it's a beautiful day

Hei ♥ Har vært en overaskende fin dag her i Bodø! Solen varmet utrolig mye og det var så herlig. Våknet igrunn tidlig i dag, siden alle skulle jobbe bortsett fra meg. Jeg tok med meg Nero på en lang tur i det fine været. Var så utrolig godt å gå ute uten at det skulle blåse, regne eller snø. Elsker når det er sol ute. Bare at snøen forsvinner nå, siden jeg vil ha sommer. Har hatt en ganske rolig og fin dag, iallefall. Slappet bare av i formiddag, gjorde loggheftet helt ferdig og fikk gjort unna en del blogggreierResten av dagen har jeg spist middag med familien, slappet av og laget ferdig et Spania-innlegg som jeg skal poste iløpet av uken. Åh gleder meg så masse allerede. 114 dager til vi reiser til Oslo også videre til Alicante - Spania - Denia. Var siste fridag i dag før skole i morgen. Gruer meg litt til å stå opp men tror det skal gå greit :-) Blir litt godt å komme på skolen, men samtidig er det helt herlig med fri. Påskeferien min har vært fantastik fin og jeg har koset meg sååå mye sammen med familien. Vært super fine dager på hytta og når vi har vært hjemme. Skal få prøve å oppsumert litt mere senere.


Nå har jeg omtrent akkurat sett paradise hotel og er klar til å legge meg. Dusjet i kveld også, så merker at jeg er ekstra trøtt. Holder på å lete frem klærne jeg skal ha på meg i morgen, i og med at vi har gym i første time. Passer fantastisk bra etter påskeferie.. overlever nok. Ha en kjempe fin kveld videre da dere, og tusen takk for masse spørsmål til spørsmålsrunden! Fortsett å spøre meg her. Håper virkelig at dere har hatt en fantastisk fin påskeferie! Natta ♥

Hvordan har din påskeferie vært?

hjemme igjen

Hei! Kom hjem fra hytta i dag, var egentlig litt godt å komme hjem også. Har koset meg masse på hytta! Våknet rundt tolv i dag og var seriøst drit kvalm. Merker at jeg har fått alt for lite søvn, spesielt natt til søndag. Jeg tok meg en dusj og spise stekt egg og bacon. Følte meg bedre etter hvert, men formen er ikke helt bra. Slik at jeg følte meg ekstra bedre, tok jeg å sminket meg. Åh var utrolig godt å få ordnet meg og føle meg litt bedre. Vi slappet bare av og ryddet i hytta og pakket før vi dro. Vi har vært maks uheldige med været i år, så det ble ingen skiturer på meg og ingen dager i bakken. Litt kjipt, menmen.

/ bilder fra i går

Nå har jeg akkurat sett paradise hotel og egentlig bare slapper av. Siden vi kom hjem har jeg pakket ut og spiste en god middag med familien. Heldigvis har vi fri i morgen, føles så godt. Lurer på hvordan det blir å komme seg opp på onsdag.. har iallefall morgendagen på å fikse det! Skal prøve å få lagt meg litt tidlig i dag. Er litt usikker på hva jeg skal gjøre i morgen, men må iallefall få gjort ferdig logghefte fra arbeidsuken. Holder på å ordne litt med design og skal få fikset header snart som mulig. Er så tomt uten det. Skal få laget ett innlegg ferdig i dag.


Merker at det er mye speilbilder nå foritden, så skal bli flinkere på å ikke gjøre det. Tok heller ikke med meg kamerastativet på hytta. Nåååå skal jeg egentlig bare fjerne sminken og legge meg i senga, fikse litt på designet og kanskje se film eller se en serie. Skal prøve å komme meg opp tidlig i morgen - hihi. Jaja. Dere får nyte en av de siste dagene med ferie! Håper alle har hatt en super påske. Hvordan har din påske vært?

Tusen takk for kjempe koselige og herlige kommentarer fra dere! Setter så utrolig stort pris på at dere kommenterer og leser bloggen min, betyr utrolig mye ♥

friday eve

♥ mamma og pappa
Slenger bare inn litt bilder fra fredagskvelden når vi hadde middagsgjester. Var iallefall en kjempe fin kveld med god mat. Er utrolig sliten og trøtt i dag, og føler meg ikke helt på topp. Skal prøve å få blogget litt og gjort unna litt bloggstuff. Ha en fin dag videre da dere! :-) Hva synes du om bildene?

min påskeaften

Hei fininger! Har dessverre ikke fått blogget i dag, men grunnen er for at jeg rett og slett ikke har hatt tid. I dag er det jo påskeaften og vi i hyttefeltet har en årlig tradisjon med kostyme, leker, middag osv. Jeg kledde meg ikke spesielt ut da haha, men de fleste voksne gjorde virkelig det! Selv om det ikke er like bra som før når vi var mindre, er det ganske gøy. Haha. Været har vært mye frem og tilbake, men litt sol, snøstorm og sånt, menmen. Vi hadde en del leker og quiz, også spiste vi middag hos dem som hadde dette "gaukrenne" og kake. Jeg, Nora og tremeningene mine, Martine og Morten, slappet egentlig bare av hytta før vi tok oss en tur ut i det nydelige været. Har vært en super fin dag i dag! Kjenner at jeg er kjempe sliten og trøtt, så skal snart sove. Tok en del bilder fra dagen i dag, som jeg tenkte å poste :-)
Avsluttet påskeaften med ett varmt og godt bad i jacuzzien, åh perfekt ♥ Har vært en utrolig fin dag med fine mennesker! Nå er jeg så utrolig trøtt. Bloggingen nå tok vist lengre tid en planlagt, men bedre sent enn aldri. Forresten, tusen takk for litt hjelp med design og slikt. Forstår at en del av dere er selvfølgelig ikke så flink med slikt, men det går helt fint. Håper alle har hatt en strålende dag i dag! Har en del bilder jeg skal poste i morgen. Blir mest sannsynlig en skitur på oss. Snakkes dere, godnatt. Hvordan har din påskeaften vært? Hva synes du om bildene?

hyttelivet

Heia! Dårlig oppdatering i går, men siden nettet her ikke er verdens beste nett, fikk jeg dessverre ikke postet flere innlegg i går og heller ikke blogget før nå. Er så irriterende når nettet ikke funker eller er tregt, menmen, sånn er vel hyttelivet. I går kom vi hit rundt seks tiden, slappet litt av og spise pizza litt utpå kvelden. Synes det er litt godt å komme hit da. Ingrid kom over til meg for å se paradise hotell og resten av kvelden slappet jeg bare av. Trudde jeg egentlig tok flere bilder enn det jeg gjorde i går, men jeg kan poste de jeg tok!

I kveld får vi middagsbesøk av noen hyttenaboer, så jeg og Ingrid kommer sikkert til å være sammen senere. Skal få postet ett eller to innlegg senere, siden jeg ikke fikk poste ett innlegg som jeg skulle gjøre i går. Nå skal vi ut å bade i jacuzzi, dusje og stelle oss. Håper dere får en kjempe fin dag videre og kos dere masse. Hva skal du gjøre i dag?

klar for hytta

Hei! Nå er jeg pakket og klar for hytta. Blir nok godt å dra dit, i og med at det ikke er så mye å gjøre hjemme. Jeg og Isabell tok oss en pizza til frokost, haha, enkelt og greit. Vi skal dra å hente mamma halv fire også drar vi. Regner med at det er en butikk eller to vi skal innom - og besøke mor og far på campingen, tror jeg? Ja, isåfall så må dere ha en super fin dag videre! Blogges senere i kveld. Hvor er du i påska? Ha en fin ferie videre

sååå fin dag

Hei fininger! Beklager dårlig oppdatering, men trengte litt variasjon i bloggingen, slik at det ikke blir bare vanlige innlegg. Kjempe bra at mange var positiv til linkrunden og ville være med. Trykk her for å være med, hvis du ikke er allerede er det. I går gjorde jeg egentlig ikke stort. Gikk meg en lang tur med Nero og fikk gjort unna litt blogg greier og konfirmasjons greier. Todaaaaay har dagen vært kjempe fin! Våknet rundt halv elleve, gikk i dusjet, spiste også dro jeg og mamma å hentet pappa på jobb. Jeg skulle være med å få se på lokalet der vi skal være på konfirmasjonen min. Åh, tror det blir så fint! Vi skal være på molostuen, og det er rett ved havna. Håper på at være blir perfekt og nydelig, åh :-) Nå gleder meg ekstra mye!


Gleder meg så masse nå!  Om alle kommer i min konfirmasjon, blir vi 93 stykker. Wæ. Vi er litt usikre på om alle kommer, men forhåpentligvis gjør det det. Gleder meg så mye, spesielt når jeg fikk se lokalet. Vi har bestemt hovedrett, forett og dessert, hvordan borene skal være og slikt, åh det kommer til å bli så bra! Isabell holder på med en presentasjon med bilder, haha. Kommer nok til å legge den ut på bloggen, men blir nok ikke før etter konfirmasjonen min.Etter vi var ferdig å se på lokale og alt det og etter en handletur, kom vi hjem, slappet av litt og spise middag. I kveld har vi vært å spist kveldsmat hos bestemor og bestefar. Åh så utrolig koselig! Jeg og Isabell fikk hver sitt påskeegg, de er så snille. Var iallefall super koselig! Ellers i kveld har jeg sett paradise hotel og pakket til hytta i morgen. Vi drar på ettermiddagen, så skal få poste ett eller to innlegg før det. Kjenner at jeg er utrolig trøtt, så skal snart legge meg. Gleder meg til å dra på hytta, siden det ikke er så mye å gjøre hjemme.

Ha en kjempe fin kveld videre, blogges mere i morgen, god natt ♥ Hvordan har din dag vært? 

back on track, again

♥ Hei fine dere. For 1000 gang må jeg igjen beklage mitt fravær fra bloggen. I det siste har jeg hatt mye å gjøre, mye å tenke på og har vært kjempe sliten. Nå har vi påskeferie, heldigvis. Uken før påska hadde vi arbeidsuke, der jeg jobbet på eurospar. Kan si at jeg så og si sovnet av hver dag etter å ha jobbet. Uken før det igjen var det siste inspurt med skolearbeid før arbeidsuke og påske. Trening, prøve, en del lekser som måtte gjøres og en del ting konfirmasjonsgreier. Derfor har jeg igjen satte bloggen til side. Har egentlig kjempe masse å blogge om, så prøver å være back on track en god stund nå.


En liten kollasj med bilder fra dagene som har vært. Har også hatt overnatting av Kristin og Amalie, men ble dessverre ikke noen bilder fra kvelden. Kamearet har blitt lagt litt på side disse dagene jeg ikke har blogget. Skal prøve å få lage innlegg med linkrunder, videoblogg, spørsmålsrunde, kanskje sminkevideo, romvideo, videoblogg fra dagene som har vært osv. Skal også få laget meg en header i nærmeste fremtid. Føler at bloggen er så tom uten det.

Nå er det endelig påskeferie! Åh. Var så godt å ta det på fredag, etter en helt uke med jobbing på en dagligvarebutikk. Har fått vært en del med venner, på city nord med Rikke og på hytta i helga. Vi drar tilbake på hytta på torsdag, siden mamma og pappa har dessverre ikke fått helt fri. Gleder meg egentlig til å dra tilbake. Er så godt å bare slappe av der, bade i jacuzzi og gå skiturer. Tenkte jeg også skulle får unnagjort en del blogggreier i påska. Statestikken min synker voldsomt mye. Skal kommentere tilbake så godt jeg kan! Vet at kanskje noen av dere venter på det.


Jeg og Isabell kom på hytta til at mamma og pappa hadde ordnet påskeegg til oss. Åh så koselig. Senere på kvelden lagde vi oss laks og tok en kveldsbad i jacuzzien. Perfect. Tok forresten en god del bilder i dag, siden solen var oppe, været var nydelig og lyset var perfekt! Søsteren min ble den heldige fotografen, haha. Skal få laget et eget innlegg med bildene. Kanskje det blir en ny header? Håper det! :-) Skal iallefall startet med å lage en del innlegg nå og se hvor langt jeg kommer til ikveld. Blir mest sannsynlig å poste bildene ikveld!
Skal egentlig bare avslutte her. Kommer til å komme med litt mere bilder, eller kanskje en video, fra de siste dagene. Håper på å få en bra start på bloggingen igjen og prøver mitt beste på å blogge så mye som jeg kan. Håper virkelig alle supre leserne mine er her fortsatt. Ønsker dere en kjempe fin påskeferie videre! ♥

time to say good night

Heei :-) Har vært en ganske rolig søndag hos meg. Nyter det før skolen i morgen. Blir nok tungt å stå opp tidlig, men skal nok klare det. Er egentlig utrolig trøtt, så skal stelle meg og legge meg i senga til jeg sovner. Vi kom hjem rundt 18.00 tiden, mamma dro å trenet før vi ordnet til middag. Vi spiste lasagne, noe som ikke er en så stor favoritt hos meg da, menmen. Resten av kvelden i kveld har jeg som sagt ikke gjort stort, men slik gjør man vel på en søndag. 

Det kjipe er at jeg selvfølgelig har klart å knust telefonen min.. heldigvis var det på baksiden, og knuste den heller ikke så alt for mye. Haha, lo og gråt samtidig jeg. Mamma og pappa ble ikke så sur som jeg hadde forventet, men de ble jo så klart litt sur. Bruker ikke deksel til Iphonen, så idet jeg skulle ta ett bilde på snapchat, mistet jeg den på romgulvet og vips så var den knust. Åå, den følelsen av å se det.Så slik ser den ut nå.. er litt kjipt, men skal være glad det ikke var på fremsiden. Har egentlig bare ventet på dagen jeg knuser telefon min. Åå. Nå skal jeg behandlet den som mitt barn, huske på deksel og ikke veive med den og ta snapchat bilder over ett gulv. Dette skal gå fint. 


Må vel sove snart. Skole i morgen. Litt kjip følelse det også, men om ikke lenge er det påskeferie! Det blir godt. Må bare takke dere for kjempe hyggelige kommentarer, og statestikken min har steget kjempe masse! Tusen takk skal dere ha. 
Har hatt en kjempe fin vinterferie, hytta er perfekt for meg. Har vært litt hjemme også, litt sammen med venner, noe som er godt. Har koset meg så masse, sovet, badet i jacuzzi, stått på slalom og bare koset meg sammen med familien. Åå, litt trist at en så fin vinterferien er over, men ser bare frem mot påsken! Håper også dere har hatt eller har en kjempe fin vinterferie, og håper dere har koset dere masse! Heldige dem som har vinterferie nå. Huff. Nei. Må slutte å være trist. Haha. Skal snart legge meg til å sove nå, blir godt å sove hjemme. Vi blogges i morgen, fininger. Ha en super kveld videre ♥

Hvordan er/var din vinterferie? Godnatt.  

lørdagskvelden


Haha, ja, jeg elsker å overdrive når det kommer til laks. Masse saus og rømme, litt feitbombe, men det er ferie da! Åh, hadde en så deilig lørdagskveld i går med bading, godmat, godteri og film. Livet er komplett da. Utrolig synd at skolen starter i morgen, men skal nyte søndagen i dag. Har pakket og gjort alt klart til å dra hjem, så vi drar vel om ikke så veldig lenge. Holder på med ett innlegg til dere som kommer iløpet av uken :-) Håper dere får en kjempe fin søndag videre, vi blogges når jeg kommer hjem. Hvordan var din lørdagskveld? ♥ 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits