vinterferien

Hei! Beklager dårlig blogging i vinterferien, men har ikke prioritert mye pc'e-tid i ferien. Og som dere vet har jeg vært i hemavan og kom på hytta idag. Hemavan har vært utrolig bra! Stått mye på ski i bakken, møtt mange kjente og bare koset meg med verdens beste familie og slekt + venninnen til storesøster. Har også fått møtt Ingrid, lenge siden jeg har vært med henne! Godt å se henne igjen. Vi har så og si stått opp kjempe tidlig hver dag, for å få med oss mye av dagen i bakken. Forholdene har vært kjempe fine og været har vært mye frem og tilbake. Men det har vært kjempe bra og vi har bare slappet av og koset oss. Fikk dessverre ikke blogge før vi dro, siden jeg hadde vært hos tannlegen og boret, og tok bedøvelse og var skikkelig dårlig.

Dagen i dag har gått til å rydde og vaske ut av leiligheten i hemavan og kjøre hit. Vi var ikke i bakken idag, litt p.g.a været og siden vi skulle dra hjem. Været var utrolig dårlig og ekkelt når vi kjørte hjem, men ble faktisk mye bedre! Vi var på hytta i fem halv seks tiden, da stekte vi oss pizza og har bare sett på tv, spist godter og bare slappet av. Nå snart skal jeg i dusjen og senere se film og slappe av. 

Bilder fra hemavan og mer tekst kommer senere. Ville bare si litt om hva jeg har gjort i vinterferien til nå. Og så klart kommer det bilder fra hytta og slikt. 
Men nå skal jeg snart gå i dusjen og se film. Håper dere har en kjempe fin vinterferie! Kos dere masse videre, beste lesere ♥


kOs dere! - blogges. 

Har du vinterferie nå? Hva gjør du i vinterferien?

dårlig blogging

Hei og hå! Beklager kjempe masse dårlig blogging, skal bli bedre. Men dere må bli mye bedre til å kommentere. Får også mye mere blogglyst av det. Dagene har ikke gått til annet enn skole, lekser og trening. Har samtidig hatt det litt travelt, så jeg har dessverre ikke kunnet prioritert bloggen så masse. Skal få en header og endret mye på designet. Blir nok bra!  


Dagen i dag har vært bra. Skoledagen har vært kjempe fin og senere skal jeg pakke til vinterferien, gjøre litt lekser og slappe av, siden det ikke ble trening idag. Fredag er det vinterferie! Gud, som jeg gleder meg! Vinterferien går til Hemavann med beste familie og en annen familien og hytta også skal vi være litt hjemme. Skal fortelle mye mere i morgen og fredag. Gleder meg ihvertfall mye! 
Tenkte jeg skulle sette meg ned med litt lekser nå, også etter det se hotel cæsar og pakke. I kveld skal jeg også se om jeg få endret litt på designet og få meg en header. Ha en koselig og ba onsdagskveld videre ♥

Hva er dine planer for dagen?  

innkjøp 18.2.12


Bh - H&M - 99 -,


Conclear/Cover Stick - H&M - 109 -,Hva synes du om innkjøpet? 

koselørdag

Hei! Dagen i dag har vært kjempe fin. Den startet med en god frokost og bare slappe av. Så tok jeg og Isabell turen til mor og far, kjempe koselig der! Vi var der en god stund, fikk mat og bare hadde det koselig. Etter det dro vi en tur innom city nord og fikk kjøpt oss litt der ( innkjøp kommer så klart i morgen.) Etter city nord, dro vi for å spise hos bestemor og bestefar, der vi ble servert pannekaker. Så utrolig godt! Så jeg synes det har vært en kjempe koselig og fin formiddag og ettermiddag.
Vi kom hjem rundt 18 tiden, og nesten like etter det dro Isabell å feiret bursdag sammen med ei venninne. Og siden det har jeg vært alene hjemme. Har ikke gjort stort enn bare å kose meg med godteri, brus og bare sett film. Sitter nå å ser på Marley and me, en trist og koselig film! Har sett den før, men fortsatt er den koselig og trist. 

Blir hjemme alene veldig sent, men koser meg kjempe mye. Har også snakket med mamma og pappa som er i Svergie og har det kjempe koselig! Gleder meg til de kommer hjem i morgen. Har hatt en koselig helg med søster også. 
Men nå skal jeg se videre på filmen og kose meg videre resten av kvelden. Håper lørdagen deres har vært super fin! Og ha en kjempe fin lørdagskveld videre ♥


Bilder fra kvelden i kveld. 

Hva gjør du i kveld? 

helgGod helg, alle sammen! ♥ Denne helgen blir nok super koselig og bra! Skoledagen idag gikk til tur fra kl.10-13.30. Kjempe koselig med klassen til Arlia! Var også en ganske gøy tur. Etter skoledagen kom Isabell å hentet meg, vi dro på butikken og når vi kom hjem, dusjet jeg også slappet vi bare av. Er egentlig det jeg har gjort idag, herlig fredag! Skulle egentlig på discoteket, men dro ikke likevell.

For ikke lenge siden spiste vi mat på felini, som dere kanskje ser på bildene, hehe. Det var utrolig godt! Er så sykt mett nå, at det er sykt. Men det var kjempe godt. I kveld skal vi kanskje en liten tur til mor og far, siden vi skal kjøre søskenbarnet vårt til byen. Resten av kvelden går bare til å slappa av og slikt. I morgen skal jeg til byen, tror jeg, også skal vi spise middag hos bestemor og bestefar. Blir alene hjemme i morgen, siden Isabell skal feire bursdag og mamma og pappa er i Svergie. Tror det kommer noen hit, men er usikker. Jeg blogger så klart i morgen! 
Men nå skal vi bare kose oss med the voice, senkveld, musikk og brus, videre i kveld. Herlig fredagskveld! Håper dere har hatt en kjempe fin fredag til nå! Og ha en riktig så kjempe fin fredagskveld videre, beste dere :-)

Hva har du gjort i dag?  

torsdagskos

Hei! ♥ Bloggingen har vært dårlig disse dagene og jeg beklager! Men har vært ganske så hektisk. Har hatt lekse, skole, øving til prøver og på tirsdag feiret jeg bursdag med venner, hjemme oss meg. Bedde ganske mange, men det var utrolig koselig! Vi spiste taco, snakket, åpnet gaver, skulle egentlig se film og bare gikk rundt i hele huset vårt og gjorde mye rart. Men det var en koselig kveld! Det ble tatt mange bilder, så de kommer snart. Kjempe koselig bursdag og jeg fikk kjempe fine gaver! ( bilde-innlegg fra bursdag med familien og vennene kommer og bursdagsgaver ) Jeg fikk for det meste bare penger. 1.200, fikk jeg, utrolig bra! Også fikk jeg en søt gave av verdens beste Kristin. 
Resten av dagene har egentlig gått til det samme. Trening, lekse, skole og pugging. Derfor har det vært dårlig blogging.
Men dagen i dag har vært kjempe rolig. Dagen startet med tannlegen, som gikk bra! Etter det skole, som hva en artig og herlig skoledag! Hadde mange brae fag og på slutten hadde jeg tysk, altså mitt tilvalgsfag. Bra dag! Da jeg kom hjem slappet jeg bare av, siden jeg var utrolig dårlig, vondt i magen og i bekkene. Men det gikk over, da jeg tok ibux. 

Mamma og pappa kom hjem i fem tiden og dro nesten med en gang til Svergie, Arjeplog. Der skal de være i helgen, sammen med tante og onkel på deres hytte. Håper de koser seg massemasse! I helgen er jeg og Isabell hjemme alene, blir nok koselig det også. I dag laget vi taco, lefser og skjell med masse godt oppå. Elsker det! Dagen har vært utrolig avslappende og koselig. Har fått gjort litt lekse også. I morgen skal hele klassen på tur, hele dagen og vi skal være på Arlia. Gleder meg faktisk litt, blir nok bra! Skal lete frem det jeg skal ha med meg og på meg. Kan sove litt lengre i morgen, siden vi ikke trenger å møte opp før klokken ti. 

Men jeg tenkte jeg skulle finne frem klær og det jeg skal ha med meg til i morgen, også skal jeg fjerne sminken og slikt. Håper dagen deres har vært super bra og at dere har koset dere masse! Ha en fortsatt strålende torsdagskveld videre, beste dere! Vi blogges selvfølgelig i morgen. 


Elsk! Hva har du gjort i dag? ♥

fjorten år siden, 12.2.1998

  

I dag har jeg bursdag og blir 14 år. Helt utrolig hvor fort tiden har gått og hvor mange fine stunder og opplevelser jeg har fått. Mye støtte i fotball fra bestevenner og familier, på skolen og på fritiden. Disse fjorten årene har gått til masse artige og flotte opplevelser, turer og mye annet! Har fått mange nye venner og opplevd masse sammen med dem. Tenk at det er fjorten år siden jeg ble født. Det er lenge siden. Barndommen min har vært bedre enn som så, bortsett fra at jeg var utrolig syk. Jeg har verdens beste familie, venner, gudforeldre, onkler, tanter og besteforeldre. De betyr så mye for meg ♥ Ordene for å beskrive det, vet jeg ikke hvor jeg skal finne. 
Nå er jeg fjortiiiiiiis. Bursdagen startet allerede 12.2.12 kl.12. Jeg fikk en god og varm klem fra mamma og pappa og bare koste meg på kvelden. Turneringen gikk dessverre ikke så bra, men det var kjempe bra jobbet! I går kveld spiste vi pizza og bare koste oss, til klokken skulle bli tolv. Utrolig å tenkte at jeg har bursdag og hvor fort alt har godt, rett og slett alt. I dag har jeg fått mange hilsninger på facebook, mobilen, blogger og når jeg fikk besøk, og så klart når jeg var en liten tur å så på jentene spillet.

Dagen har vært suveren! Jeg har fått mye og det jeg ønsket meg, overaskende. Jeg fikk kamerastativ, krølltang, sjokolade, penger, øredobber til bunad og gaverkort. Ble utrolig fornøyd med alt og elsket alt jeg fikk! Krølltangen og kamerastativet har jeg ønsket meg og overaskende nok, fikk jeg det. Dagen er vært så bra, at den kan ikke beskrives! 1 år igjen, er det konfirmasjon, sykt! Dagen har vært kjempe bra og jeg er smilet og vært glad hele dagen! En av de beste bursdagen på lenge. Tusen hjertelig takk mamma og pappa, og storesøster og hele familien, for gaver, masse støtte gjennom alt og dere er de beste! Er så ubeskrivelig glad i dere alle sammen. Også vil jeg gratulerer verdens beste mamma med morsdagen hun har i dag! Du er suveren, mamma! Love you ♥

  Nå er jeg utrolig sliten og bare sitter å slapper av med familien, etter en utrolig bra og super feiring. Mye kaker, middag og mye mer! Dagen har vært helt super. Har tatt en god del med bilder, så de kommer så klart ut. Alt i alt har dagen vært super! Er så glad for alt støtten og hjelpen jeg har fått fra familien og venner. Dere er supre! Tusen hjertelig takk for alle gaver, gratulasjoner og klemmer! Spesielt tusen hjertelig takk til verdens beste mamma og pappa, dere er de beste! 

Gratulere meg med dagen? 
 

fredag og den supre helgen

Heei! ♥ Da er det helg og det skal bli utrolig godt. Etter en lang uke med både prøver og skriveøkt, blir det virkelig godt! Fikk dessverre ikke blogget i går, siden jeg måtte prioritere å lese til samfunnsfagprøven, men håper virkelig det gikk bra. 
Dagen i dag har vært kjempe fin! Dagen startet med skolen, der var det utrolig bra! Vi hadde mye artige fag og bare koste oss. Håper virkelig samfunnsfagsprøven gikk bra! Har gledet meg utrolig mye til helgen, siden jeg har bursdag på søndag og det er turnering i helgen. Har gledet meg så masse! I dag hadde vi vår første kamp, som vi dessverre tapte 4-1. Men jeg synes alle gjorde en kjempe innsats og er stolt over mitt lag og det andre laget, alle jobbet bra!

Turnering er inne i nh ( altså et fotballsted ) glad det er inne! Var der en liten stund etterpå, også kom pappa å hentet meg og da jeg kom hjem tok jeg meg en laaaang dusj.
Nå spiller jeg da med hunstad, med 6 andre fra innstranda laget og så klart hunstadlaget. Spilte før på innstranda, men måtte gå over til hunstad, sammen med de andre på laget, siden vårt lag gikk i oppløsning, utrolig kjipt. Er et kjempe bra lag, så håper vi får det godt til i helgen. Har lært mye og ser frem til helgens turnering. 
glad etter en herlig bra fredag!

I nuet sitter jeg å koser meg med snop og brus og ser på tv med mamma og pappa. Er sliten etter dagen og det skal bli godt å sove. Beklager for sent innlegg, men bedre sent enn aldri. På søndagen har jeg bursdag og blir fjortis, wihuu. Skal feire voksenbursdag da, så jeg tror jeg skal få til å blogge da og selvfølgelig i helgen. Skal nok få tid til å blogge før jeg drar til nh i morgen og på kvelden. I morgen kommer jeg i avisan, hihihi, og senere på kvelden skal vi spise taco, altså når jeg kommer hjem. Blir nok en bra helg med både bursdag, turnering, familiekos og være mye med venner.
Nå skal jeg bare slappe av og kose meg helt til jeg skal sove. Håper dagen deres har vært kjempe fin og at dere har koset dere! Beklager igjen for sent innlegg. Ha en utrolig koselig fredagskveld videre! ♥

Hva skal du gjøre i helgen? Er du med i GrandCup turneringen?  

bursdags outfit fredag 3.2.12


Skjørt - Vero Moda 


Topp - Gina Tricot


Cardigan - Vero Moda

Heei! Her har dere endelig bursdags outfiten fra bursdagen, sist fredag. Håper dere likte den!
Beklager dårlig blogging, men jeg har dessverre ikke kunnet prioritere bloggen min disse dagene, p.g.a lekser, øving til prøver, skoler og treninger. Tirsdag og onsdag gikk egentlig til det samme og dagene var utrolig brae! De gikk til skole, øving til prøver og treninger. Har mye prøver nå, så er også en av grunnene og jeg beklager mye! Men jeg lover bedre ♥

Dagen i dag har gått til skole, en helt vanlig og bra skoledag, bortsett fra at jeg klarte å brenne meg på labben, helt forferdelig og det gjorde så vondt! Men ellers gikk dagen bra. Nå snart skal jeg på fotballtrening, som er klokken fire, og etterpå det blir det hjem å dusje og spise, også øve til samfunnsfagprøve, som er i morgen. Travelt liv? Ja, gjett om! Men jeg tenkte jeg skulle få til å blogge ikveld, så skal dere få bilder fra dagen i dag og slikt. 
Men nå må jeg skifte, siden vi skal kjøre snart! Håper dere har hatt en super dag til nå og at resten av dagen blir kjempe bra og at dere koser dere masse! 

Hva skal du gjøre idag? Og hva synes du om outfiten? 

mandaag

Hei! ♥ Dagen i dag har gått kjempe fort, siden jeg kom hjem fra skolen og til nå. Jeg har ikke gjort annet en lekser og øving til prøver. Skulle egentlig på treningen, men siden jeg ikke var i form og det er 10-15 minus ute, fikk jeg ikke lov. Men jeg har også slappet av og sett hotel cæsar. Egentlig litt herlig dag. Skoledagen var bra! Vi hadde brae fag og svømming i siste time. Var ikke hjemme før nesten halv fire, p.g.a svømmingen, wihu! Men det gikk heldigvis helt bra. Fikk dessverre ikke lagt ut bursdags outfiten fra fredagen, men den kommet iløpet av uken, kanskje i morgen eller onsdag. Nå har jeg tenkt til å stelle meg og bare slappe av. Har sovnet av flere ganger i dag, hehe supert. I morgen er det tirsdag og det er en av de beste dagene i uken, tre skoletimer og tre timer kunst og håndtverk. Også har vi jo den artigste klassen også, vet dere. Hahaha, ler bare av tanken.
Men nå skal jeg skifte, også blir det vell å sove snart. Håper mandagen deres har vært utrolig fin og like avslappende og herlig som min. Blogges i morgen før jeg drar på fotballtreningen. God natt ♥

Hvordan har din mandag vært? 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits