torsdag

Hei! Beklager utrolig dårlig blogging, men har ikke hatt tid. Har vært mye med skole, lekser og tre treninger. Dagene har for det meste god av det, så nå kjenner jeg at det skal bli godt med helg. I helgen skal jeg være hjemme, tror jeg, sammen med storesøster. Mamma og pappa dro på hytta i dag og skal være der til søndag, så derfor tror jeg nok ikke at det blir hytta på meg i helgen heller. Skal se film og slikt med venner og bare kose meg med storesøster :-)

Dagen til nå har gått til skole og slappe av. Er alene hjemme akkurat nå, siden Isabell er på jobb og mamma og pappa dro som sagt på hytta. Tenkte jeg skulle gjøre ferdig det siste av leksene og så bare slappa av resten av kvelden. Isabell kommer hjem i ni tiden, så da blir jeg ikke lenger alene hjemme ( husredd jente ). Men nå skal jeg starte med leksene, tror jeg, også skal jeg bare ta det helt med ro. Helg i morgen, folkens! 

Hva har du styret med i dag?

 
Ha en super bra og herlig dag! ♥

the day today and outfit

Hei! ♥ Dette blir et litt raskt innlegg, beklager! Dagen til nå har gått til en bra skoledag med bare dansing og fremføring, litt lekse, trening og nå er jeg dusjet og klar, fordi nå snart drar jeg og familien i bursdag til onkel, som har bursdag i dag. Blir nok koselig. Kommer hjem litt sent, så tror ikke det blir noe blogging da. Beklager! Blogger bedre i morgen. Ha en kjempe fin dag! 

Gratulerer så utrolig masse med dagen, supre onkel!    

Hva går din mandag til?


Rask outfit! Genser - Gina Tricot. Ring - BikBok. Øredobber - H&M  

Søndagskos

Hei dere! Null blogging i helgen, beklager det. Skal bli mye flinkere fra i dag av. Speilrefleksen min er blitt "ødelagt" igjen, av en eller annen grunn. Så i morgen skal pappa og mamma dra til elkjøp med det, etter jobb, så da får dere høre. Derfor er det ingen nye bilder, men det blir IPhone bilder, så håper det går fint! Helgen min har egentlig bare godt til å kose meg hjemme sammen med familien. Også i går jobbet jeg på kaffeen på 4h-gården, sammen med Amalie. Var kjempe bra og vi kjente 610 kr vær! Utrolig bra. Var utrolig sliten i hele går, så det passet bra at jeg bare skulle slappa av.I går kveld var jeg alene hjemme, siden mamma, pappa og Isabell skulle bort på kvelden. Jeg hadde planer om å se film med venner, men det ble ikke noe av. Så derfor tok jeg meg tiden til ansiktsmaske, en time i dusjen, gikk en lang tur med nero og bare slappet av og koste meg med en film. Koselig lørdagskveld og fredagskveld! 

I dag sov jeg litt lenge og spiste en laang og god frokost med familien, før mamma dro på jobb. Samtidig som mamma dro på jobb, dro pappa på hytta en tur og er snart hjemme igjen. Gleder meg til mat! Senere i dag tror jeg at jeg ikke skal gjøre stort. Slappe av hjemme og gjøre meg klar til enda en skoleuke. Skal iallefall spise god mat, gleder meg. Nå kommer pappa hjem snart, og da skal vi spise. Sitter å ser på tv-serien 90210, utrolig bra! Ha en kjempe fin dag! 

Har du planer for dagen og hvordan har kvelden deres vært? ♥ 

No time to the blog

Hei! Beklager kjempe lite blogging, men dagen har gått til mye lekse, skole og treninger. Derfor er grunnen til utrolig dårlig blogging! Skal så klart bli bedre på å blogge, lover dere, men i det siste har det vært veldig mye stress og slikt. Har fått svært lite kommentarer på innleggene jeg har skrevet og mange kommentarer gir meg mye motivasjon, så bare fortsett å kommentere masse! I morgen sa Thea, at hun kunne lage en header til meg. Ble utrolig glad da, også siden hun er utrolig flink! 

I dag har dagen gått til avslapping hjemme, lekse og være med familien. Jeg har også baket brownies sammen med storesøster, koselig! Vi spiste og koste oss. Super fin dag! Nå er jeg utrolig sliten og er på tur til å sove faktisk, blir godt. Har stelt meg og alt slikt, så nå er det bare å hoppe i seng. I morgen er det fredag og helg, så jeg skal så klart blogge i morgen. Blir godt med helg! Håper dagen deres har vært kjempe fin! - Blogges ♥

Hvordan har din dag vært?


Beste ♥ Godnatt, søtiser! 

Fredag 13.1.12

Hei! Har vært utrolig lite med blogging, men det er nok mest på grunnen av skolen. Lekser og slikt. Har også brukt mye tid på venner og familien, så derfor har det blitt mye tull med bloggingen og stressende, fordi jeg har ikke hatt tid til å skrive et innlegg. Men skal bli bedre med blogging fremover, lover. Har også startet med treninger igjen. Var faktisk utrolig godt å starte med fotball igjen! Vi skal ha joggetreninger to ganger i uken og en vanlig trening. Blir nok bra! Har vært godt å komme seg i gang og føle seg i form. 

I dag er det da fredag ( den 13, wææ! ) og det betyr helg! Det blir utrolig godt med helg, og den skal jeg tilbringe med venner og familie. I morgen vet jeg enda ikke om vi eller jeg drar på hytta, men jeg tror skal dit, men skal så klart blogge i morgen! Nå sitter jeg bare å koser meg og har tenkt å se film. Pappa er på skitur, mamma er på "fest" og Isabell er på jobb, så akkurat nå er jeg alene hjemme. Har ikke tenkt å gjøre stort i dag, bare være hjemme, men kanskje i morgen finner jeg på noe, også drar jeg kanskje på hytta, kos! Men kos dere videre i dag og ha en super kveld! - Blogges ♥ 

Hva er dine planer for helgen?


peent! -  God helg! 

Good weekend

Hei! :-) I går var det jo fredag og helg! Wihu! Blir kjempe bra med helg nå, denne helgen blir kjempe bra. I går var jeg på skolen, kjempe bra dag! Da jeg kom hjem slappet jeg av og sovnet av faktisk, he-he. Mamma og pappa dro av gårde på hytten i går, så i går var det bare jeg og Isabell hjemme. Senere ut på dagen, dro jeg i dusjen, fikset meg og stellet meg, så dro jeg i bursdag til beste Madelen. Det var utrolig koselig! Vi spiste taco, snakket, hørte på når flinkeste Kristin og Amalie syngte, kjempe flinke! Og etter det så vi en bra film og det var veldig artig koselig! Bursdagen var utrolig bra. 

Beklager at jeg ikke har blogget så mye, men har vært mye skoletid, familietid og væt med venner. I dag dro jeg på hytta, siden Isabell skulle møte venner og mamma og pappa var her. Pappa var så snill å kom å hentet meg her hjemme, også kjørte vi til hytta. Da jeg kom hit fikk jeg pizza og brus, som mamma hadde gjort klart til meg, wi! Litt senere gikk jeg en tur ut med Nero, i det iiis kalde været, også dro jeg, mamma og pappa i badet ( hot springen ) Det var sykt godt! Varmt og godt. 

Nå er vi nesten akkurat ferdig med å spise, utrolig godt! Herlig å være på hytta, siden jeg ikke har vært her på over 2 måneder, p.g.a oppusingen og malingen mamma og pappa har holdt på med. Har blitt kjempe fint! Nå sitter vi bare å koser oss og slapper helt av. Ingrid og jeg skal kanskje se film eller noe annet. Skal kose meg videre i kveld og jeg håper også dere gjør det! Ha en super helg! - Blogges ♥ 

Hva er dine planer for helgen? 


God helg! 

Kosedag

Heei! Beklager null blogging i går, men det var fordi jeg dessverre ikke fikk tid, siden jeg var med familien, gjorde litt lekse og senere på dagen møtte jeg Rebekka, Julie og litt Amund, koselig! Så ble bare stress å blogge i går, beklager. Men jeg blogger nå i dag!

I dag har jeg hatt kosedag hjemme med familien. Slappet av, gjort litt lekse, bare vært på pc'en og prøvd å få til sang på videoen der jeg har julegavene mine. Tenkte jeg skulle legge videoen ut på søndagen. Bedre sent enn aldri, hehe. Håper det går fint! Men får dessverre ikke gjort den ferdig i dag eller i morgen, fordi nå skal vi spise vaffler og i morgen skal jeg i bursdag til søteste Madelen. Blir kos. Skal si litt om helgen i morgen, om hva jeg skal gjøre i helgen. Blir i allefall en kjempe fin helg!

Men nå snart skal jeg spise vaffler sammen med familien og etterhvert må jeg vel sove. Håper dagen deres har vært fin, lesere! Vi blogges i morgen ♥

Hva har du holdt på med i dag?


♥♥ God kveld. 

Siste dag før skolen begynner

Hei og god kveld! ♥ Dagen i dag har egentlig gått til å slappe av og være en liten tur i nordlandshallen, altså et fotball sted. Der var jeg sammen med en god folk! Jeg var der sammen med Amund, Stine, Sara, Tobias, Isak, Filip, Rudi, Magnus og en som het Edvard, tror det var alle. Koselig og artig var det. Før i dag slapp jeg bare helt av og ryddet ut julen på rommet mitt, dessverre. I går hjalp jeg mamma og pappa med å ta ut juleppynten, det var selvfølgelig dumt, men en gang må det gjøres. Hehe.

I morgen starter vi på skolen igjen. Blir tungt, men samtidig utrolig godt å starte igjen. Få døgnrytmen tilbake, møte venner jeg ikke har sett i juleferien og starte med trening og komme i gang med prøver og lekse. Ikke at jeg gleder meg til å ha lekse og slikt, men blir litt godt å starte igjen. Men jeg kommer selvfølgelig til å blogge, selv om skolen har startet, hihi. Også må jeg vell legge ut hva jeg fikk i julegave, vet jeg ikke har gjort det enda, beklager! Skal få gjøre det iløpet av disse dagene, lover. 

Men nå skal jeg se frustrerte fruer ferdig, også skal jeg stelle meg og etter hvert må jeg vell sove. Vi begynner kl 9 i morgen tidlig, så jeg må vell prøve å legge meg tidligere. Hehe. Håper dagen deres har vært kjempe fin! Vi blogges mere i morgen. 

Hva har du gjort i dag? Og når begynner du på skolen?


/  Nikon D3100 - fra jentekvelden. 

Innkjøp fra byen 2.1.11

Heei! Dagen i dag har gått til å være i byen sammen med Stine, Amalie, Amund, Simen, Lasse, Tobias, Filip og mange flere, men var mest sammen med dem. Jeg kjøpte meg to ringer og en genser fra bikbok, siden det var mye salg. Fikk dessverre ikke kjøpt noe på Gina og andre butikker, siden jeg klarte ikke bestemme meg og de klærne jeg prøvde, ble litt for lange eller korte, hihi. Men jeg tenkte å vise dere det jeg kjøpte.

Senere i dag eller nå, tenkte jeg å ordne på rommet mitt. Få på plass ting og slikt og kanskje etter det, drar jeg en liten tur til Stine med Amalie en liten tur. Eller bare slappe av og skype. Kose meg skal jeg gjøre uansett! Håper dagen deres har vært kjempe fin og at dere har koset dere! 

Hva har din dag gått til? Og hva synes du om innkjøpene?


Den er så fin! Helt in love. 


Genser - BikBok - 100 -,


Ring - BikBok - 25 -, ( på salg ) 


Ring - BikBok - 35 -, ( på salg )


Nydeligee

Bilder fra nyttårsaften - og litt om i dag
Nydelige! Etter klokken tolv. 
Bilder fra nyttårsaften 2011 - herlig kveld! Alle bilder tatt med Nikon D3100. 

Beklager utrolig sent blogging, skulle blogge senere i dag, men jeg fikk et utrolig koselig besøk av Amalie, Elise og Stine. Også ville dessverre ikke blogg.no laste opp bilder, så det gikk ikke før nå. Jeg holder det jeg lover.

Da Amalie, Elise og Stine var her så vi film, spiste mye sneks, brus, tok bilder, lo og hadde det gøy og koselig! Filmen vi så var: American Pie Naked Mail, hihi. Også har jeg vært med familien min. Super start på 2012! Være med venner og familie ♥ Super dag!
Nå sitter jeg her med et glass brus og skal snart stelle meg. Må legge med tidligere i dag, siden må opp litt tidlig i morgen. Skal til byen med Amalie og Stine og kanskje flere. Blir super koselig! Vi tok masse bilder, så kan helt sikkert legge dem ut i løpet av uken.

Men nå skal jeg straks begynne å stelle meg, også må jeg vell sove. Håper dere likte bildene og at dere har hatt en super fin og kjempe bra 1.nyttårsdag! 

Hva har du gjort i dag og hva synes du om bildene? 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits