betina har. Elsker deres design! Åh. Vet at de er tobbbloggere og kanskje har litt flere muligheter med design og slikt. Kunne ønske jeg var like flink som dem med koder, design, header osv. Har lenget hatt dette designet og prøver meg frem og tilbake med forskjellige design, men enten så passer det ikke inn med bildene i designet eller så er det bare at designet ikke passer.


Ønsker litt hjelp fra dere! Synes alle mine lesere har kjempe fine design, og headere. Gjerne skrive noen som er flinke med design og header, linke til en blogg eller linke til et gratisdesign. Jeg må ha et design som er i 800 px. Skal selvfølgelig lete selv også! Hadde vært supert med hjelp fra dere. Gjerne kontakte meg på mail også, camilla_fotball98@hotmail.com, ville ha vært til stor hjelp! :-)

ønsker forslag fra dere

Heihei!

Vet ikke om jeg har spurt dere så mye om det, men jeg lurer veldig på om det er noe dere vil ha mere av på bloggen? Hadde vært supert å fått mange ideer. Skal snart lage en videoblogg, siden det ville mange av vennene mine at jeg skulle ha. Også lurer på hvordan type videoblogg dere vil ha. Send inn masse forslag, siden det trenger jeg. Gjerne skriv inn forslag til annet generel blogging. Tar imot alle deres forslag :-) 


Tusen takk på forhånd ♥ Har du noen forslag?

bloggnavnet mitt

Mange av dere lurer nok sikkert på hvorfor bloggen min akkurat heter millamora98.blogg.no. Grunnen er egentlig fordi jeg omtrent bare blir kalt for milla eller millamora. Hvorfor jeg har 98 med i bloggnavnet mitt er fordi jeg er født i det året, men jeg kjenner nå at jeg kanskje angrer litt på at jeg kalte bloggen min det. Skulle gjerne hatt noe lignende som camillaarntsen.blogg.no eller noe sånt. Vil heller ikke lage meg en ny helt ny blogg og starte på nytt. Har prøvd å sjekke om det går ann til å endre bloggnavnet mitt, men jeg kan ikke finne det. Kan huske jeg har sett det, men kanskje har jeg sett feil? Hm. 


Bloggen lagde jeg i 2010, og da var jeg ikke akkurat så flink på bloggnavn og lignende, så derfor ble det millamora98.blogg.no. Det er ikke ett stort problem å ha det navnet, men jeg tenker på fremtiden. Hvor lenge kommer jeg til å blogge, er jeg kanskje 20 og oppover? Da er det kanskje litt dumt. 

Ville bare lage dette innlegget for å få ut noen tanker og høre hva dere mener. Synes dere jeg må lage ny blogg? Bytte bloggnavn? Trenger litt deres hjelp, med hva dere og hva dere tror andre vil tenke. Gjerne skriv hva dere synes i kommentarfeltet :-) Ble mye blogge, bloggnavn, bloggnavnet mitt osv. Haha, menmen. 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits