always believe

Believe er et av Justin´s motto og det er virkelig noe jeg ser opp til, om dere skjønner. Man må tro på seg selv og du må aldri gi opp drømmene dine. Jeg har prøvd før å lage noe slikt som dette, men det har ikke blitt så veldig vellykket. Jeg vet at det kan være farlig å tegne/skrive akkurat noe der, men jeg skulle bare prøve å se hvordan det så ut. Ikke det aller fineste jeg har tegnet eller skrevet. Jeg kommer alltid til å "believe" og jeg kommer til å gjøre det helt til mine drømmer en gang blir oppfylt. En av dem er blitt sanne, og det var Justin Bieber konserten i april. Han er fantastisk og virkelig noen jeg ser opp til. Justin viser at drømmer kan bli sanne. "Believe and Never Say Never." 

Hva synes du? 

en dag jeg aldri vil glemme - believe tour

Det er faktisk først nå jeg klarer å sette meg ned og skrive om min konsert opplevelse. Første Justin Bieber konserten i Norge, 16.04.13. Hvordan kan en glemme det? En dag jeg har ventet på så lenge, er nå over. En dag jeg aldri i hele mitt liv vil glemme. Justin, du var og er fantastisk.
- Nå trenger han virkelig hvile. Han er sliten og trenger å slappe av litt. Han er ikke ferdig med believe tour før i august, og i dag klokka fem (5 pm) skal alle som har twitter, twittre #BieberNeedsABreak. Håper alle kan huske på det!

Jeg og storesøster ankom Oslo i halv ett tiden og tok så flytoget inn til Oslo Sentrum. Vi var så gira og klar på denne dagen. Hele flyturen hadde jeg hørt på sangene, og imens jeg sov på flyet, kjente jeg det kriblet i magen og jeg klarte ikke sove mere. Var nesten slik at jeg startet å synge på flyet. Vi tok oss in på hotellet Radisson blue - sas plaza. Utrolig nydelig og fint hotellrom og hotell. Vi, eller jeg, tok på meg det jeg skulle ha på meg på konserten og videre derfra gikk vi opp mot Karl Johan. Vi stilte oss utenfor Grand Hotell for å se om det var noe som skjedde. Vi gikk videre opp i Karl Johan. Vi spiste oss en god og enkel middag på Aker Brygge, rett og slett Mcdonalds. Nå var vi rimelig klare for konserten. I halv fem - fem tiden tok vi Bieber bussen, altså direkte bussen, opp til Telenor Arena der Justin Bieber skulle holde sin første konsert i Norge. Jeg var en av dem som skulle få oppleve det.


Jeg kjøpte meg ett skjerf, ett flagg, hadde på meg den fine og lillae Justin Bieber hettegenseren min og under dongerijakken og en singlett med to bilder av Justin Bieber på. Når vi stod utenfor arenan hørte vi på sanger av Justin. Nå kriblet det virkelig i magen. Etter to til tre timers ståing i kø, begynte vi smått å bevege oss inn i arenan der mitt aller største idol skulle opptre. Jeg skulle være i samme rom som han, se han med mine egne øyner og høre han med mine egne ører. Jeg og storesøster hadde sitteplasser, men vi var strålende fornøyd med det! Vi kom inn, kjøpte oss noe å drikke og spise og satte oss ned. Robin kom opp på scenen å varmet opp og før Justin skulle komme opp på scena og imellom tiden var det Michael Jackson sanger på. Plutselig kommer det opp på skjermen at det er kun 10 minutter til Justin kommer på scenen. Jeg tenkte bare: er det virkelig sant?

Og de ti minuttene gikk raskt. OG DER kom min kjære Justin Bieber ned med vingene ned på scenen. Han startet rett på med all around the world. Like fantastisk og bra som alltid. Han gjenomførte konserten perfekt og var rett og slett perfekt på scenen. Tenk at jeg så han. Selv om vi hadde sitteplasser, så vi utrolig bra, utenom å se på storskjermen. Jeg så han. Han var så fin når han syngte og så herlig og perfekt å se på. Jeg gråt spesielt når han syngte believe, be alright og fall. De tre roligste sangene. Jeg var så gira når han syngte de andre. Jeg gråt selvfølgelig gjennom hele showet, fra start til slutt. Og hylet og sang som bare det. Kunne ikke tro hva jeg så eller hørte. Er det virkelig han?


Jeg kunne virkelig ikke tro at det er Justin som sitter på pianoet å spiller believe. Og når han filmer seg selv på out of town girl. Han fikk alle med seg på as long as you love me. Før han synger believe, forteller han oss at det er hans siste sang han skal synge, og da kjenner jeg tårene strømme på og jeg står der å gråter og gråter. Han er ferdig å synge believe og plutselig blir han borte. Men han er nok ikke ferdig enda! Etter at det ble vist en video med Ryan på storskjermen, skjønte jeg at han ikke var ferdig. Justin kommer på scena og fremfører boyfriend og baby, helt fantastisk! På baby tar han selvfølgelig av seg skjorta og jeg friker ut! Helt nydelig og så fin avsluttning! Før han hopper ned til "backstages" sier han noe lignende som: "Thank you so much, Norway! Love you. Believe." Husker ikke helt hva han sa, siden jeg var i min helt egen verden.


Se hvor fantastisk han og dette var! Det at jeg fikk se han i virkeligheten og høre han live, var bare helt utrolig. Kan enda ikke tro det. Har endelig klart å samle tankene mine. Er så vanskelig å tro at jeg har vært på Justin Bieber konsert. Den jeg har ventet så lenge på. Justin er fantastisk ♥♥ Hun som ble One Less Lonley Girl var Lina. Hun var utrolig søt og misunner henne veldig, og selvfølgelig de to andre som ble det.
Jeg kommer nok til å blogge litt innimellom om denne dagen, fordi det er så mye å si og skrive om. Tok massemasse videoer, og skal lage en video til dere. Han er så fin og fantastisk. Han er verdt all min tid! Jeg kommer alltid til å være en stor Belieber, og jeg merker jeg ble en mer belieber etter konserten. Den beste konserten og dagen i hele mitt liv. Jeg elsker han.


Hvordan var din opplevelse av konserten?

bare noen timer igjen til Oslo og Justin Bieber

♥♥♥ ÅH NOEN FÅ TIMER IGJEN NÅ! Gleder meg så mye at jeg omtrent ikke klarer å tenke. Men godgod kveld dere! Dagen i dag har vært så utrolig fin, bortsett fra været, men humøret har vært på topp og alt er egentlig så bra. Dagen i dag har kun gått til å synge Justin Bieber sanger, snakke om han og konserten. Klarer aldri å holde munnen ett sekund utenom å prate om han. Har en eller annen grunn vært småstresset i dag, men sikkert fordi vi reiser i morgen og jeg har bieberfever. Har sånn høvelig funnet ut hva jeg skal ha på meg på konserten og er litt usikker hva jeg tar på meg når vi resier, men det finner jeg nok ut. Ellers i dag har jeg spist middag, pakket, vært en liten tur i byen og vært på ett lite besøk hos mor og far og spist vaffler. Ganske herlig dag i dag :-)Dette er nok det jeg blir å ha på meg på konserten, og skal selvfølgelig ta nærmere outfitbilder i Oslo. Gleder meg sånn. Under dongerijakka, har jeg en Justin Bieber - Believe singlett som er fra Cubus. Den er så fin. Har dessverre ikke fått så mange bilder i dag, siden føler dagen har gått i ett og så fort. Skulle gjerne vært lengre i Oslo en til onsdag, men det får jeg nok tatt igjen en annen gang. Aner dessverre ikke hvor mye jeg får blogget når jeg er i Oslo, siden morgendagen kommer nok til å gi ett. Vi kommer dit i halv tolv tiden, flytoget til OsloS, sjekke inn på hotellet, ut å gå i sentrum, spise og slappet litt av før vi tar bussen ned til Telenor Arena. Skal prøve å få blogget på onsdag, det blir det shopphingdag! Åh gleder meg til det også.

Nå er jeg egentlig ganske reiseklar og føler meg ferdigpakket. Er ikke så mye vi skal ha med, men når jeg først pakker, ender det opp med alt for mye klær. Er helt sinnsykt at jeg skal på Justin Bieber konsert. Åh. Aner ikke hvor mye jeg kommer til å sove i natt, men får prøve. Etter paradise hotel skal kanskje jeg og Isabell se Never Say Never før vi legger oss, blir nok å gråte.


Gleder meg så til i morgen, dere aner ikke. Skal nok prøve å få blogget før jeg drar. Skal opp tidlig i morgen, siden jeg skal dusje i morgen. Også skal jeg ordne meg og alt det, og ordne det jeg skla ha på meg. Blir nok en så finfin dag og kveld. Herregud gleder meg sånn! Har ikke ord. Flere enn meg som skal på Justin Bieber konserten? Gjerne si ifra! Nå sitter her å er super gira. Tenk i morgen på flyet, kommer sikkert ikke til å sitte i ro. Gleder meg også til Oslotur med verdens beste storesøster.

Men jeg tenker å avslutte her, slik at innlegget ikke blir voldsomt langt. Blir en super lang dag i morgen og jeg trenger en del søvn, fordi jeg tror dette blir de beste dagene i livet mitt! Åh. Jeg skal møte idolet mitt. Wææ. Håper alle har hatt en finfin dag og ha en så fin kveld videre. Wæ, herregud, klarer ikke tenke. Haha åh, godnatt fininger, blogges i morgen.

justin bieber konserten

Heia! Som dere vet er det nå kun få dager igjen, kun 3 dager. Er enda ikke gått opp for meg, og jeg er så gira og gleder meg så utrolig mye! Kommer til å bli verdens beste dag og opplevelse. Tenk at jeg skal se han med mine egne øyne og høre han synge live. Det som er også ett ønsket, er å få tatt ett bilde sammen med han og si hvor takknemelig jeg er, noe som er så lite sjangsen for at jeg får. Og jeg drømmer så mye om at jeg blir One Less Lonley Girl. Men jeg er så glad for at jeg er en av de få heldige som skal på konserten 16.april. Kun tre dager. Det er omtrent det eneste jeg har snakket om denne uken. Heldige de to guttene jeg sitter i midten av på skolen, haha.


Åh tre dager til jeg får se Justin Bieber. Hvor sykt er ikke det? Det har gått så utrolig fort siden vi bestilt og nå sitter jeg og storesøster snart på flyet ned til Oslo. Vi skal overnatte på sas hotellet på Oslo S, og tror det kommer til å bli kjempe fint. Kommer til å bli verdens beste dag/kveld. Lurer på hvordan det kommer til å bli etter konserten er ferdig, da er det dessverre over, noe jeg ikke har lyst til. Håper at det ikke er siste gang jeg ser eller hører han, håper så utrolig mye at han kan komme tilbake til Norge. Jeg må si at jeg gleder meg utrolig mye nå og at jeg egentlig bare tenker på konsert nå, selv om jeg gruer meg litt til alt er over. Konsertbillettene, flyturen og overnatting på hotellet fikk jeg i bursdagsgave fra storesøsteren min, og hun skal selvfølgelig være med på konserten. Kan virkelig ikke få takke henne nok ♥


Han er jo bare så fin. Dette er noen av mange bilder fra en photoshoot som Justin hadde med teenvogle. Kan ikke tenke meg hvordan det kommer til å bli, og jeg er så forferdelig gira! Hvis det er noen av dere som skal den 16.april, kan det selvfølgelig hende vi møtes på konserten eller i Oslo sentrum på onsdagen. Jeg og Isabell kommer på tirsdagsformiddag og drar sent onsdagskveld hjem. Blir nok å gå fort, men vi skal virkelig utnytte tiden vi har i Oslo. Wæ, jeg er så gira å klar nå! Vil egentlig bare dra nå med en gang.


Kommer til å bruke denne singletten på konserten. Kjøpte den i dag, så den er helt ny. Innkjøpsinnlegg kommer senere i kveld. Åh, nå når jeg skriver dette innlegget, kribler det i hele meg. Gleder meg så masse nå! Justin Bieber musikk har stått på i hele dag hjemme hos oss, fra p4 Bieber. Sjekk det ut her. Gjerne skriv om du skal på konserten og når du skal, kanskje jeg møter deg! :-) Nå gleder jeg meg. Skal du på noen konsertene til Justin Bieber?

gratulerer med dagen, justin bieberVerdens herligste gutt har bursdag i dag, Justin Bieber. Han blir 19 år. Gratulerer så masse med dagen! Vet at han nok ikke vil se dette, men jeg ville selv bare skrive et gratulasjonsinnlegg til han, som en belieber. Han har gjort så mye for meg, med sangene hans, de har så mye mening. Elsker stemmen hans. Han har gjort så mye godt for så mange mennesker. Det at han kommer til Norge igjen i april og at jeg får muligheten til å dra på konserten 16.april, betyr så masse. Ville vært drøm å få møte han, se han inn i øynene og gitt ham en klem. Åh ♥ Men bare det å være på konserten, er en drøm. 

Tiden går så fort. Justin er noe av det største som har skjedd. Setter så stor pris på han. Han betyr så enormt mye. Skulle gjerne ha sagt det til han. Håper virkelig at han har hatt en så fin dag, for det fortjener han. Bare 46 dager igjen til jeg får oppleve mitt livs største drøm. Åh. Love you, Justin. 

Er du belieber? Har du gratulert Justin Bieber med dagen?

Justin Bieber t-skjorta mi

Framsiden:                                                                                 Baksiden:


Elsker den! Den er dessverre fake, så ville vært mye bedre om denne hadde vært ekte. Men gammel og fake gjør vel ingenting? Justin Bieber er Justin Bieber uansett. Den er kjøpt i Tyrkia og jeg vil mest sannsynlig bruke den på konserten 16.april. Gleder meg sånn! Har så lyst å få han til å skrive autografen sin slik som på baksiden. Han er så herlig! 

Dere har alle sett Beauty And A Beat? Loveit! Åh han er bare best ♥

Hva synes du om t-skjorta? Og hva synes du om Beauty And A Beat videoen? 

my love - a dream came trueÅh, Justin Bieber ( Justin Drew Bieber Mallette ) - my love ♥♥ Gleder meg sykt til konserten, kribler i magen! 210 dager igjen, nedtelling for fult! Åh blir så bra! Det er min største drøm, som har gått i oppfyllese. Jeg skal forresten 16.april. 

Er du stor fan av Justin Bieber og skal du på konserten?

JEG SKAL PÅ JUSTIN BIEBER KONSERT 16.APRIL 2013!

ÅHERREGUD, ORD KAN IKKE BESKRIVE HVOR GLAD JEG ER! Min drøm har vært å møte/se Justin Bieber helt siden jeg visste om han og drømmen går i oppfyllelse! Sjeldent drømmer går i oppfyllelse, og nå skjer det! JEG SKAL PÅ KONSERT MED JUSTIN BIEBER!! LYKKERUS ♥♥

Jeg skal dra sammen med storesøster, som jeg er så heldig å få disse billettene av. Det er en bursdagsgave, jeg har bursdg 12.februar, så det blir jo bursdgasgaven min til neste år. Var så vidt jeg fikk sove i natt. Det eneste jeg har lå å tenkte på var billettene, om storesøster hadde fått tak i dem, var alle utsolgt osv. Herreguud! Våknet halv ni og fikk aldeles ikke sove etter det, var så mange sommerfugler i magen. Hun ringte meg da klokka var ti og nesten først da hadde hun, på flaks, fått to sitteplass-billetter og de tok hun uten å tenke seg om! Vi skulle prøve å få tak i golden circle eller ståplasser, men hun sa det var utsolgt på et plunk! Men herregud, så mye bedre det enn ingenting!
Vi skulle egentlig ligge hos onkelen vår i Oslo, men vi fant ut at det blir litt lettere å ligge på hotell. 

Wæ, som jeg gleder meg! Er helt i hundre og to tusen! Har gått i en t-shorte, som jeg kjøpte i Tyrkia av Justin Bieber, i hele dag.Den er litt gammel, fake, men Bieber er Bieber. Skal ha på meg den på konserten! Wæ! Vi drar nedover tidlig 16 og kommer hjem sent 17. Har ikke ord, sjelver omtrent når jeg skriver dette, er jo helt sinnssykt!  

Tok disse bildene i svart&hvit. Slik ser den ut. Den er hvit med hjerte, også er det hans autograf på baksiden. Kan vise dere den i hel-heten. ( Beklager for stort bilde! )Er så sykt glad! Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Wæ, det blir så bra! Skal blogge nærmere om konserten når vi kommer nærmere dagene. Wihu! 

Skal du på Justin Bieber konserten i april? 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits