beautiful wiew

Hva synes du om bildene?

flowers picturesHva synes du om bildene? 

beautiful sky

Se så nydelig og fin himmel. Og så fin utsikt ut mot havet og Børvastindene. Hva synes du om bildene?

en nydelig 16.mai

Hei!

Beklager kjempe dårlig oppdatering i dag, men dagen har gått i ett siden jeg kom hjem fra skolen. Skal fortelle dere hva jeg har gjort i dag og hvordan håret og alt ble. Er suuper fornøyd! Har virkelig vært en nydelig 16.mai. Nå har vi akkurat spist middag, jeg pizza og mamma og pappa reker. Elsker det, åh 16.mai har vært så fin ♥ Ha en nydelig kveld videre. Poster noen bilder fra dagen i dag. Blogges senere i kveld!

Gleder meg til å vise dere resultatet av håret. Her ser dere at jeg har stusset det, iiip så godt. På bildet har jeg også på med 17.mai kjolen min, den er så fin. Hva synes du om bildene?

nydelig gårdag

Åh så fin og herlig gårdag. Nydeligste og varmeste dagen vi har hatt her i Bodø. Elsker det. Jeg har redigert bildene litt, for å få dem i en sterkere farge. Hva synes du om bildene?

old rosesElsker å ha disse rosene i vinduet mitt. Selv om de er litt gamle, er de like fin å ha stående der. Hva synes du om bildene?

wavy and curly hairSovnet av med fletter i går, etter å ha dusjet, og våknet med kjempe fine bølger/krøller. Elsker bølgene du får av fletter. Heldigvis holder de lenge på mitt hår, noe jeg er veldig glad for! Synes det er så fint. Hva synes du om bildene/bølgene?

1 bilde - 4 redigeringerElsker dette bildet av hunden min, så jeg prøvde å redigere det på fire forskjellige måter. Det går på en måte fra svak til mørk. Likte måten fargene ble på, på bildene. Liker å teste ut nye redigeringer til forskjellige bilder. Han er jo nydelig da! Hvilket bilde/redigering synes du var finest? ♥

bilderyss fra en fin bursdag


<3fineste Elise og amalie


Bedre sent enn aldri med bildene fra bursdagsfeiringen min. Hadde en super fin kveld, med de herligste jentene mine. Dessverre var det ikke alle som kunne komme, men vi koste oss utrolig mye ♥ Ble dessverre ikke så mange bilder, siden det var så få som ble bra, men kos dere med disse bildene. Også vet jeg ikke helt hvordan bilder de vil at jeg skal legge ut. Hva synes du om bildene?

bilderyss
Har sååå mange flere bilder, men slik at innlegget ikke skulle bli så voldsomt langt, valgte jeg bare å lage kollasjer. Dette er ikke alle bildene men noen av dem. Været var perfekt i går for bildetaking. Sol, blå i himmel og påske, åh ♥ Hvis noen av dere har kjempe lyst til å lage header til meg med noen av disse bildene, gjerne det! Da sender jeg dere bildene i en større størrelse. Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits