lik min facebook side

Hei! 

Etter tre og et halvt år med blogging er det vel på tide at jeg fikk laget meg min egen facebook side til bloggen. Jeg lagde den i går og her tenkte jeg det er mye enklere å oppdatere lesere, og at jeg kan dele innleggene mine der også. Kommer til å skrive om bloggen der og forslag til bloggingen. Hadde vært supert om du som leser ville likt siden min! Gjerne skriv i kommentarene om du har en side til bloggen din, så liker jeg gjerne den. Skriv gjerne under om eller når du har likt siden. Trykk her for å komme direkte til facebook siden min. Jeg har også skrevet linken nedenfor headeren om du i senere tid vil like den. Tusen takk på forhånd, herlige deg! 

Har du facebook side til bloggen din?

info

Hei dere! Tenkte å lage et innlegg der jeg legger ut litt "info" om meg og hvor dere kan kontakte meg utenatt på bloggen.

Hotmailen min: camilla_fotball98@hotmail.com

Twitter: Jeg har i det siste fått twitter, der jeg skriver litt forskjellig. Har tenkt å starte å poste innleggene mine der, slik at dere som har twitter, kan følge med der også. På twitter heter jeg: Camilla Melø Arntsen ( CamillaMelArnts ) 

Facebook: Camilla Melø Arntsen, hvis dere trenger meg som venn der. Vuderte å ikke legge ut hva jeg heter på facebook, men nå har jeg gjort det da. Formspring: For dere som vet hva formspring er, så har jeg det også! Hvis det er noe dere vil spørre meg om der også. Her går dere rett inn på min formspring: http://www.formspring.me/camillamarntsen. Spør om det dere lurer på, svarer på det meste! 

Side på facebook: Har enda ikke fått laget meg egen gruppe/side på facebook til bloggen min, siden nettet er som sagt av og til tregt her. Skal få lage det som snart jeg er ferdig slik at jeg kan informere dere om det! Også tenkte jeg å legge ut alle innleggene jeg skriver der. Og opptadere dere der, fordi der kan alle sammen se etter info og slikt. 

Hvis dere leter etter mer info, så bare skriv i kommentarfeltet!

Har du noe av dette? Skriv det i kommentarfeltet! :-)  

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits