en nydelig gårdag

Hei! 

Åh, var en helt nydelig og fin gårdag i Elise sin konfirmasjon. Var utrolig koselig, mye gode kaker og vi tok masse fine bilder. Hadde dessverre ikke med meg kameraet, men Elise hadde sitt og Amalie tok sitt med, så har lånt noen bilder fra dem. Var kjempe koselig og været var jo perfekt. Vi tok en del bilder så poster noen av dem Elise lå ut i går. Fine konfirmanten ♥Rikke og Ingrid var også der, men siden dem ikke hadde bunad, ble de dessverre ikke med på akkurat disse bildene. Bildene ble kjempe fine! Kom hjem rundt syv tiden i går. Jeg og Isabell bestile mat fra felini noe som var helt himmelsk. Vi koblet til pc`en til tv og så tre spennende episoder Pretty Little Liars. Vi så også en film før vi gikk å la oss. Utrolig fin lørdag! I dag skal jeg også i en konfirmasjon. Jeg skal til Rebekka og vi drar om en god stund. Blir nok veldig koselig der også. Alt i alt har dette vært en utrolig fin og koselig helg. Snart er det på med bunaden igjen, og i dag er det utrolig varmt, men det er like godt å ha den på som alltid. Mamma og pappa skal også være med i denne konfirmasjonen så vi drar når de er kommet hjem fra hytta og er klar. Er nok hjemme i syv tiden så kommer til å blogge litt senere i kveld. I morgen er det skole og jeg merker at helga har gått alt for fort! Nyt søndagen dere og kos dere masse ♥

Hvordan har din helg vært? 

endelig er det helg

Hei! 

Åh, endelig er det helg ♥♥♥ Dere aner ikke hvor mye jeg har ventet på helg og vi har kun godt på skolen en uke, hehe. Beklager kjempe masse for utrolig dårlig blogging, men det har vært mye å gjøre og jeg har vært utrolig sliten denne uken. Søvet etter skolen hver dag og jeg merker å stå opp tidlig og være seks timer på skolen er ganske mye + fotballtrening og lekse, men slik er vel hverdagen. Dagene på skolen har gått både sakte og fort. Mye som har skjedd og vi hoppet jo som sagt rett i masse lekse. Jeg synes det er så godt med helg etter en uke med skole, dere aner ikke. Skoleuken har jo vært fin også, men selvfølgelig er det tungt å komme tilbake til hverdagen.
Har selvfølgelig klart å skadet tåa mi. Har hatt veldig vondt siden tirsdag og det har godt utover hele meg. Det som skjedde var at jeg var akkurat ferdig i dusjen og selvfølgelig klarte jeg å gli på en liten jerngreie og fy hvor vondt det gjorde! Måtte stå over treningen på torsdag, siden jeg hadde så vondt og at jeg ikke fikk på meg fotballskoenjoggesko eller converse. I dag er det enda vondt og jeg drar å halter rundt i gangene på skolen og her hjemme. Håper det går over snart og at jeg er med å spille kampen på mandag. Bildene er egentlig bare for å vise dere, er ikke stor fan av tær selv.Nå kjenner jeg at det er veldig godt meg helg og ligger i sofaen å slasker med koseklærne og et pledd rundt meg. I helga skal jeg i to konfirmasjoner, som jeg vet, lørdag og søndag. Blir kjempe koselig! Gleder meg til å få på meg bunaden siden jeg synes den er så fin. Mamma og pappa dro på hytta i helga, men jeg måtte bli hjemme i helga så jeg og Isabell skal bare slappe av og kose oss. Har tatt outfit-bilder i dag så tenker å poste dem litt senere i kveld. Nå er Isabell akkurat kommet hjem så nå er hun i dusjen og etter det er det grandis og episoder med Pretty Little Liars, det er så spennende! Outfit kommer som sagt senere, kos dere masse i kveld! :-)

Hvordan har din uke vært? 

endelig får jeg blogget

Hei!
Wi, endelig får jeg blogget til dere! Har savnet det kjempekjempe mye, og nå som det er blitt sommer og været er nydelig, har jeg fått så sykt mye blogginspirasjon. Har utrolig mye og blogget om, mye bilder og dele og en del og skrive om, så sommeren er fullpakket med planer for bloggingen. Grunnen til null blogging, er fordi jeg valgte og ta litt fri fra bloggingen når jeg var i syden og vi har dessverre ikke hatt nett hjemme før vi dro. Nå er jeg på hytta, og her hadde vi heller ikke nett, men vi fikk fikset det. Heldigvis. Haha, 3gen min er nok brukt opp snart. Vi har fått ny rutet til sendt til internette hjemme, så vi skal fikse det når vi kommer hjem fra hytta. 

Hadde det forresten helt herlig i Tyrkia! Fikk dessverre ikke blogget særlig mye der borte, men håper dere fortstår. Det ble sent om kveldene og vi var trøtte og slitne når vi kom opp på rommene. Vi var to ganger i selve sentrum, ene gangen spiste vi der og andre gangen shoppet vi litt. Shoppet meg ikke så mye, men noe som var egentlig helt greit. Tenkte egentlig og ta innkjøpet på video, siden nå som jeg har mac, er det mye lettere! Har en del bilder og dele fra Tyrkia, også kan jeg gjerne skrive litt mere. Onsdagen, dagen vi reiste hjem, var det busstur i to timer også handle litt på taxfree og ta fly i fire og en halv time. Var også godt og komme hjem. Var kjempe god mat og været var strålende perfekt. Har virkelig fått beauty farge. Føles så herlig og være litt brun og se skille mitt. Jeg ble virkelig kastet inn i hverdagslivet, med mattetentamen på torsdag. Håper det gikk bra! Siden jeg kom hjem har jeg vært forkjølet. Ble selvfølgelig småsyk i syden, og siden da har jeg vært ekstremt forkjølet og kvalm. Men selv om har jeg klart og komme meg på skolen. I morgen har vi kamp, så håper at formen er mye bedre enn slik den har vært i dag. Så i kveld blir det rett og slett en kjempe fin slappe av dag på hytta. Elsker og være på hytta av og til. Er så rolig og avslappende. På torsdag i neste uke drar laget til Umeå, så etter det blir bloggingen fult på plass! Isabell og jeg har akkurat laget brownies, så nå er det snart god middag og brownies til dessert. Ha en fin kveld!

Hvordan har dine dager vært i det siste?

solfylt søndag

Hei!

Tusent takk for litt hjelp i innlegget før i dag. Nå har jeg selv endelig fikset meg et gratisdesign. Kommer sikkert til å ha dette designet en stund fremover, og headeren er også snart på plass. Søndagen i dag har faktisk vært veldig fin. Sov lenge, spiste god frokost og kjempe god grillmat når mamma og pappa kom hjem fra hytta. Dagen har vært veldig rolig, men slik er vel søndager. Har fått pakket til Tyrkia, og for dere som ikke vet, drar jeg til Tyrkia på onsdagen! Gleder meg masse. Solen har vært fint oppe på himmelen i dag! Elsker det. Merker jeg er utrolig sliten, så tenkte kanskje og se en film før jeg legger meg. Litt kjipt at der er skole i morgen. Er iallefall veldig klar for ferie!

Kom på at jeg ikke har postet noen bilder fra 17.mai eller konfirmasjonen min, så jeg må få gjøre det + at jeg må poste innkjøpene mine før jeg drar. Håper iallefall alle har hatt en super fin søndag i dag. Nå skal jeg sove, er utrolig sliten. God natt, fininger ♥Hvordan har din søndag vært?

fine sommerdager

Hei!

Beklager dårlig oppdatering på bloggen, men som dere vet har jeg vært å teltur med trinner fra torsdag til i går. Vi syklet klokka ti fra skolen til en nydelig plass som hetere Ausvika. Var helt nydelig vær og utrolig varmt! Alle gikk i bikini, shorts, solet seg, badet, spilte volleyball og bare koset oss! Vi ordnet til lavoene når vi kom. Klassen lå hver for seg, noe som selvfølgelig var litt dumt, men det gikk bra. Min klasse var ute omtrent oppe hele natta. Jeg sov til sammen to timer, haha. Tror vi var den klassen som var mest ute enn inne i lavoen. Det ble ekstremt lite søving, men var en koselig dag med også grilling, mye godterispising og vi så solnedgangen og soloppgangen. Så fiiiint ♥ Har også fått utrolig mye farge og ble veldig solbrent på torsdag, men føles ganske godt etterpå, når du får brunfargen.


Fredagen ryddet vi og pakket sammen alt, og syklet endelig hjem rundt ti tiden morgenen. Var utrolig godt og komme hjem! Jeg dusjet, spiste litt, sovnet av i to timer også gjorde jeg meg klar til at jeg og Isabell skulle dra på en shoppingtur og shoppe til Tyrkia. Var en del sliten i starten, men så fikk jeg ordnet meg og spist meg god mat. Utrolig koselig bytur! Skal vise dere innkjøpene iløpet av dagene som kommer. På kvelden slappet vi egentlig bare av, så film og la oss i tolv tiden. I går var jeg utrolig sliten, så var godt og sove i senga si igjen.

I dag har det også vært en kjempe fin dag! Våknet halv tolv, spiste litt også fikset jeg meg til kamp. Vi spilte mot Halsa og vi vant 2-1. Utrolig bra, synes jeg da. Var ikke helt våken, men gikk veldig bra. Var hjemme i fire tiden, dusjet og etter det mekket jeg og Isabell oss pizza. Mamma og pappa er på hytta i helga og jeg kunne dessverre ikke være med. Godt og være hjemme også. Nå slapper jeg egentlig bare av og Isabell skal snart ut. Aner ikke helt hva jeg skal i kveld, men skal kanskje finne på noe med noen venner av meg. Hvis ikke blir jeg nok og bare slappe av. Skal få gjort noe bloggstuff også. Blir nok en fin og rolig lørdag hva jeg gjør.


Ha en riktig så fin lørdag alle sammen! Hva skal du gjøre i kveld?

klar for de to neste dagene

Hei!

Har vært en super fin 16.mai i dag. Været har rett og slett vært så fint og vært utrolig varmt. Nå kjennes det ut som det er sommer ute. På skolen i dag hadde vi norsk tentamen. Heldigvis fikk vi skrive på pc. Jeg skrev en tale om fattigdom. Følte det gikk super bra! Var ferdig i halv et tiden og var hjemme i et tiden. Jeg og Isabell tok oss en tur i solariummet. Må føle meg litt fresh og fin til konfirmasjonen, siden jeg ikke har en så brun hudfarge. Var hjemme igjen i to tiden, gjorde det siste av konfirmasjonsforberedelsene også dro mamma med meg til firsøren. Mamma må være med, siden hun måtte hjelpe meg og finne ut om jeg skulle stripe håret eller ikke. Vi og frisøren bestemte oss for å stripe litt lysere striper. Er super fornøyd og det ser utrolig fint ut! Var også utrolig gått og endelig få stusset håret. Nå føler jeg meg super klar for i morgen og selvfølgelig den store konfirmasjonsdagen.
Vet ikke om dere ser det så godt, men dere ser det mye bedre i virkeligheten og i et bedre lys. Synes det ble så fint! Åå det er så godt med nystripet og nyklipt hår, elsker en slik følelse. Skal ha et slikt før etter innlegg, men nå i helgen skjer det så mye at jeg dessverre ikke får tid til det. Lover det kommer i neste uke. Forresten, på bildene over, har jeg på meg kjolen jeg skal ha på meg i morgen siden jeg ikke kan bruke bunaden før lødag. Synes den er nydelig! Blir nok en super fin dag i morgen. Skal prøve å få blogget outfit og et bildeinnlegg i morgen, men kan ikke love. Skal ta igjen en del blogging i uken som kommer. Beklager kjempe dårlig oppdatering i dag, men som dere ser, har dagen gått i ett og vanskelig å få koblet inn bloggingen.


I kveld har vi som sagt koset oss med pizza, eller jeg spiste det da, og mamma og pappa reker. Dere kan se bilder fra dagen H-E-R. Isabell dro ut i kveld, så hjalp henne med å slette håret og slikt også. Bare en dag til 17.mai og to dager til konfirmasjonen min. Tiden har gått helt sykt fort! Gleder meg og er kjempe klar for de to neste dagene. Håper dere har hatt en super fin 16.mai og koser dere mye, også håper jeg at alle har en super feiring i morgen! Nyt den. Hvordan er din 16.mai? Ha en fin kveld!

slappeavdag på hytta

Hei!

Har hatt en rolig og bare hatt en slappe av dag på hytta. Gått rundt i koseklærne, null sminke, sett på serier på tv og fått ordnet ganske mange blogginnlegg til dagene framover. Håper på at bloggingen blir kjempe bra fremover. Var utrolig godt å få slappet av i dag. Sov til tolv og lagde meg god frokost. Ellers i dag har jeg bare slappet av. Har endelig fått begynt på Osloinnlegget, noe jeg synes var så trist. Vil så gjerne skru tiden tilbake til den dagen. Fikk nesten noen tårer. Håper så gjerne vi får believe tour igjen. Har som sagt noe spennende og fortelle dere i det innlegget, så dere må huske å følge med når jeg poster det innlegget.


Hjalp mamma og pappa å ordne til middagen i dag. Isabell kom også i kveld, så i kveld lagde vi til flinsteik og svinekoteletter og fløtepoteter. Var så godt! Nå sitter alle sammen i sofaen og koser oss med godteri og ser på gullruten, noe jeg synes er så koselig! I morgen er det søndag, og vi skal i konfirmasjon klokka halv seks. Vi er nok hjemme i tre tiden, så jeg skal prøve å få poste outfit før jeg drar. Nå skal jeg bare nyte lørdagskvelden med familien ♥ Ha en super fin kveld videre!


Hvordan er din lørdag?

fin fredag

Hei!

Har vært en super fin fredag i dag. Våknet i ti tiden, siden jeg måtte få ordnet meg et nytt pass i dag. Pappa skulle til byen han også, så han ble med meg. Tok verdens styggeste bilde. Vet at det sikkert ikke er så nøye, men det er noe av det verste jeg har sett. På passbilder må man være helt seriøs, altså ikke smile, og man må ha håret bak på ryggen og bak ørene. Der har du et stygt bilde av meg. Vi var hjemme rundt tolv tiden og etter det slappet jeg bare av og begynte å småpakke til hytta. Fikk gjort kjempe masse blogggreier i dag, noe jeg er veldig glad for! Det er mye som skjer i ukene som kommer fremover, så godt å vite at jeg er veldig godt igang igjen med bloggingen.Vi kom faktisk på hytta akkurat klokka åtte, så vi rakk å se idol og spiste i den lengste pausen. Var så fint og lyst, og godt å komme hit. Snøen er borte og nå er det godt å være på hytta. Mamma og pappa ordnet seg reker mens jeg spiste perfekt pizza. Vi har bare koset oss og slappet av med idol finale, gratulerer så masse til Siri, og senkveld. Elsker å være på hytta og kun slappe av.


Nå ligger vi bare slengt på sofaen, spiser litt godteri og sneks og er stappmette. Håper virkelig på en fin dag i morgen, slik at jeg kan være ute og ta masse fine bilder. Tenkte kanskje å fjerne all sminken, legge meg i senga og se en film ellernoe. Æh som jeg skal nyte helga. Ha en super fin kveld videre, fininger ♥ Hvordan er din fredag?

summerfeeling

Hei!

Så utrolig herlig og nydelig torsdag! Har så sykt sommerfølelse i meg nå. Kjempe godt med fri dag og vite at du fortsatt har helg. Sov til halv elleve i dag, og etter det lå jeg bare i senga og hørte på musikk. Elsker å ligge i senga etter jeg har våknet. Kom meg opp i halv tolv tolv tiden, siden vi skulle besøke tante på sykehuset som er blitt opperert. Var veldig koselig å se henne igjen! Vi var der i nesten en time før vi dro hjem å bare slappet av i sola. Dro også en liten tur ut med ei venninne av meg. Godt å utnytte en fin sommerdag her, når det først er finvær :-) Seriøst, jeg elsker det.Jeg og Isabell tok oss en liten tur ut med vovsen før i dag. Han er jo så skjønn med kragen på, men jeg synes så ekstremt synd i han. Heldigvis skal den av på onsdag eller torsdag. Ellers i dag har vi rett og slett nøte finværet og merker at jeg faktisk har fått litt farge. Vi spiste nydelig mat i dag! Vi skulle også kanskje grille, men vi velgte heller å lage oss laks i folie med grønnsaker. Åh bare elsker det. Var utrolig mett og trøtt etterpå, så jeg og Isabell slengte oss ned i hver sin sofa og så paradise hotel. Nå ligger jeg i senga og ser på sex and the city. Skal legge meg om ikke lenge, siden jeg må opp i halv ti ti tiden i morgen, fordi jeg skal ta nytt passbilde. Drar og mest sannsynlig på hytta i morgen, så jeg må pakke til det også. Tror det blir en fin dag iallefall!

Håper dere koser dere så langt i langhelga og nyer den. Skal snart lage to videoblogger, så håper dere gleder dere til dem! Håper på å få gjort unna noe blogggreier på hytta, siden denne uken som kommer blir litt stressende, men skal prøve å rekke det meste av bloggingen. Ha en fin kveld videre! Oppdaterer dere litt mere i morgen, godnatt fininger ♥


Hvordan er din langhelg så langt? // Hva synes du om bildene? 

klar for langhelg

Hei!

Åh endelig langhelg, noe jeg har ventet super lenge på! Er godt å vite at du har fri i morgen. Dagen i dag har vært nydelig. Solen har vært oppe og det har faktisk vært litt varmt. Skoledagen var ganske bra, i og med at vi bare hadde tre timer på skolen før vi dro de tre siste timene på noe som vi kaller mørkvedlia der vi sprang og tok ut lag til tinestaffeten neste tirsdag. Jeg er med i klasselaget, noe som er helt greit. Sprang 200 meteren på 32, 5. Jeg selv synes det ikke var så værst. Fikk nesten litt ekstremt sommerfølelse av været ute i dag. Nå blir det super godt med lang helg og bare kose meg med familien og venner. Drar mest sannsynlig på hytta på fredag, noe som jeg tror blir ganske godt :-)


Dette lille snusket har opperert i dag, for mest sannsynlig kreft. Dakaren må gå med krage i over en uke. Han er utrolig missfornøyd med det, men jeg forstår godt hvorfor. Er super glad for at alt gikk bra og at opperasjonen var/ble vellykket. Han er utrolig sliten nå, så må ta meg en tur med han litt senere i dag. Han sliter med å se i kragen, altså se til sidene, så vi må bare passe på at han ikke skader seg eller faller ned trappene. ♥ Åh lillegutten ♥ Synes utrolig synd i han, siden han er absolutt ikke fornøyd.


Snart skal jeg ta meg en tur ut med vovsen, og så får jeg se om jeg skal ta meg en joggetur eller kanskje dra å trene fotball sammen med andre på mørkvedlia. Det er frivilig da, så jeg får se hva jeg finner ut. Skal iallefall bare slappet av i kveld tror jeg. Skal også fått gjort unna litt blogggreier. Har smått begynt på Osloinnlegget. Det er noe sykt jeg må fortelle dere der, så følg meg på bloggen min fremover! Nå skal jeg utnyttet dagen og det litt finværet, hihi. Ha en super fin dag videre og kos dere. Hva skal du gjøre i langhelga?

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits