happy birthday my best daddy

Hei! 

I dag har verdens aller beste pappa bursdag! Gratulerer så masse masse med dagen ♥ Vi har feiret pappa med venner av mamma og pappa, altså familien, gudforeldre, tanter og onkler og besteforeldre. Dagen har vært veldig koselig og fin, for pappa. Han har fått utrolig mye fint! Jeg og mamma bakte to kaker i går kveld og pappa hjalp til, etter at vi hadde spist en god middag. Vi tok også en båttur litt senere, noe som var så herlig. Elsker båtturer. Før vi la oss så vi på en film på tv noe som var utrolig spennende! I dag våknet jeg rundt elleve og stelte meg og gjorde meg klar for pappa sin bursdag. Vi har vært ute i hele dag og været har vært super fint! Vi serverte loff med karbonader og salat, noe som var kjempe godt, og tre kaker, to som jeg og mamma bakte og en bestemor hadde laget. Det var kjempe koselig at alle kom og vi har virkelig hatt en fin dag med latter, bildetaking, smil og morro. Gjestene dro faktisk for ikke så alt for lenge siden. Tok så klart en del bilder i dag så jeg poster bare de i samme innlegg :) Har vært en utrolig fin dag og jeg håper virkelig at pappa har koset seg noe jeg tror han har. Nå koser vi oss og slapper av fremfor tv med litt godis. Isabell kom også innover, men hun drar kanskje i kveld siden hun skal på skolen i morgen. Merker jeg litt trøtt, men det er egentlig litt deilig. Snart begynner jo skolen, så da er det jo ganske greit å legge seg litt tidligere og stå opp tidlig. Har iallefall vært en super fin dag!

Fikk dessverre ikke blogget i går, siden jeg våknet i halv elleve tiden bakte jeg brownies også kom tante og onkel, tvillingbroren til pappa, som også fyller år i dag. Vi koste oss med brownies og is i finvær. Tok faktisk ikke bilder, men jeg glemmer ofte av å ta bilder når tiden går så fort og når vi har besøk. Vi drar hjem på torsdagsettermiddag, slik jeg rekker min første fotballtrening etter sommeren, som er klokken syv. Mamma og pappa skal også på parken i helga og vi har ryddedugnad med klassen der. Blogger nok litt mere i morgen siden vi har fått fikset nettet vårt slik at det går litt raskere. 

Nå skal jeg slappe av sammen med familien før det er senga. Kanskje jeg og Isabell ser en episode Prettyr Little Liars, det er så spennende nå! Ah, har vært en koselig dag. Håper dere har hatt en super fin dag og kveld, herlige dere. 

Tusen takk for kjempe fine kommentarer i det siste, dere er herlige! Kjenner du noen som har bursdag i dag?

gratulerer med dagen lille vovsen

Søteste snusket har bursdag i dag og blir syv år. For dere som har fulgt med på bloggen min en stund og instagram, er hunden vår akkurat som en liten bror for meg. Helt siden vi var å så på han visste jeg at den skjønningen ville bli godt likt hos oss. Han er syv og helt frisk, noe som vi er kjempe glade for! Føler at jeg på en måte kan fortelle han alt når jeg foreksempel er lei meg eller ikke har det helt bra, og at han ikke forteller noe videre. Han er så følsom, på en måte. Han er gullegod som dere ser på bildene over og til og med så god at jeg måtte skrive et lite bursdagsinnlegg. Hehe! Gratulerer med dagen, lille Nero snusket ♥Kjenner dere noen som har bursdag i dag?

happy birthday sis

Vil igjen gratulere verdens beste storesøster så mye med dagen. Du betyr utrolig mase for meg, og jeg vil alltid være her for deg. Håper dagen din har vært perfekt og at du har koset deg kjempe masse! Du får kose deg videre i kveld også. Tiden går utrolig fort.. 20 år. Gruer meg til hun skal flytte ut, håper det er en stund til, hihi. 


Se hvor fort tiden har gått. Åh. Vi har alltid vært så gode venninner, samtidig som søstrer. Jeg vet jeg er den mest plagsomme lillesøsteren av og til, men vi ender alltid opp i en latter. Haha. Hun har også gitt meg verdens beste bursdagsgave og hun er verdens snilleste storesøster. Gleder meg sånn til vi skal dra til Oslo sammen, blir så koselig. Første turen det er bare meg og henne sammen. 
Håper du koser deg kjempe masse nå! Er utrolig glad i deg ♥ 

Hva synes du innlegget og bildene? 

bilderyss

Hei dere! Tenkte å legge ut en del bilder jeg tok i bursdagen til storesøster. Tok overaskende mange! Skal blogge senere i kveld, der jeg legger ut en bildekollasj med meg og Isabell. Dere får kose dere med bildene! :-) Denne nydelige ringen fikk hun av meg, mamma og pappa, og penger. Synes den var så utrolig fin! 


♥ fine mamma, Isabell og pappa 

Hva synes du om bildene?

bursdags outfit 2.3.13

Heei. I dag har verdens beste storesøster bursdag! Gratulerer så masse med dagen ♥ Du betyr så masse for meg. Super glad i deg! Skal poste ett innlegg med bilder av meg og henne litt senere i kveld, der jeg også skriver litt. Tok meg en bloggfri formiddag, siden vi måtte ordne oss, dusje og finne klær. Vi vekte henne med kake og frokost, gavene og bursdagssang. Gjestene dro for en halvtime siden, så nå er vi både mett på mat og kaker. Håper hun har hatt en finfin dag og får en super kveld. Tok masse bilder, så skal poste de i kveld. 
Kjole - BikBok Øredobber - Dyberg Kern Sko - Eurosko Strømpebukse - H&M

Nå slapper vi egentlig bare av. Mamma og pappa skal i bursdag snart og Isabell skal dra ut med noen venner. Tusen takk for så hyggelige kommentarer i det siste, setter så stor pris på det! Dere er herlige. Skal bare kose meg sammen med famlien, før de drar. Får se hva jeg finner på kveld. Skal også få postet to innlegg senere i kveld, som sagt. Håper alle har en kjempe fin lørdag og kos dere videre!

Hva synes du om outfiten, og kjenner du noen som har bursdag i dag? :-) 

bursdagsgavene mine
Fikk utrolig koselige kort av familien. Også ett av dem er fra noen venninner av meg. Synes det er så hyggelig at folk tar seg tid til slikt. 


Fikk en god del penger, og de skal jeg prøve mitt beste på å spare til Oslotur i April. Fikk 1550 kr og med gavekort på gull&funn fikk jeg til sammen 1850. Ble super fornøyd! Fikk som sagt gavekort på gull&funn hos tante og Trude, på 300 kr. Brukte det opp, siden jeg måtte kjøpe noe til bunaden der. Jeg fikk også ringen av mor og far, og spenende til vesten av alle fire gudforeldrene mine. Også fikk jeg låsen til veska til bunaden, men mamma har gitt den til dama som syr sammen og ordner bunaden min og de to spenende til vesten.  
Av Isabell fikk jeg Justin Bieber hettegenser, elsker den allerede! OGSÅ FIKK JEG DEN BESTE BURSDAGSGAVEN NOEN GANG. Billetter til Justin Bieber konserten 16.april. Åå, tror jeg ikke får takket henne nok. Jeg visste det før bursdagen min da, men like bra å få billettene i virkeligheten. Er også "in love" med genseren da, ah. Den er forresten i lilla. 
Har dessverre ikke det jeg fikk av mamma og pappa, men fikk penger, ett nydelig kort og låsen til veska som hører til bunaden. Kunne virkelig ikke vært mere fornøyd med gavene mine i år. Ble kjempe glad for alt, tusentusen takk! ♥

Hva synes du, og har du hatt bursdag?

min femtenårsdag

Hei! Som kanskje noen av dere vet, så har jeg hatt bursdag. Jeg har bursdag 12.februar. Og i år ble jeg 15 år! Helt sykt hvor fort tiden flyr, og at det er bare ett år til jeg kan begynne å øvelseskjøre og tre år til jeg blir atten. Min dag var virkelig minnerik og så utrolig fin og koselig. Jeg hadde gledet meg til bursdagen min, siden jeg elsker å ha bursdag og selvfølgelig når andre også har bursdag. Fikk mange hilsninger på facebook, melding og telefoner. Selvfølgelig fikk jeg klemmer og gratulasjoner fra familien min og vennenne mine på skolen. 

På morgenen kom familien min inn med sang, kake og gavene fra dem. Det er noe vi alltid gjør når noen i familien har bursdag og jeg synes det er så koselig! Mamma satt sammen med meg til åtte, siden hun hadde fri på bursdagen min. Jeg lå bare i sengen, svarte på gratulasjoner og spiste kake, helt til klokken var nærmere halv ni. Var så vidt jeg rakk skolen, men jeg rakk den akkurat. Møtte mange klemmer, bursdagsang fra klassen og senere i langfri kom de herligste venninne mine med muffinser og brownies med lys og noe lignende raketter. Åå, dere er så herlige ♥ Ble så utrolig glad. Hele skoledagen takket jeg for gratulasjoner og var smilende glad :-) 


Da jeg kom hjem fra skolen var mamma hjemme, og jeg kom like glad og blid inn døra med litt brownies og en muffins igjen. Jeg gikk i dusjen og mamma dro å handlet litt på butikken, og imens jeg står i dusjen ringer radio3 meg og forteller at jeg har vunnet radio3 bursdagskaken. Jeg visste ikke at mamma, pappa og Isabell hadde sendt inn gratulasjon til meg der, haha. Jeg fikk nesten panikk, men åh, det gjorde nesten dagen enda bedre. Etter dusjingen og pratingen med radio3 er jeg ferdig stellet og etter litt stress, er vi alle klare til å ta imot gjestene som skulle komme rundt 18.00 tiden. 


Laget bare en liten kollasj av bildene jeg tok. Mamma tok også en del, så har flere jeg kan sikkert poste. En del kakebilder, siden fikk ikke tatt så mange som jeg hadde håpet på. Den som er nede til høyre er radio3 kaka jeg fikk. Den var like god som alle de andre kakene! Vi serverte rundstykker med godt pålegg og selvfølgelig alle disse kakene. I gave fra mamma og pappa fikk jeg låsen til veska som er til bunaden, penger og av Isabell fikk jeg Justin Bieber hettegenser i lilla og verdens beste bursdagsgave, billetter til Justin Bieber konserten 16.april med hotell og fly. Ååh, må jo ha verdens beste familie og ikke minst verdens beste søster som kjøpte det til meg. Av resten av familien fikk jeg noen ting til bunaden, penger og gavekort på gull&funn. Skal vise dere i ett eget innlegg gavene jeg fikk. Ble iallefall veldig fornøyd!


Hadde virkelig hatt en fantastisk dag og bursdag. Må takke familien min og vennenne mine for det. De er bare best. Og tusen takk for alle herlige gratulasjoner! Mamma, pappa og Isabell som har vært med meg siden dag en, og det setter jeg så stor pris på. De betyr så utrolig masse for meg. De har gjort mine femten år til noe helt spesielt. Jeg hadde ikke en bra start på livet, holdt på å dø i min kjære mammas mage, var mye syk, men nå er alt slik jeg alltid ønsket det skulle være. Er så utrolig glad familien min, og selvfølgelig vennenne mine. Tusen takk for at dere gjorde min dag super, setter så innmari stor pris på det ♥

Hva synes du om bildene? Og når har du bursdag?

friday eve

Hei dere! Tenkte å poste kollasjen fra bursdagen i går. Tok også noen få bilder før jeg dro, så slenger bare de med samtidig. Håper dere liker bildene ♥

Kjempe koselig fredag! Veldig gøy bursdag også. Vi danset mye, snakket og bare koset oss. Åå :-) ( til dere som lurer, nei, vi drakk ikke alkohol i bursdagen )
Kom forresten hjem fra bursdagen til Simen nå nettopp. Var kjempe koselig! Vi fikk pizza, godteri og sneks, brus og så film. Haha, artig og ekkelt. Kanskje jeg poster outfiten for bursdagen i morgen. Var koselig! Nå skal jeg ta på meg koseklærne og slappe av. Håper alle har hatt en kjempe fin lørdagskveld og kos dere videre i kveld.

Hva synes du om bildene? 

bilder fra bursdagen til mamma 11.11.12♥ Ask ( kjæresten til onkelen min sin unge ), mamma og pappa

Fineste og godeste kakene. De er laget av mamma, og bestemor har laget bløtkaken.♥ Amalie ( kjæresten til onkelen min sin unge ) 

Noen av gavene til mamma. Så masse fiint og bra!

Hva synes du om bildene? Outfiten kommer forresten iløpet av uken! :-)

et lite bilderyss

Hei alle fine! Åh, har vært en så bra bursdag for pappa! Masse besøk og kjempe fine gaver. Vellykket vær, ikke minst. De siste gjestene dro for ikke lenge siden, og vi har vært ute siden klokken var seks i dag og helt til nå, så varmen er veldig herlig! Bursdagen var kjempe fin. Fikk tatt noen bilder, men ble dessverre ikke så mange, siden det ble så stressende også kom alle gjestene, men noen bilder ble det iallefall! 

Tenkte å legge ut outfit senere ikveld, slik at det ikke ble så mange bilder i et innlegg. Dagen har vært super både for oss og pappa. Håper deres dag og kveld har vært like flott og herlig, kos dere masse videre! ( Glemte å ta bilder av kakene og slikt, men var masse godt å spise! Er helt stappmett, hihi ) 

Pappa, meg, mamma og Nero ♥ Mangler søster som er i Tyrkia og kommer hjem på onsdag. 

Har vært en super duper bra dag, noen av de beste dagene på lenge! 

Hva synes du om bildene? Og kjenner du noen som har bursdag i dag?
 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits