innkjøp av nye skolesaker

Alt er fra ARK. Litt godt med nye skolesaker, og nå i tiende skal jeg bli mye flinkere på å notere enn de siste årene. 

Hva synes du om innkjøpet?

innkjøp fra Umeå - 2013

Hei! 

Tenkte det var på tide å poste innkjøpet fra Umeå siden det er en god stund siden vi var der. Shoppet faktisk ikke så mye, men ble fornøyd med deg jeg fikk kjøpt meg! Det kommer veldig godt i bruk. T-skjorte - Carlings T-skjorte - Monki High Wais Denim - BikBok 

Hva synes du om innkjøpet?

innkjøp fra Tyrkia - 2013

Hei! 

Tenkte det var på tide å endelig få postet innkjøpet fra Tyrkia. Ble super fornøyd med det jeg fikk kjøpt meg! Skulle kjøpe gaver til venninnene mine også her nede men jeg, mamma, pappa og Isabell tenkte at det kanskje ble enklere i Spania siden en god del er fake i Tyrkia. Kjøpte meg også selvfølgelig en del godteri og tyggis på taxfree. Ble kjempe fornøyd med det jeg kjøpte meg! Bruker innkjøpene mere enn godt nå. Converse - Skosenter i Alanya sentrum.Converse - Skosenter i Alanya sentrum. Armbånd med charms - Smykkebutikk i Alanya sentrum. Det er ikke en fake butikk, charmsene og armbåndene er ekte. 

Donna Karan New York parfyme - Taxfree.

Hva synes du om innkjøpet? 

noe nytt i klesskapetHei! 

Dessvere ble det ikke noe film på meg, Isabell og søskebarnet vårt ikveld, siden hun hadde en syk romkamerat. Istedenfor tok jeg, mamma og Isabell en tur innom City nord der det var ekstremt mye salg! Fant meg en shorts og truser. Mamma og Isabell fant seg også mye fint, og mye fint til pappa som vi overasket han med. Vi skal dra en til tur sammen, hele familien, før vi drar til syden, slik at vi ser at vi har alt av det vi trenger. Kjenner jeg gleder meg kjempe masse til Spania! Tenkte bare å poste det jeg hadde shoppet meg. Ble veldig fornøyd, og jeg elsket shortsen! Tror den kommer mye i bruk. Ikveld koser vi oss med god kveldsmat og nå sitter jeg og Isabell å ser på Pretty Little Liars. Spennende! Ha en finfin kveld! Falt pladask for denne fine denim shortsen! Elsker virkelig mønstrene. Orginal pris er 299 -, og ble super fornøyd med innkjøpet! - Mina shorts, high waist, Denim - Cubus - 79 -, Utrolig mye salg også fant jeg disse fine her! - Stringtruser - Cubus - 19 -, per del. 

Hva synes du om innkjøpet?

New York t-shirtElsker denne t-shorten! Kjøpte den på H&M for kun 50 kr. Den var på salg med 50 % og den var utrolig fin. Stoffet er utrolig godt. Har i størrelse 36 i denne og for meg passer den veldig bra. 

Hva synes du om t-shorten?

ny kosebukse fra monki

Fikk denne deilige boksa her fra monki på mandag. Venninnen til Isabell kjøpte en slik en til meg og henne, som at hun får penger av oss for buksa. Elsker den og den er litt stor og veldig god å ha på seg. På bildene ser den ikke så stor ut men den er utrolig god. Elsker mønstre på buksa. Skulle egentlig ha en i blå og hvit, men den var dessverre utsolgt, så kanskje jeg bestiller den. Men nå har jeg jo denne og er veldig fornøyd! Den er kjøpt på monki i Oslo og koster 200 kr. Verdt det! Hva synes du om buksa? / / Har du også en slik? 

innkjøpet fra i går

Skål - Kremmerhuset - 39 -, Pute med putetrekk - Kremmerhuset - 150 -, (40 %)

Genser - BikBok - 124 -, (50 %)

Høytlivbukse - BikBok - 99 -, (50 %)

Hva synes du om innkjøpet?

litt nytt

Lampe - Skeidar Veske og smykke - H&M

Fant meg litt i går, noe som jeg var glad for at jeg kjøpte. Har forresten sett på den lampa i evigheter og endelig fikk jeg kjøpt meg den. Elsker den, og selvfølgelig den lille veska mi og smykke mitt, som dere kommer til å se masse på outfitene mine i sommer. 

Hva synes du om innkjøpet? 

innkjøpene fra Oslo #2
Solbriller - BikBokPengebok - Monki

Også fikk jeg med to pakker med fliseklemmer og en pakke med hårstrikk. Andre delen av innkjøpet, kan du se her.  Hva synes du om innkjøpene?

innkjøpene fra Oslo #1

Hei!

Tenkte endelig å få postet innkjøpene fra Oslo og i dette innlegget poster jeg bare klærne jeg kjøpte. Poster småtingene jeg kjøpte i morgen.


Genser - BikBokDongerivest - BikBok ( Vesten er kjempe fin på! Dere kommer nok til å se den mye på outfits fremover i sommer. )
Singlett - Mango
Bluse - BikBokGenser - Only ( Den er mye finere på. Genseren er ikke så tykk som det ser ut som, veldig tynn og god å ha på seg. )

Hva synes du om innkjøpene?

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits