Ny uke

Hei ♥
Dagen i dag har gått til skole og en del lekse. Skoledagen gikk til norsk, matte, engelsk og 3 hele timer med matte. Helt vanlig skoledag, som andre skoledager. Jeg har også vært på trening, der vi gjorde litt forskjellig. Utrolig gøy trening og alle var i full aktivitet. Nå skal jeg bare slappe av. Har tenkt å spise meg litt mat, og se en serie sammen med min storesøster, Isabell. Utrolig bra serie! Den heter The O.C. Anbefaler dere å se den. 
Dere må ha en riktig så fin og fantastisk mandag videre, søte dere. Selvfølgelig hører dere mere fra meg i morgen.

-Hva har du gjort i dag?
-Camilla Melø Arntsen.

Innkjøp 29.01.11

Hei.
Da skal dere få se mine innkjøp, 29.01.11.

-Hva synes du?
Genser - Bikbok, 149 kr. 
Bukse - Bikbok, 199 kr. 
Fliseklemmere - Bikbok, gratis. 


-Camilla Melø Arntsen.

Super fin helg

Hei ♥
Helgen har vært ei super helg! Bursdag, byen og ei koselig overnatting hos mor og far. Det kunne ikke blitt ei bedre helg. I går var jeg da i byen, sammen med mamma og Isabell. Virkelig jente-tur. Jeg fikk kjøpt meg litt, som jeg skal legge ut senere. Da jeg og Isabell kom til mor og far var det Melodi Grand Prix, vafler, godteri og brus. Vi hadde det virkelig koselig. I dag sto vi opp i 11.00 tiden. Vi spiste frokost, så på tv og jeg og Isabell var ivrige til å hjelpe til der søskenbarnet vårt skal bo. Vi malte, pusset og lignende. Nå er det ikke lenge til maten serveres. Mamma og pappa har laget en god lasagne, som blir en glede å spise. 
Dere må ha en riktig så fin og fantastisk søndag videre, søte dere. Selvfølgelig hører dere mere fra meg senere.

-Har du hatt en fin dag så langt?

Tumblr_lfsqufkkc61qgvwzeo1_400_large
weheartit.com.


-Camilla Melø Arntsen.

God formiddag

Hei ♥
Gårsdagen var super flott! Julie og Ingrid feiret nok en minnerik bursdag der vi spiste taco, så film, lekte 2 leker, koset oss med godteri og brus. En flott kveld, med flotte jenter. Nå hadde jeg tenkt meg opp får å spise litt, også gå i dusjen. Etter det skal jeg til byen med familien, noe som blir utrolig koselig! Senere i dag skal jeg og Isabell overnatte hos mor og far, siden mamma og pappa skal ha nyttårsfest hjemme. Det blir nok super koselig! Vi skal bare kose oss. 
Dere må ha en fantastisk bra og fin lørdag videre, søte dere. Jeg skal prøve å blogge senere i dag, men hvis ikke hører dere masse mere fra meg i morgen. 

-Hva er dine planer for dagen?
-Camilla Melø Arntsen.

Helg

Hei ♥
Da er deg helg, dere. I dag skal det være bursdag hos Julie, og hun skal feire med Ingrid Sofie. Ekstra stas! Nå er jeg ferdig med kortene, og er ferdig stelt. Det blir film, pizza og masse kos med brus og godterier, i bursdagen. Blir nok en av de beste bursdagene. Jeg gleder meg! Senere i kveld skal jeg bare slappe av og kose meg hjemme, med det herlige godterier jeg kjøpte på mix, for ikke lenge siden. Blir en super bra start, på ei nok så fantastisk helg.
Dere må ha en fin og fantastisk fredag videre, søte dere. Bursdags outfiten kommer senere i kveld.

-Hva er dine planer for dagen?
-Camilla Melø Arntsen.

Outfit 27.01.11

Hei.
Da skal dere få dagens antrekk, 27.01.11.

-Hva synes du?
Delfin smykke - Tyrkia, syden. 
Hjerte smykke - Glitter. 
Armbånd - H&M.
Ring - H&M.  
Bukse - Bikbok.  
Genser -  Cubus. 


-Camilla Melø Arntsen.

Fin torsdag så langt

Hei ♥
Dagen så langt har vært super fin. Dagen har gått til skole og husarbeid. Skoledagen gikk til samfunnsfag, engelsk, film, bibliotek, RLE og ute-gym. Utrolig bra dag. Nå har jeg nettopp gjort min del av husarbeidet ferdig, som var å tørke støv og lignende. Nå sitter jeg bare å ser på tv, mens jeg kjenner den gode smaken av middagen som lages. Vi skal spise kylling og chips. Utrolig godt! Senere er det trening, og jeg gleder meg til å trene igjen. Vi har ikke hatt noen treninger denne uken, på grunn av forholdene på banen. Det skal nok bli supert! 
Dere må ha en riktig så fin og fantastisk torsdag videre, søte dere. Dagens antrekk kommer senere.

-Hva er dine planer for dagen?
-Camilla Melø Arntsen.

Outfit 26.01.11

Hei. 
Da skal dere få dagens antrekk, 26.01.11.

-Hva synes du?


Hjerte smykke - H&M.
Delfin smykke - Syden, Tyrkia.
Genser - H&M.
Buske - Cubus.


-Camilla Melø Arntsen.

Besøk

Hei ♥
Dagen i dag har gått til skole. Skoledagen var en super bra dag, med masse morsomheter. Dessverre ble det ikke noe trening i dag, siden det er så masse is på banen. Ellers har jeg bare slappet av og tatt det med ro. Nå har vi fått besøk av min kjære tante, og mitt kjære søskenbarn. Vi skal spise vafler og bare kose oss. Senere tar jeg meg kanskje turen ut til Mørkved - lia, der skal jeg sannsynligvis møte Fritjof, Sveinung, Amalie, Ingrid, Rebekka og Susanne. Nå skal jeg kose meg med vafler sammen med mamma, pappa, Isabell, mitt kjære søskenbarn og min kjære tante. Kjempe koselig! 
Dere må ha en riktig så fin og fantastisk onsdag videre, søte dere. Dagens antrekk kommer senere.

-Har du hatt en fin dag så langt?
-Camilla Melø Arntsen.

Armbånd, smykker og ørdeobber

Hei.
Da hadde jeg tenkt å vise dere et utvalg av armbånd, smykker og øredobber. Jeg har flere av armbånd, smykker og øredobber, men her er bare et lite utvalg. 

-Hva synes du?


// Fotografier, meg. 


-Camilla Melø Arntsen.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits