time to dress up

Hei! 

Er så godt med helg. Sove godt og slappe av. Våknet rundt ti i dag og var ganske opplagt. Lå en god stund i senga før jeg gikk i dusjen, stelte meg og laget meg en god frokost. Har låget på sofaen og slappet av, og sett repriser av hotel cæsar. Om ikke så veldig lenge drar jeg i konfirmasjon til Elise. Gleder meg kjempe mye, og det blir nok veldig koselig. Drar litt over halv fem og er sikkert hjemme rundt syv halv åtte tiden og da har jeg og Isabell tenkt å bestille felinimat etterfulgt av episoer med Pretty Little Liars. Blir nok en utrolig fn dag og kveld, selfølgelig. Lørdager er bare herlige ♥  I går slappet vi forresten bare av, både jeg og Isabell var slitne, så vi la oss ikke så utrolig sent. Var godt det også, spessielt når man er så opplagt dagen etterpå.Nå holder jeg på å ta på meg bunaden, og det er så godt å ha den på igjen! Elsker bunaden og den er så fin. Mamma og Isabell har vist meg hvordan få den på meg så det går ganske fint. Er super nydelig vær i dag så har vært litt ute, tatt litt bilder og nøtet finværet. Nå skal jeg få på meg det siste som gjenstår og så drar jeg. Poster et lite innlegg litt senere i kveld, ha en super fin dag videre! Hvordan har din lørdag vært til nå?

bilder fra konfirmasjonen #3

Hei! 

Tenkte å dele del 3 og siste delen med bilder fra konfirmasjonen. Dere kan se del 1 med bildene her og del 2 her, og lese om hele min konfirmasjonsdag her. På bildene nedenfor er bildene vi tok utenfor lokalet der vi hadde konfirmasjonen. Vi kaller det molloen her, noe lignende for eksempel Aker Brygge. Synes bildene ble så fine siden lyset var så fint! Håper dere liker og likte bildene! 

Det var dessverre ikke alle venninnene mine som ikke kunne komme eller være så lenge hos meg, men setter så stor pris på at disse kom!

Hva synes du om bildene?

bilder fra konfirmasjonen #2

Hei! 

Tenkte å dele del 2 av konfirmasjonsbildene. Dere kan se del 1 her og lese om hele min konfirmasjonsdag her. Disse bildene er tatt når kaffegjestene kom. Fra 26 til nesten 80 stykker er en stor forskjellig men så koselig! Så takknemelig for at nesten alle kunne komme. Ser at det er kanskje noen av dere som lurer på hvilken bunad jeg har, og jeg har nordlandsbunad og jeg synes den er så fin! Kos dere med bildene ♥ Hva synes du om bildene?

bilder fra konfirmasjonen #1

Hei! 

Har helt glemt av å poste bilder fra den utrolig koselige konfirmasjonsdagen. Dere som enda ikke er konfirmert, bør virkelig glede dere! Er en så koselig og en så fin dag. Alle er der for deg og du skal kose deg sammen med familien, slekt og venner. Jeg konfirmerte meg 18.mai og jeg har selvfølgelig glemt å poste bildene. Har brukt en del tid på kollasjene og hvilket bilde som skal være der og i hvordan innlegg. Det var en så utrolig koselig dag. Jeg har, i ettertid av konfirmasjonen, skrevet om hvordan dagen var, hva vi spiste og følelsen av å være konfirmert. Det kan dere lese her. 

Vet at det er mange som har ventet på bildene fra konfirmasjonsdagen, spessielt gudforeldre, besteforeldre, familie og slekt, og vennene mine. Tenkte å ta bildene i flere runder siden det var utrolig mange bilder! Får en så glad følelse av å se tilbake til denne dagen. Mamma, pappa og Isabell, og gjestene mine, gjorde den virkelig spesiell. Kos dere masse med bildene, fininger ♥ 

Disse bildene er under middagen, der det bare var de nærmeste i familien. Til kaffe var vi rundt 80 stykker og middag 26. Hva synes du om bildene?

en konfirmasjonsdag jeg aldri vil glemme♥ mamma, Isabell, meg og pappa

Den 18.5.13, ble jeg konfirmert. Dagen jeg og familien min har ventet på så utrolig lenge. Vi har ordnet og styret så mye til denne dagen og den ble virkelig slik vi hadde tenk til. Jeg elsker å være i konfirmasjonser, og jeg kunne ikke beskrive hvordan det var og være den som ble konfirmert. Var en så utrolig koselig dag! Dagen startet klokken ni. Jeg gikk i dusjen, spiste en super god og lang middag med familien, før vi begynte å stelle oss og ta på oss bunaden. Første gangen jeg bruker min, og det føltes helt fantastisk! Jeg synes det er verdens fineste kleesplagg.

Før vi tok turen til kirka, ble det endel bildetaking hjemme. Det var så godt og bruke bunaden, med alt sammen på. Og til dere som lurer hvilken bunad jeg har, så har jeg nordlandsbunad. Vi var i kirka litt over halv ett og selve sermonien startet ett. Da var det tid for å bli konfirmert. Synes Bodin Kirke er så fin og nøytral.Her på bildet blir jeg bedt for og får korset over meg. Jeg tror det er noe jeg og flere, og familien min, har ventet på. Jeg er blitt konfirmert og gått inn i de voksenes rekker, som de sier. Jeg og familien min er ikke spesielt kristen, men jeg valget å konfirmere meg kirkelig. Synes det er koselig. Sermonien i kirka var utrolig fin og mange fine sanger. Dagen var utrolig fin og vakker.


Jeg feiret dagen på Mollostua, altså på moloen, noe som var helt nydelig. Så fint vær og nydelig sjø. Gjestene kom, flere og flere etterhvert, og jeg tok imot gratulasjoner, gaver og oppmerksomheten. Foretten, hovedretten og dessert var perfekt. Kunne ikke vært bedre! Pappa, mamma, Isabell, alle fire gudforeldrene mine og bestefar holdte noen koselige og rørende taler til meg. Fikk en god del tårer i øynene da. Jeg holdte også selv en tale. Jeg fikk koselig kort, penger og gaver. Vi var ferdige med middagen i fem tiden, og før alle kaffe/kakegjestene kom, dro alle ut på moloen, vi tok kjempe mange fine bilder og koset oss i sola. Kaffegjestene kom, og da var vi hele 73 gjester. Fra 26 til 73, var ganske mange, men utrolig koselig. Jeg fikk flere og flere gratulasjoner, klemmer, gaver og jeg tok alt med et smil. Tror nok det er en av mine beste dager. Mye kaker også. Isabell har laget meg en filmvisning, altså en film med en del bilder av meg og minner oppgjennom årene. Veldig veldig koselig, rårende og herlig og se på. Hele dagen var så fin og super bra! Middagen og kakene, og rett og slett alt, var super bra og koselig, og en veldig rørende dag.


Jeg tenker å poste flere innlegg med alle bildene i. Ble kjempe masse bildetaking utenfor kirka og slikt, så de skal jeg også få poste. Og selvfølgelig på moloen og i på Mollostua. Blir skikkelig stressa når jeg ikke har blogget på noen dager og jeg plutselig skal blogge igjen. Wæ, men håper det går fint! Håper dere gleder dere til bildene!

prøving av bunaden min
Ååh endelig ♥ Synes er så fin, og den passet meg perfekt! Skjorta er ikke min, så blir bra når jeg får alt på plass. På selve dagen skal jeg så klart ha håret løst, kanskje krølle det, og sminke meg finere. Gleder meg kjempe mye nå! Elsker den allerede. Hva synes du om bunaden, og hvilken bunad har du? God natt fininger :-) 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits