summer inspiration


Elsker inspirasjonen man får fra weheartit! Spessielt om sommeren. Åh elsker det ♥ 

Hvor henter du din sommer inspirasjon fra?

hello julyNye måned, sommeren blir bare bedre og bedre og nye muligheter. Ikke lenge til Spania. Det blir godt å komme inn i en ny måned. 

Hvordan blir juli for deg?  

inspirerende sommer outfits

Elsker å se på inspirerende, sammensatte, spesielle og fine outfits på weheartit. Synes de er så fine! Her har jeg valgt ut seks forskjellige og fine outfits ♥
´
Hvilken av disse seks likte du best?  

hello june

Så utrolig klar for sommeren 2013 nå ♥ Klarer ikke vente! Føler virkelig på meg at dette kommer til og bli en så fin måned og sommeren kommer til og bli super!

Gleder du deg mere enn noe annet til sommeren?

litt sommer inspirasjonHar begynt å sett litt på sommer insparsjon i det siste, og jeg gleder meg sånn til sommer! Ta på meg shorts og en fin singlett, sole meg og dra til Spania, åh ♥ Hva synes du om bildene og savner du sommeren?

inspirasjon fra weheartit

Hei! Evigheter siden et inspirasjonsinnlegg, så tenkte å begynne med det igjen. Kommer til å legge ut disse innleggene mest hver søndag, men også i ukedagene. Har funnet noen bilder fra weheartit, som jeg henter disse bildene fra, og satt sammen en kollasj. Disse bildene har inspirert meg en del! Håper dere liker de, og får selv inspirasjon :-)


Håper dere har hatt en kjempe fin kveld. GODNATT ♥

Hva synes du om bildene og synes du jeg skal fortsette med dette?  

acne sjerfÅå, synes acne skjerfene er så sykt fine! Har utrolig lyst på et selv. Utrolig vanskelig å valge farge, når alle er så utrolig fine! Er veldig usikker på om de har noen igjen i Norge. Bestevenninnen min har et selv, og synes selv det er kjempe fint og godt å ha på seg. Det er jo dyrt for acne skjerfene, så jeg får se om jeg kjøper eller ikke :-) 

Hva synes du om acne sjerfene, og hvilken farge er finest? 

inspirasjon søndag fra weheartit #3Hva synes du om denne ukens/søndagens inpirasjon? :-) 

inspirasjon søndag fra weheartit #2Neste søndag kommer det mere jule-inspirasjon. Håper dere likte denne ukens inspirasjon! Hva synes du om denne søndagens/ukens inspirasjon?

inspirasjon søndag fra weheartit #1Bildene er fra weheartit. Elsker bildene fra weheartit! De gir meg så mye inspirasjon og ikke minst inspirasjon til klessplagg. Skal begynne å legge ut ett innlegg hver søndag, av hva som har vært min inspirasjon denne uken, så gir jeg kanskje noen av dere også inspirasjon. Sounds good?

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits