outfit 28.1.13




Genser - Tyrkia Bukse - Ginatricot Sko - dna Våtter - Hjemmestrikkede Jakke - BikBok 

♣ Hva synes du om antrekket? 

gårdagen

Hei fininger! :-)  Søndagen i går brukte jeg bare på å slappe av, ta noen bilder og dra på trening. Sykt kaldt å trene ute og dårlige forhold ute på bana, så vi trente bare en halv time før vi dro. Var sykt godt å ta seg en varm og god dusj, før vi spist utrolig deilig mat! Ah. Pappa og mamma fikser alltid noe godt på søndager. 
Tok noen bilder før vi dro på trening. Følte at ingen ble så veldig vellykket. Enten så jeg bort, lo, så ned osv. Haha. Tenkte jeg bare skulle legge med en kollasj, med noen av bildene.


Ente opp med at jeg tok det øverste, uten jakke & i svart hvitt, som profilbilde. Tror det ble det eneste brae nesten! Blir snart en ny header også. 
Resten av gårdagen slappet jeg og søster av mens vi så på bring it on. Ååh, var så sykt lenge siden vi har sett den, så det var sykt koselig. Fikk dessverre ikke opptadert i går, men valgte å ta en rolig bloggdag. 


// fra i går

Nå er det mandag igjen! Starten på uken, som vil si tung start. Men dagen har egentlig vært helt grei, selvom det bare har vært fag. Har vært en gøy og fin dag! Slapper egentlig bare av nå, før jeg går ut med voven og setter meg ned med samfunnsfagen. Aner ikke hva resten av dagen bringer, men det finner jeg ut av! Håper dere får en kjempe fin dag, og kos dere uansett hva dere finner på. Poster outfit senere
i kveld :-) Hvordan har starten på din uke vært? ♥ 

my eve

Hei! :-) Har vært en rolig kveld i kveld med søster. Vi bestile oss felinimat og spiste oss feite på godteri, imens vi så på hver gang vi møtes. Kjempe koselig kveld! Skulle kanskje være sammen med noen venner også, men ble bare til at jeg ble hjemme. Nå sitter vi med hver sin dyne og skal snart se på serie. Har vært en finfin lørdag ♥


I morgen er det søndag. Ååh elsker søndager, men også ikke, i tanke på at det er skole dagen etter. Jaja. Have to live with that. Har også trening i morgen, tror vi skal jogge, og jeg synes det er sykt herlig!
Skulle egentlig bare opptadere dere litt om kvelden. Skal bli flinkere på å blogge litt varierte innlegg litt oftere. Håper dere har hatt en kjempe fin kveld og nyt kvelden videre! Blogges mere i morgen. Har du hatt en fin kveld?

min lørdagen til nå

Hei ♥ Fikk dessverre ikke blogget i formiddag, siden jeg jeg lå i senga helt til jeg faktisk måtte begynne å ordne meg og spise frokost. Startet dagen med å se repriser av hotel cæsar, laget meg en god frokost også stelle meg. Har nemlig vært inne å trent i noe som heter nordlandshallen. Var sammen med noen venninner av meg, også møtte vi på andre venner. Fikk iallefall spillet litt fotball. 


Tok litt bilder før jeg dro, og dette kan jeg kalle min outfit i dag. Hehe, pent? Var ganske kaldt, siden jeg bare sto i shortsen + at mange folk gikk forbi. Great. Men hva ofrer man ikke for bloggen? Har kommet sykt masse snø her jeg bor, så tenkte jeg skulle dra ut å ake. Haha, kødda. Men det er suuper fint ute! 


Nå er jeg hjemme igjen! Har vært der en god stund, så tenkte at jeg skulle gå i dusjen om ikke lenge. I kveld skal mamma og pappa være sammen med noen venner, så jeg og Isabell skal bestille feilinimat. WHAT A WONDERFUL THING! Gleder meg sånn. Tror jeg bare slapper av hjemme i kveld, hvis jeg ikke finner på noe med noen venner. 
Skal komme meg i dusjen, så blir det senere i kveld feilinimat på meg og søster. Ah :-) Håper alle har hatt en super fin lørdag til nå og ha en fortsatt fin lørdag. Blogges senere i kveld. Hvordan har din lørdag vært til nå? 

dagens koseoutfit

Hei dere! Slenger bare inn en litt slaskeoutfit, siden det var dette jeg danset i på musikkprosjektet. Joggebukse og hettegenser + keps. Hm.. That was pretty. haha. Kom hjem for ikke lenge siden etter å ha vært å spist pizza igjen på peppes pizza med godjentene. Var kjempe koselig! Dere kan se bildene fra kvelden på Amalie sin blogg. Hun kommer nok sikkert til å legge ut noen bilder iløpet av kvelden. Glemte dessverre mitt, beklager. Slapper egentlig bare av nå, aah fredag. 


Jakke - BikBok Genser - BikBok Joggebukse - BikBok Skjerf - H&M, ithink Sko - Dna

Hva synes du? Hehe :-) 

finaly friday

Hei! Endelig freedag ♥ Åh, er så sykt godt med helg nå. Blir en kjempe fin og rolig helg. Har iallefall fått en kjempe fin start på denne fredagen og helga. I dag hadde vi musikkprosjekt, og jeg var sammen med tre andre jenter fra klassen. De kom opp til meg i ni tiden og jeg hadde mekket god frokost til dem. Vi koset oss med det, før vi fortsatte med sangen vår. Haha, tror ikke jeg skal legge ut teksten her, men den ble drøy. Var gøy å fremføre den og å høre andre sine. Mange gøye og flinke! :-) 


Haha, no serious face on me. Noe vennenne mine virkelig vet, er at jeg klarer nesten ikke holde meg serriøst.. men når vi fremførte gikk det sånn høvelig bra! Kom hjem igjen rundt tre tiden, slang meg ned på sofaen og når mamma og pappa kom hjem spiste vi pizza. Slappet litt av etter det, før jeg fikk vite at jeg skulle bli med noen venninner av meg på peppes pizza å spise! Blir kjempe koselig! Har ordnet meg og skal snart gå ned til bussen. 


En liten kollasj fra det siste jeg har gjort. Tok outfit bilder i dag, så de kommer litt senere i kveld. Hadde egentlig bare på meg joggebukse og hettegenser, hehe, menmen. Skal avslutte her, slik jeg rekker bussen. Håper alle har hatt en kjempe fin fredag til nå, og kos dere kjempe masse videre! Blogges senere i kveld :-) 

Har du hatt en finfin fredag til nå? 

my lip balm/lipsticks

Hei! Har nesten akkurat kommet ut av dusjen etter å ha vært på en herlig joggetrening, så jeg tenkte å vise dere hvilke produkter jeg bruker på leppene. Ikke noe spesielt, men hvis noen av dere lurte på det, så kunne jeg like så godt vise dere det! :-) Fikk ikke prøve de på leppene mine, dessverre, men elsker de! Produktene er gode og er i fine farger. Anbefaler de virkelig. 




Viva La Diva - Cubus/Vita - Shimmer Lip Balm - H&M - Vanlig lypsyl - Dagligvarebutikk/vita - Lip Balm - H&M

Har du noen av disse?  

tar igjen bloggingen

Heei ♥ Beklager for null blogging i går, men ble en litt sressende dag. Rett hjem fra skolen, lufte Nero, gi han mat og lufta han igjen, skifte, bursdag til onkel også rett på trening. Sykt stressende, men kjempe fin dag! I bursdagen til onkel ble vi servert taco og kake til dessert. Skiftet der før jeg dro på trening, oog det var godt å trene! 


Slenger bare med en kollasj fra i går og to bilder av meg på skolen i dag :-) 
Har mistet mye bloggetid, så tenkte jeg må ta igjen det! Mamma og pappa synes jeg stresser sånn med bloggingen, så jeg skal prøve å ikke stresse sånn med. Jeg tenkte at jeg skulle bruke litt av helga og søndag på å lage ferdig innlegg til uker og dagene som kommer. Er så mye jeg må vise, fortelle, reisemål, sommerferie osv. Skal få ordnet meg header og endret på designet. 

I dag har det var en kjempe fin dag! Haha, samtidig som jeg kjedet meg grundig i siste time. Var så sykt lei, menmen, heldigvis hjemme nå! Sitter i kosebuksa og slapper av. Tenkte å skulle gjøre samfunnsfag, siden det er sykt mye å gjøre. Skal prøve å få postet både outfit og et annet innlegg senere i kveld. Skal starte med lekser nå, ha en suuper fin dag videre! Hvordan har din torsdag vært til nå?

good night

Hei fininger! Må bare starte innlegget med å si tuusen takk for så mange fine og positive ommentarer. Setter så mye pris på det! Veldig mange positive tilbakemeldinger på anbefalingen, så tror jeg må fortsette med det! Fikk dessverre ikke blogget mere i går kveld, siden jeg var så utrolig trøtt og sliten. Lang dag på skolen. Mandager er vel kanskje den verste dagen i uka. 

I dag har det vært en kjempe fin og gøy skoledag! Tre timer mat & helse, og resten av dagen fag. Humøret på topp og alle er glade. Perfekt dag. Etter skolen var jeg på konfirmasjonsmøte å snakke littt med presten vår, før jeg dro hjem og slappet helt av. Spiste middag med familien, før jeg, Amalie og Kristin tok oss en liten bytur. Fikk ikke shoppet noe, siden klarte ikke å finne meg noe. Åå så irriterende. Men jaja, jeg tar det igjen :-) 


Var hjemme halv ni, så siden da har jeg gjort lekse, spis kveldsmat og slappet av. Skal fjerne sminken, ta på meg godkåpa og legge meg i senga. Er så sykt trøtt. Må kanskje også lese i en nynorskbok, som dere ser på bilde over, siden den må være ferdiglest ut neste uke. Det beste av alt er jo at den er på nynorsk. Wehu. Haha. 


Nesten bare speilbilder i dag Hehe. Prøver å variere så mye som mulig. Nå skal jeg stelle meg og snart sove. Håper alle har hatt en super fin tirsdag og en flott start på uken. Håper jeg får blogge til dere i morgen siden nesten rett etter skolen er det bursdag til onkel, også trening. Skal prøve mitt beste! Ha en suuper kveld videre. 

♥godnatt♥ 

outfit 22.1.13





Bukse - Vila Skjorte - H&M Cardigan - Gina Tricot Ring - Gina Tricot

Ble litt dårlig outfit bilder i dag, men håper det går fint! Blogges mere senere i kveld :-) Hva synes du om dagens antrekk? 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013






★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!



hits