god tirsdagskveld

Hei! 

God tirsdag fininger. Andre skoledag i tiende i dag og jepp, merker at det blir et tungt år, men som jeg har sagt også, tror jeg det blir et fint år. Skoledagen gikk egentlig helt greit. Vanlige fag og kunst & håndtverk de to siste der vi så på filmer fra filmfestivalen og holdt på med vår egen film. Det blir nok gøy med kunst & håndtverk igjen siden vi har det kun i åttende og tiende, men blir å savne mat & helse mye. Var hjemme rundt tre og været har ikke vært noe fint, akkurat. Like før høsten er på tur og jeg gleder meg allerede til høstferien. Når pappa kom hjem lagde vi litt middag, siden mamma og Isabell er på jobb. Etter middagen skifte jeg til treningstøy før jeg tok å syklet ned på trening. Treningen var helt greit, bortsett fra at vi spilte treningskamp og da var ikke treningen fult så bra. Haddde ikke min spesielle treningsdag i dag, menmen. Etter treninga hadde jeg jo selvfølgelig veldig vondt i hodet så det var virkelig godt å komme seg hjem å få seg en god og varm dusj, spise nytbakte brød som mamma hadde baket og slappe av. Sovnet til og med av en halv time noe som var så deilig! Har nesten nettopp vært ute med Nero og det var så godt å trekke seg litt luft, i og med at jeg har småvondt i hodet. Merker at jeg er veldig sliten i dag, så skal bli godt å legge seg. Nå slapper jeg egentlig bare av og før jeg legger meg ser kanskje jeg og Isabell en episode Pretty Little Liars. Æh det er så sykt spennende nå! Håper dere har hatt en fin dag ♥

Hvordan har din dag vært? 

første skoledag gjennomført

Hei! 

Da var første skoledag godt som gjennomført. Var litt slitsomt å komme seg opp tidlig i dag men gikk egentlig ganske greit. Vi gikk selvfølgelig rett på en nokså fullstappet ukeplan med lekser og dagsoppdrag. Tiende er nok veldig utfordrende og mye å gjøre. Vi fikk høre at man måtte ha 4,3 i snitt for å komme inn i almen i år så det får kanskje oss til å jobbe litt mere. Vi snakket en del de to første timene og var litt ute, siden de to timene er egentlig gym så fikk en litt rolig start. Resten av dagen bestod av matte, 2.fremmedspråk, norsk og engelsk. Egentlig en helt grei dag. Dagen gikk fortere enn jeg hadde trudd, i og med at vi har begynt med pause i ti minutter etter hver time. Det er ganske greit fordi det får timene til å gå fortere. 

Var hjemme rundt tre og da var det godt å slenge seg ned på sofaen. Vi spiste middag og etter det kunne jeg ikke la være å ta meg en powernap, h-e-r-r-e-g-u-d det var godt. Har vært ute med vovsen og Isabell har hjulpet meg med å ta noen outfit-bilder så skal poste dem litt senere i kveld! Nå har vi sett en episode Pretty Little Liars og jeg slapper egentlig av.  I går avsluttet jeg sommerferien sammen med familien med grilling og kos, også overaskelses bursdag for Kristin som hadde bursdag i går. Skrev litt om hun i innlegget i går, men kunne selvfølgelig ikke røpe overaskelsen siden hun leser bloggen. Hun ble utrolig glad og rørt. Vi koste oss med bål, mere grilling og kake. Veldig koselig og så herlig å overaske noen.

Har ikke fått gjort noe spessielt lekse i dag, men det er første dagen etter sommerferien så det pleier å være litt rolig. Må si tusen takk for så fine kommentarer i det siste, varmer skikkelig blogglysten! Dere er helt herlige ♥ Som sagt skal jeg poste outfit litt senere i kveld og så må jeg se hvor mye blogging jeg får tid til fremover, men skal presse frem mere blogging og oppdatere så ofte som mulig. Er litt rart å starte igjen men samtidig godt. Håper dette blir et fint år! Ha en finfin kveld videre dere, også håper jeg at alle som begynte på skolen i dag fikk en kjempe fin start! Hvordan var din første skoledag?

pannekakefrokost

Hei!

I dag på skolen skulle vi gå på tur, men jeg kunne dessverre ikke være med på grunn av ankelen min, så da ble det hjemmedag på meg. Har fått beskjed om og ta det helt med ro til hevelsen er over. Så i dag har jeg fått gjort mye. Sovet til halv ti, gått tur med voven, tørket støv i huset, dusjet og laget meg pannekaker til frokost. Åh, var så utrolig godt! Har også fått gjort en del bloggstuff, noe som føles godt. Har tenkt å poste bildene fra konfirmasjonen, innkjøp fra Tyrkia og Umeå i de neste dagene. I morgen tar vi sommerferie! Wi, gleder meg. Først på skolen i morgen skal vi se film også skal vi få utlevert karakterkorte og etter det er det ♥ sommerferie ♥ Tror dette kommer til å bli en av de beste sommerferiene. Og ikke nok med det, så har jeg og familien min fortsatt Spania turen i to uker i juli august. Det blir super bra. Tenkte og dele en del bilder med dere fra huset vi skal bo i. Åh, det er så fint der! Nå har jeg endelig fått slappet av litt. Holder på og lage noen innlegg til bloggen nå, og gleder meg til å poste dem. Været i dag er helt greit. Varmt er det. I dag har jeg ikke lagt spesielle planer for dagen, så jeg får se hva dagen bringer. Blir nok en finfin dag!

Hva skal du gjøre i dag?

noen fantastiske dager

Hei!

På søndag kveld kom jeg hjem etter en super fin og herlig helg i Svergie, Umeå. Vi koste oss i bussen til, og vi som satt i den, lagde til og med en dans, som vi lærte hele laget. Dansen ble virkelig en suksess og tror de som lå på skolen vil kjenne oss igjen med den. Hehe! Vi vant nesten alle kampen og slapp inn null mål, men helt til vi dessverre tapte 2-1 i semifinalen. Vi hadde så lyst til og vinne hele greia. Utrolig bittert og tape semi. Men tror vi skal være fornøyd med en fortjent 3.plass. Etter kampen var vi helt utslitt, så da dro tilbake til skolen og dusjet og satte oss i bilene og kjørte hjemover igjen. Vi stoppet på macern på vei hjem, noe som var helt herlig. Turen hjemover gikk kjempe fort og vi var hjemme litt over elleve. Satte igjen med en god følelse. Laget vårt ble mye mere sammensveiset etter turneringen. Jentene er bare herlige ♥ Denne turnering var virkelig vår beste. Var selvfølgelig godt og komme hjem også. Snakket en god del med mamma, pappa og Isabell når jeg kom hjem, pakket litt ut, spiste litt og la meg i min egen gode seng. Ah perfekt. 
 


Dessverre er minnekorte til kameraet mitt blitt ødelagt. Jeg skal få fikset meg nytt, men imellom tiden låner jeg Isabell sitt. Så det vil si at jeg heller ikke fikk tatt bilder i Umeå, men mange på laget mitt hadde med seg kameraet, så om de legger ut bildene på gruppen vår, deler jeg selvfølgelig de med dere også. Når jeg var i Umeå har jeg klart og tråkket over, uten og kjent smerter før lørdag/søndag. Er blitt utrolig hoven og det gjør ekstremt vondt og gå. I dag var jeg hos legen, og han sa at jeg hadde tråkket kraftig over og rett og slett måtte ta det helt med ro. Heldigvis er det sommerferie fra fotball og snart skole. Utrolig kjipt, men vil heller at det skal bli bra fortest mulig. 
I går var vi forresten i bursdag hos snillteste og herlige besetefar som ble hele 77 år. Skulle virkelig ikke tro det, så sprek som han er. Var utrolig koselig som alltid. De hadde laget til litt mat også kake til dessert. Utrolig god mat og gode kaker. I dag har det vært en kjempe rolig dag på skolen. Vi ryddet klasserommet, bøkerne og gjorde klart til sommerferie. Etter sommeren er det tiende på meg. Kan bli et spennende og gøy år. Ellers i dag har vi spist middag og jeg har slappet av. Kan dessverre ikke være så mye i aktivitet på grunn av foten. Skal prøve og komme meg ut med voven, men ellers må jeg ta det med ro. Ha en fin dag dere! Beklager bare for Iphone bilder, lover bedre. 

Hadde du en fin helg? Hvilken klassen begynner du i etter sommeren?

ready for Sweden

Hei! 

Tar meg litt tid og skriver ett raskt innlegg til dere, før jeg og de herlige lagvenninnene mine tar turen til Svergie, lettere sagt Umeå. Der skal vi spille kamper, kose oss og ha det helt herlig. Vi alle gleder også utrolig mye! Vi skal kjøre med en minibuss og tre personbilder. Vi drar klokken fire herifra, og regner med at vi sikkert ikke er i Svergie før to i natt. Tror jeg dessverre ikke får muligheten til og blogge der borte, men det blir mye bedre når jeg kommer hjem! Dagen i dag har vært så fin, og været er helt nydelig. Mamma og pappa skal dessverre ikke være med i år, siden de skal i bryllup i hlegen. Sitter og spiser litt nå, også skal jeg pakke ferdig alt. Blir nok kjempe bra dette! Vi var der i fjor også. Håper alle får en kjempe fin helg. Blogges på mandag, fine dere ♥De herligste. 


Hva skal du gjøre i helgen?

soon summer

Hei! 

Beklager utrolig dårlig blogging, men som sagt, sliter vi med nett her hjemme. Vi får dessverre ikke vår ruter/modem før torsdag, så jeg må klare meg med et litt tregere nett, men det går helt greit! Drar til Umeå med laget på torsdag formiddag eller ettermiddag og blir der helt til søndag, så etter det lover jeg så mye og bra blogging! Har lista fullpakket med ideer til bloggen. Gleder meg. Er lenge siden jeg har vært så klar for en sommer. Føler det er noe spesielt med sommeren 2013. Flere som er enige?

Uken startet faktisk utrolig bra! Mandag synes jeg alltid er en slitsom dag, men dagen i dag har vært kjempe grei. Startet med gym som alltid på mandager. Og etter det satt vi stort sett og hørte på læreren snakke og gjorde litt lekse fra forige plan. Disse to ukene som kommer har vi null lekse! Æh føles fantastisk. Tenk at jeg er ferdig med 9.ende? Utrolig og tenkte på. Vi fikk dra hjem i de tre siste timene og starte med engelsk tentamen. Jeg trekte kapittlet Celebrating Good Times, og valget og skrive om Valentine´s Day. Holder nå på med en liten powerpoint, også må jeg øve mere på det jeg skal si. Har øvet en god del i dag, så føler påmeg at det kommer til og gå utrolig bra! 

Hva skal du gjøre på denne fine mandagen?

monday is funday

Hei!

Mandagen min startet med at jeg selvfølgelig forsov meg, perfekt? Nei. Herregud, hater å forsove meg. Heldigvis ringte Kristin meg kvart på ni, hvis ikke kunne jeg sove mye lengre. Var på skolen halv ti, wi. Rett i bøkene og gjøre lekse. Ellers har dagen vært veldig fin! Været er helt nydelig og det er ekstremt varmt. Regner med at vi sikkert har vært oppe i 30 grader her i dag, og nå er det like varmt som det er på en kveld i syden i denne tida. Er ekstremt trøtt i dag, men ikke så veldig rart. Har dessverre ikke fått blogget noe før i dag, noe jeg skulle ønske, men har gjort så mye og pakket og ordnet til syden på ONSDAG. Gleder meg kjempe masse! Så i dag har jeg tatt bilder, spist utrolig god middag, gått tur med Nero, slappet av, fått selgt unna alle loddene mine, vært en liten tur innom sentrum med mamma og igjen gått en laang tur med bissevoven. That's my day og et lite ekstra pluss for at jeg forsov meg.Monday is funday, u know? Gleder meg helt sinnssykt mye til Tyrkia nå! Blir godt og komme seg bort litt. Har pakket omtrent alt ferdig, men er ikke helt ferdig. Drar onsdagskveld, så skal nok få blogget før jeg drar. Er utrolig godt humør fortiden og det kan jeg si at jeg elsker. På skola er det utrolig rolig, noe som egentlig ikke gjør meg noe. Mai juni månenden er to av de beste månedene på hele skoleåret. Sommerferie nærmer seg og humøret og været er herlig. Diggdiggogdigg.Nå sitter jeg og ser på paradise hotel. Utrolig spennende uke nå, gleder meg! Etter det skal jeg dusje og se sex and the city til jeg sovner. Ser alltid på sex and the city før jeg sovner, det går hver dag på tv3 halv elleve eller halv tolv. I morgen etter skolen skal vi til tante og feire henne og etter det bursdagsfeiring, men jeg skal prøve mitt beste på og blogge. Håper alle har hatt en super fin dag ♥

Hvordan har din start på uken vært?

tok meg en bitteliten pause

Hei!

Etter konfirmasjonen valget jeg å ta meg en liten bloggpause, siden hele familien min endelig var samlet og dagen som har vært, har vært nydelige. Og som dere leste i mitt forige innlegg, hadde jeg en herlig og nydelig dag! Jeg lover at bildene kommer etterhvert. Dagene som har vært så herlig. Endelig kunne sole seg og kunne si at man har fått farge. Vi begynte på skolen igjen i dag, etter en nydelig langhelg. Skoledagen ble mye bedre enn forventet! Vi gjorde null fag og fikk en overaskelse om at vi skulle på telttur med hele trinnet i morgen til fredag! Wii. Vi skulle egentlig dra i neste uke, torsdag til fredag, og da er jeg i syden, så ble kjempe glad for å kunne være med likevell!Vi fikk dra tidliger hjem fra skolen, så enda bedre skoledag kunne det ikke blitt! Når jeg kom hjem solet jeg meg litt, Isabell lagde pannekaker til mamma og pappa kom hjem. Vi koset oss med det ute, også dro jeg og Isabell til byen der jeg egentlig skulle kjøpe meg macbook pro, men selvfølgelig var det helt utsolgt. Typisk. Jo. Så jeg la igjen en, når de får inn flere, så det blir i helgen en gang. Det gleder jeg meg massemasse til! Kjøpte meg samtidig ny og stor koffert og en rosa mappe til macen.


Nå har jeg endelig fått dusjet, laget meg god kveldsmat og nå sitter jeg og Isabell og venter på at paradise hotel skal starte. Har fått pakket en del til turen i morgen, men jeg kjenner meg ekstremt stressa. Aner ikke hvorfor, haha. Vi skal sykle helt til Ausvika, en nydelig plass med strand. Åh blir nok kjempe koselig. Tror ikke jeg skal ta med kameraet, men jeg blir og ta en del bilder med iphonen. Nå skal jeg slappe av og kose meg paradise hotel. Håper alle har hatt en finfin dag i dag! Kommer hjem på fredagsformiddag. Skal få postet en del bildeinnlegg også. Ha en finfin kveld videre.

Hvordan er været der du bor?

fra regnvær til en nydelig sommerdag

Hei!

Har vært en rolig og fin dag i dag, noe som jeg synes er godt etter to litt travle dager. Først på dagen i dag regnet det utrolig mye, men jeg velgte å sykle på skolen. Smart valg, ja. Men det gikk faktsik bra! Nå er det så nydelig sommervær ute. Har vært en vanlig skoledag i dag. Iløpet av dagen var det noen ganger jeg kjedet livet av meg, menmen. Alt begynne å komme på plass til konfirmasjonen. Skjortene er strøket og alt til bunaden er klart. Mamma var og kjøpte meg 17.mai kjole i dag, så snill som hun er. Den var utrolig fin! Veldig vårlig og sommerlig. Skal prøve å få poste min 17.mai outfit i morgen eller forhåpentligvis på 17.mai. I morgen har vi norsk tentamen på skolen. Grugleder meg litt. Etter skolen drar jeg og klipper meg, også er jeg litt usikker på om jeg blir å ta glaskvask hos frisøren eller her hjemme, men mest sannsynlig hjemme. Blir så godt å få klippet det slitte håre og få litt farge i det.


Mor og far kom innom oss en tur i dag også. Vi lagde vaffler og bare koset oss. Er like koselig og gøy å ha den på besøk hver gang. Ellers i dag har vi styret med litt ting til konfirmasjonen. Vi skal dra innom lokalet i morgen og 17.mai, for å gjøre alt klappet og klart. Wiiiiii gleder meg :-) Blir nok en nydelig dag. Akkurat nå sitter jeg og Isabell og ser på paradise hotel med litt vaffler som var igjen fra i kveld. Skal prøve å komme meg i seng så tidlig som mulig, siden det blir en lang men bra dag i morgen.


Fra regnvær til nydelig sommerdag. Som jeg elsker det. Håper alle har hatt en super duper fin dag i dag! Nyt dagene fremover, de kommer til å bli så fine. Hvordan har din onsdag vært?

Og forresten, det innlegget jeg postet før i dag, som het "makeup - before and after", var et helt feil innlegg. Jeg har laget to slike innlegg, og jeg ble så stressa når jeg så jeg posta det at jeg slettet begge innleggene jeg hadde laget. Fikk ikke sett på kommentarene. Hadde et mye bedre innlegg enn det jeg postet, men jeg må lage/skrive det på nytt. Haha, og nei, jeg elsker ikke så mye å lese, men det er en bok som jeg har lånt på skolen som må leses før sommerferien.

en sliten blogger

Hei!

Endelig får jeg muligheten til å blogge til dere. Innleggene som jeg har postet i går og i dag, er forhåndspubliserte innlegg. Og jeg må få si tusen tusen tusen takk for så mange fine og herlige kommentarer i det siste. Betyr så mye og hjelper kjempe masse på blogglysten og gir meg selv mere blogglyst. Og ja, jeg kommenterer alltid tilbake til dere, siden dere alle fortjener en respons og en kommentar fra meg på deres blogg også. Dere er kjempe herlige ♥


Nå er kroppen min og meg helt utslitt. Har vært to hektiske dager og tenkte å fortelle ganske kort. På mandag var det først skole og i de to siste sprang vi langløypa (altså at du løper på tid) og etter det dro jeg hjem, så siste konfirmasjonsundervisning også hjem og etter det igjen på kamp. Lang og litt travel dag. Kampen endte 3-3, med tre skade, og en av dem var meg. Fikk en fotball rett i fjeset og jeg følte ikke fjeset mitt og ble rett og slett dårlig og fikk ekstremt vondt i hodet. Heldigvis gikk det bra! I dag har det vært skole, tinestafett og trening. Jeg sprang på tinestaffeten, noe som gikk helt greit. Dro hjem når vi var ferdige der også videre på trening. Vi hadde en rolig og gøy trening i dag, så var egentlig ganske greit. Kom meg endelig hjem og i dusjen etter det, også spiste familien ostesufle sammen. Endelig kan jeg slappe av litt. Føler at denne uken kommer til å gå fort og være småhektisk, siden jeg har konfirmasjon på lørdag. Wæ gleder meg sånn!


Nå er jeg god og mett, så nå sitter jeg og Isabell og ser på paradise hotel. Er så herlig å slenge seg ned på sofaen. I morgen tenkte jeg å ta meg en bytur og kjøpe meg 17.mai kjole, siden jeg ikke kan bruke bunaden før den store dagen. Gleder meg mye til 17.mai også. Blogger nok en del mere om det i morgen. Håper så masse på at dere har hatt en super fin dag. Skal bare slappe av med paradise hotel nå. Ha en fin kveld videre dere :-) Hvordan har din dag vært?

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits