linkrunde #2

Hei!

Siden det var utrolig mange av dere som ville være med på forige linkrunde, så jeg tenkte å ta en til. Jeg linker tre bloggere. På min første linkrunde linket jeg til tre bloggere som var Ida - idanesby.blogg.no, Elise - elisemo.blogg.no og Ranja - franda.blogg.no. Er litt usikre på om de har sett at de er vinnere av linkrunden, men jeg sendte ut kommentarer til dem som var med og håper dere gjerne kan bli med igjen! Dere kan se innlegget her. Jeg kom til å sende ut en kommentar ut til dere som er med når jeg har trekt vinnerne. 

Gjerne meld dere på denne linkrunden! Jeg trekker som sagt tre blogger/bloggere. Jeg trekker vinnerne iløpet av måneden som kommer. Håper dere vil være med på å bli linket! :-) 

vinnerne av linkrunden #1

Hei!

Nå har jeg endelig fått trekket tre heldige vinnere av linkrunden, som jeg hadde i april. Vinnerne ble selvfølgelig trekket helt tilfeldig. Tenkte å ha linkrunde hver måned, så gjerne meld dere på denne linkrunden, om du ikke ble valgt denne gangen eller om du ikke var med i den jeg hadde.

Og de tre vinnerne ble:

Ida - idanesby.blogg.no


Elise - elisemo.blogg.no


Ranja - franda.blogg.no


Gratulerer så masse til disse fine jentene! Gjerne ta en titt innom bloggene deres. Jeg synes selv de har helt nydelige blogger og blogger veldig bra, tar fine bilder og har varierende innlegg. Hva synes du om bloggene deres?
Meld deg på en ny linkrunde, så kanskje det blir deg neste gang! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med, så er du med i trekninga om å bli linket. Trekker vinneren om noen dager eller en uke. Bli gjerne med! :-)

linkrunde #1

Hei dere! Har tenkt lenge på å ha linkrunde, siden jeg har såå mange fantatiske lesere om fortjener det, så jeg tenkte at nå må jeg ha det. Kommer til å ha linkrunden en stund, slik at flest mulig kan få melde seg på. Kommer til å trekke ut tre forskjellige blogger/bloggere og dette trekkes helt tilfeldig. Jeg håper på å begynne med linkrunden hver måned nå fremover.

Det dere trenger å gjøre er å skrive at du er med og gjerne bloggen din i kommentarfeltet, så er du med i konkurransen om å bli linket! Trekker de fire vinnerne iløpet av april, slik at både dere og jeg har god tid. Gjerne meld dere på! Lykke til ♥


Vil du være med i linkrunden? Gjerne bli med!

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits