blogganbefaling - martheborge.blogg.no

Hei! 

For å få litt forandring i bloggingen tenkte jeg at jeg skulle begynne med blogganbefalinger noe jeg synes er utrolig gøy å gjøre! Jeg håper kanskje at dere får litt mere inspirasjon på deres blogg og av bloggeren og selve bloggen. Jeg skal anbefale og skrive min mening om både blogger på topplisten og utenfor.Jeg tenkte jeg skulle starte med å ta en av de flinkeste toppbloggerne jeg vet og det er Marthe Borge. Hun fortjener virkelig å være på topplista. Dere aner ikke hvor mye inspirasjon jeg henter fra henne. Klesstilen, bildene, innleggene og selve bloggen. Hun har sin egen klesstil og virkelig tørr å bruke tingene hun har, setter de sammen og lager en nydelig outfit! Elsker også hvordan hun blogger og hvordan hun skriver innleggene sine, noe som er helt annereledes enn andre toppbloggere.Jeg elsker virkelig klesstilen hennes og som jeg sa, inspirerer hun meg for hva jeg kan ha på meg en dag på skolen, i en bursdag eller uansett. Jeg føler at Marthe er så annerledes i forhold til alle andre toppbloggere. Hun har sin egen måte å blogge på og for dere som kanskje ikke leser bloggen hennes, må lese den. Hun er en så utrolig søt jente og virker så grei mot leserne sine. Marthe har en kjempe fin kjæresten som hun deler med bloggen og han hjelper henne med outfitbildene, og jeg må virkelig si at han er utrolig flink! 

Marthe legger også ut oppskrifter på en del matretter på ting hun lager som inspirerer dere som kanskje liker å lage mat og vil prøve noe nytt. Jeg blir veldig inspirert av blogger som deler litt oppskriter av mat eller bare en drikke, som for eksempel smoothie, middag eller en dessert. Her er noe Marthe har laget:Oppskriftene og flere matretter kan dere se på bloggen hennes i kategorien "mat."

Jeg må virkelig anbefale dere å ta en titt på Marthe´s utrolig nydelige blogg og dere finner så mye inspirasjon i denne herlige jenta. Hvis jeg en gang møter henne eller kommer i kontakt med henne via bloggen, skal jeg virkelig fortelle at hun gir meg så mye inspirasjon. Håper hun fortsette å blogge i lang tid fremover. Jeg virkelig elsker bloggen hennes ♥
Håper dere likte blogganbefalingen min og at dere tar en titt på Marthe´s blogg, om dere ikke leser den fra før av, martheborge.blogg.no. Leser du Marthe Borge´s blogg?

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits