new blog

Hei! 

Skulle bare fortelle alle som fortsatt leser denne bloggen, at jeg i går, postet mitt første innlegg på min nye blogg. Bloggen heter camillama.blogg.no og jeg håper virkelig dere vil fortsette å følge meg videre der! Dere kan gjerne legge meg til som venn. Dere kan lese hvorfor jeg valgte å starte en helt ny blogg. Holder på å legge alle til som venn og komme igang. Håper virkelig dere følger meg videre på min nye blogg!  

trenger kanskje en fresh start

LONG TIME NO SEE DERE?

Beklager så masse for forferdelig dårlig blogging. Grunnen er rett og slett fordi jeg har vært kjempe usikker når det kommer bloggingen og dagene har bare rast av gårde. Jeg har mange lesere og får mange fine og herlige kommentarer. Jeg har i langlang tid ønsket å laget meg en ny blogg, starte helt på nytt og rett og slett bare få en fresh start. Jeg har veldig mange innlegg/minner med denne bloggen, og jeg må være 100 % sikker på at jeg vil lage en ny blogg. Jeg har blogget på denne bloggen i tre og et halvt år og jeg er på en måte så vandt til bloggingen, om dere skjønner. Blogging er en hobby ved siden av min hobby. Har fra før av slettet en del gamle innlegg. Er også veldig usikker når det kommer til bloggnavnet mitt. Skal jeg ha det sånn, kommer jeg til å angre lengre frem i tid osv. Det er mye som surrer gjennom hodet mitt. Jeg har jo lagt mye tid på denne bloggen også.

Jeg har spurt Mamma, pappa og Isabell hva dem synes jeg skal gjøre og vennene mine. Er jo veldig usikker selv, så derfor tenkte jeg å spørre dere. Hva tenker dere hadde vært best og hva ville du ha gjort hvis dette var deg? Er veldig glad i å blogge, så slutte tror jeg ikke jeg kommer til å gjøre. Gjerne skriv hva dere synes.  Som jeg sa, har jeg vært veldig veldig usikker når det kommer til bloggingen. Jeg har tatt mange småpauser og grunnen er fordi mamma og pappa synes at bloggen tar for mye tid, altså når det kommer til skole osv. Mamma synes jeg egentlig ikke skal bruke så mye tid på å blogge, men jeg vil på en måte ikke slutte heller. Tipper dette har vært et stort dilemma for meg i flere uker nå og det er derfor grunnen til forferdelig dårlig blogging.Jeg elsker å blogge og jeg vil så gjerne fortsette med det. Jeg har i mellomtiden av dette "dilemmaet" laget meg en forhåndvis blogg. Bloggen er under navnet camillama.blogg.no. Det var det eneste bloggnavnet som ville komme opp da jeg prøvde å søke. 

Jeg er forresten vært syk mandag og tirsdag denne uken og har vært på hytta i helga sammen med familien, så har hatt noen dager å tenke på. Vil gjerne høre hva dere synes, så skriv din mening. Siden jeg ikke har blogget, har jeg ikke fått kommentert tilbake til dere. Håper virkelig jeg har dere lesere fremdeles hos meg, selvom jeg ikke har blogget på en hel evighet. Hadde satt stor pris på om dere skrev deres mening, ville hjulpet meg så mye ♥

blogger jeg leser
andreabadendyck.blogg.no - betinabf.blogg.no - auroramohn.blogg.no - fannyba.blogg.no - martheborge.blogg.no - l0ve.blogg.no - bennysriddle.blogg.no - matholck.blogg.no - styleconnection.blogg.no - annais.blogg.no - julianyland.blogg.no - carolinemaria.blogg.no - haawt.blogg.no - krisssy.blogg.no

Det er disse bloggen jeg til nå leser på topplisten. Leser ganske mange blogger utenom også, så tenkte kanskje å legge ut et innlegg om det. Er virkelig verdt turen innom alle disse herlige bloggene, elsker dem! Og itillegg til disse, leser jeg også jdbnorway.blogg.no. 

Hvilken blogger leser du? ♥

tilbake etter pause

Hei!

Evigheter siden jeg har blogget nå og merker at jeg har savnet det, faktisk. Tok meg rett og slett en bloggpause. Etter konserten og believe tour innlegget var jeg rimelig tom. Har enda ikke kommet over Justin og konsert. Kommer til å lage ett innlegg om hele Oslo turen og selvfølgelig om konserten fremover. Er så gøy å følge med hvor han er nå, hva han gjør osv, åh jeg elsker han.

Har egentlig gått utrolig fort siden jeg var i Oslo og nå er vi i mai. En av mine favoritt måneder. Snøen er sånn høvelig borte, mere sol, varme og noen dager nærmere sommer og sommerferie. Gud som jeg gleder meg! Og ikke minst konfirmasjon min, som er den 18.mai. Gleder meg så mye! Kommer til å bli en så fin dag. Har egentlig mye å se frem til. Først er det konfirmasjon, så kanskje Tyrkia i en uke, Umeå med fotballlaget, sommerferie, Spania-Denia i to uker også klassetur til Budapest i høstferien. Åh jeg ser frem til alt dette. Men nå i mai er det mye framføring, prøver, tentamener osv, men skal prøve å få oppdatert bloggen så mye jeg kan.Nå som jeg begynne å blogge igjen, mener jeg at det er på tide med nytt design og header. Aner virkelig ikke hvor lenge jeg har sagt dette, men nå er det på tide. Skal kanskje ikke bytte designet helt men bare noen koder. Også skal jeg trekke vinneren av linkrunden (her) og svare på spørsmålsrunden (her). Også skal jeg vise innkjøpene fra Oslo. Vet ikke helt om det blir innlegg eller video, men jeg ser hva jeg får til. Lover at bloggen skal bli mye bedre og varierende og når jeg har tid, skal jeg lage ferdig innlegg og forhåndspublisere dem.


Gleder meg til å blogge nå, siden nå er lysere tider og sommeren nærmer seg. Elsker mai ♥ Osloinnlegget skal jeg få blogget litt på i helga + innkjøpet. Holder på å fikse design og i morgen, tror jeg, skal jeg ta bilder til en mulighens header. Håper alle synes det er bra jeg er tilbake! Beklager for mitt fravær fra bloggen, blir godt å blogge igjen.

blogger jeg leser

Tenkte jeg skulle slenge inn et innlegg om hvordan blogger jeg leser.
Dette er da bloggene jeg leser mest, men kanskje mest av dem Erica, Aurora og Kristin sin. Elsker alle deres blogger! Stilen, bildene og det meste egentlig. De blogger for det meste om alt, og jeg får en del inspirasjon fra bloggene.Erica Mohn Kvam Andrea Badendyck Kristin Gjelsvik  - Anna Edwin Aurora Mohn Therese Charlotte 

Leser også Justin Bieber blogger, og de jeg leser er da jbdaily og jdbnorway, og bibses. De som er fan, bør besøk de tre bloggene. De skriver historier, legger ut bilder og videoer fra konsertene og meet and greet. Også fra instagram og twitter oppdateringer. 
Skal snart starte vurdering av blogger, hvis dere vil det? Håper iallefall det, hadde vært litt gøy da!

Hvilken blogger leser du? :-) 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » September 2013 » August 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits