Fantastisk fin søndag

Dagen i dag har gått til å være sammen med familien. Utrolig koselig! Vi har spist god mat, koset oss og bare slappet av. Ellers har jeg ikke gjort stort. I går hadde jeg en kjempe fin kveld, og jeg fikk også en herlig telefon på kvelden. Kjære Oda Victoria ringte. Helt fantastisk telefonsamtale! Vi snakket om alt. Når hun skulle komme til Bodø, blogg, speilreflekskamera og masse mere. En samtale som jeg aldri kom til å glemme. Nå skal jeg kose meg videre sammen med storesøster, og se på tv. Utrolig koselig kveld. 
Dere må ha en riktig så fin og fantastisk fin søndags kveld videre, kjære lesere. 

-Hva har du gjort så langt i dag?

For_love_of_music_by_toengt_large
Fantastisk vakkert bilde fra weheartit.com.

Gavene fra min kjære familie


Jeg ble virkelig glad for alle de fine og fantastisk gavene, jeg fikk fra min kjære familie. Jeg fikk den store og den lille søljen, penger, mange søte kort, kjempe fin hylle, sokker og en liten fin handduk. Tusen hjertelig takk, for alle nydelige gaver! 

-Hva synes du?

Lørdag

I går var jeg i bursdagen til kjære Madelen. Vi spise taco, godteri, snakket, lekte forskjellige leker og så flim. Utrolig koselig og morsom bursdag. Da jeg kom hjem ringte kjære Oda Victoria meg, og jeg kan rett og slett ikke beskrive den fantastisk koselig samtale vi hadde! Vi snakket om alt fra flauser til kamera. Jeg følte at vi kom nermere og nermere hverandre. En telefonsamtale som jeg vil huske for alltid. Lørdagen i dag har gått til en liten bytur, og et kjempe koselig besøk av vårt kjære søskenbarn. Senere i kveld skal jeg bare slappe av hjemme, og kose meg. Blir nok koselig. Nå skal vi straks begynne å lage til middagen, som er sufle. Det er utrolig godt, etter min mening. 
Dere må ha en riktig så fin og fantastisk lørdag videre, kjære lesere ♥

-Hva har du gjort i dag?

Tumblr_lh16zidqn01qc0dx7o1_500_large
Fantastisk fint bilde fra weheartit.com.

God helg

Da er det helg, utrolig godt! Denne helgen går nok til  bursdag i dag, og bare kos hjemme. Skoledagen i dag har vært super bra og en ganske så fin dag. Engelskprøven følte jeg gikk kjempe bra, og jeg håper på det sterkeste at jeg får utrolig bra skår. I dag skal jeg nok i bursdag til Madelen. Det blir nok kjempe koselig. Det blir dans, mat, disco og litt prat. Ellers skal jeg bare slappe av hjemme, og kose meg. Nå skal vi spise den gode nye hjemmelagde grandiosian, som er så utrolig god! 
Dere må ha en riktig så fin og fantastisk fredag, og en super fin start på helgen, kjære lesere.  

-Hva skal du gjøre videre i dag?


God helg ♥

Torsdag

Dagen i dag har ikke gått til mye annet, enn skole og en del øving til prøve. Vi har nemlig engelsk prøve i morgen, og jeg håper så inderlig at jeg får super bra skår! Skoledagen i dag har vært en super morsom og kjempe bra dag, med ganske så masse latter. Ellers har jeg bare slappet av hjemme, og ikke gjort stort. Utrolig godt! Nå ser jeg på Hotel Cæsar, og rett og slett bare kose meg. Ellers er det ikke mye nytt. Jeg fikk dessverre ikke kjøpt speilreflekskamera i dag, siden de dessverre var fri for det fine kamera Nikon 3100 D. Men vi har bestilt speilreflekskameraet på nettet, så det skal komme tilrette til meg på fredag, i neste uke. Jeg gleder meg allerede! 
Dere må ha en riktig så fin og fantastisk torsdag videre, kjære lesere.

-Hva har du gjort så langt i dag?

Kjempe fin dag

I dag har jeg ikke gjort stort. Jeg har gjort siste del av leksene, og bare slappet av. Skoledagen har vært super fin, med et kjempe fint vær. Ellers er det egentlig ikke mye nytt. Nå sitter jeg ferdig stelt, og venter på at omeletten skal bli ferdig. Om ikke lenge begynner frustrerte fruer, som jeg gleder meg til å se. Jeg har jo sagt det til dere før, men jeg sparer til speilreflekskamera. I dag telte jeg pengene, og jeg har nesten nok til et Nikon 3100 D. Jeg skal kjøpe det i løpet av denne uken. Jeg gleder meg allerede! 
Dere må ha en riktig så fin og fantastisk tirsdag videre, kjære lesere.

-Har du hatt en fin dag så langt?

Tumblr_lekztnnzrp1qeqzrno1_500_large
weheartit.com.

Bildene fra en fantastisk hyttetur
Utrolig vakkert vær, fikk med oss i går. Helt fantastisk! 

Alle fotografier er tatt av meg.

-Hva synes du?

Hjemme fra en fantastisk hyttetur

Da er jeg kommet hjem fra en fantastisk koselig hyttetur. Vi har stått i Misvær bakken, koset oss ved tv, spist godsaker og rett og slett bare koset oss. I dag stod vi i fire herlige og fantastiske timer i bakken, med et super fint vær. Solen var oppe nesten hele tiden, og varmet virkelig. Vi har virkelig koset oss! Jeg fikk tatt noen helt fantastisk bilder, som jeg selvfølgelig publiserer på bloggen i morgen. Jeg må si at vi har vært super heldig med været. Nå har vi spist middag, noe som var utrolig godt. Senere skal jeg ikke gjøre stort. Bare slappe av og kose meg.
Dere må ha en riktig så fin og fantastisk søndag videre, kjære lesere.

-Hva har du gjort i helgen?

Tumblr_lgxkhuuedp1qgahg8o1_400_large
weheartit.com.

Fantastisk vakker dag

Dagen i dag har gått til fire fantastiske og fine timer i Misvær bakken, og skikkelig hyttekos. Jeg har allerede fått tatt noen fantastiske vakre bilder, som jeg selvfølgelig publiserer på bloggen min i morgen. Det har vært et vakkert vær ute i dag, men samtidig har det snødd en god del.
Da har vi badet i boblebadet, er ny dusjet og har spist utrolig god mat. Vi har spist indisk chicken tandoori. Utrolig godt! I kveld skal vi bare kose oss, med masse godsaker og god drikke. Er virkerlig godt å være på hytten, med et så fint vær. Jeg kommer selvfølgelig til å ta flere bilder av den fine naturen og den fine utsikten vi har her. Det er rett og slett helt fantastisk nydelig. Vi får også besøk av noen hyttenaboer, om ikke lenge, så det blir nok kjempe koselig. 
Dere må ha en riktig så fin og fantastisk lørdag videre, kjære lesere.

-Hva har du gjort i dag?


Ha en fin kveld videre ♥

God helg

Hei ♥
Da er det helg, utrolig godt! Denne uken har virkelig rast av gårde. Skoledagen i dag har vært rimelig bra, med masse latter, snakk og spilling av fotball. I helgen skal jeg på hytten, som er i Misvær. Det kommer til å bli super koselig! Vi skal også stå på slalom, noe som gjør hytteturen enda bedre. Det er en god stund siden jeg har vært der, så det blir nok godt og koselig å være der. Jeg vet derfor ikke om jeg får blogget, mens jeg er på hytten. Jeg kommer selvfølgelig til å ta med kameraet, så får dere bilder fra denne fabelaktige helgen jeg ser fram til. Nå skal jeg pakke meg ferdig, som at jeg er klar til å dra når mamma og pappa kommer hjem.
Dere må ha en riktig så fin og fantastisk fredag og super bra strart på helgen, kjære lesere. God helg, alle sammen ♥

-Hva skal du gjøre i helgen?

Tumblr_lgtrwituwg1qzgbbxo1_500_large
weheartit.com.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits