nyttårslunsj


Genser - GinaTricot Skjorte - BikBok Bukse - BikBok 

God nyttårsaften ♥ Nå har jeg dusjet, sminket meg og ordnet meg helt klar til den årlige nyttårslunsjen vi har med gudforeldre og noen venner av mamma og pappa. Vi skal være hos gudmor og gudfar som bor i byen, så vi skal straks kjøre bortover dit. Blir kjempe koselig! Etter det skal vi gå fakkeltog og se på raketter i renssåsen. Åå :-) Gleder meg til i kveld! Blir en kjempe fin og koselig dag. Ha en kjempe fin formiddag og kos dere så langt på nyttårsaften. Outfit for kvelden kommer senere i kveld. SMASK. 

Hva gjør du på nyttårsaften? 

bilder fra julaften 2012En utrolig nydelig og fin kveld, som jeg sent vil glemme. Kommer nok til å sette inn flere bilder av meg, mamma, pappa og søster. Skal få ordnet det, so stay tuned! 

Hva synes du om bildene? Og hvordan var din julaften?  

Julaften 2011, en av de beste

Null blogging på mange dager. Det beklager jeg virkelig. Men nå lover jeg, 100 prosent og være tilbake for fult! Thea, som er verdens flinkeste med designet og slikt, har vært så grei og ordnet header til meg. Betyr utrolig masse! Det gir meg blogglyst. Hun har blogg sammen med Lotte.  

Julaften 2011, var en av de triveligste og beste stundene. Mamma måtte dessverre jobbe, men jeg, pappa og storesøsteren min dro til besteforeldrene våre og spiste ribbe og åpne 10-14 pakker der. Vi spiste også god og herlig dessert. I 22 tiden dro jeg, pappa og storesøster hjem og ordnet til mamma kom hjem. Vi ordnet til med lys, fyret i peisen, satt frem sjokolade, godteri, sneks, tårnkake og ordnet litt ribbe og dessert til mamma. Mamma kom hjem rundt 22.30 tiden og da pakket vi opp resten av gavene. Vi satt i 2 timer eller mer, siden det var 30 gaver eller mere.

Det var en utrolig koselig julaften og jeg fikk alt jeg ønsket meg! OG VET DERE HVA, JEG FIKK IPHONE 4 S! Først trudde jeg det ikke var sant! Jeg tenkte bare herlighet! Jeg har verdens beste mamma og pappa! Også fikk jeg en gris-radio eller en dock hos søsteren min, smykker, øredobber, penger, gavekort, klær og masse mere fint! Skal legge ut bilder av alt jeg fikk i morgen eller senere. Også kommer det selvfølgelig outfit fra julaften.

Nå får en god stund siden stod jeg opp, og jeg spiste frokost. Nå snart skal jeg gå i dusjen. Senere i dag får vi besøk av 4-meningene og familien. Blir storkos! Det er dem vi pleier å dra på turer med, også er de jo selvfølgelig de beste hyttenaboene våre! Jeg håper dere får en super juleonsdag videre og kos dere masse ♥♥ 

  
  
  
    
  
  
  
  
  

Ble kanskje litt rot med bildene og sånt, men håper det går fint! Det var ikke alle bildene jeg har tatt, så jeg skal legge ut resten senere. Også av det jeg har fått i gave av venner og familie, skal jeg også legge ut. Kanksje jeg skal legge dem ut senere i kveld, men trur det blir i morgen. Outfiten også. Men nå tenkte jeg at jeg skulle ordne litt på bloggen, også gå i dusjen. Etter hvert kommer vell besøket. - Vi snakkes beste dere.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits