baby picture

Ååh savner barnetiden ♥


Hei dere! Beklager kjempe dårlig opptadering i dag, lover bedre i morgen. Har iallefall hatt en fin og litt stressende dag. De to siste timene dro jeg og Kristin hjem å jobbet med samfunnsfagprosjektet. Blir så utrolig bra. Dro hjem i halv tre tiden, vasket huset, spiste middag og senere flaskeinnsamling med klassen. Vi fikk inn masse! Nå er jeg egentlig bare utrolig sliten. Holder på å stelle meg, og skal legge meg etterpå det. Håper alle har hatt en kjempe fin dag! Blogges mye mere i morgen dere, godnatt :-) 

Hvordan har din torsdag vært?  

hvordan jeg vasker sminkekostene mine
Hei! Tenkte å vise dere hvordan jeg vasker sminkekostene mine. Gjorde dette på hytta, så var en eller to koster jeg hadde hjemme. Det første jeg gjorde var bare å legge ut alle kostene på en håndduk slik at de kan ligge der når de har blitt vasket. Vasket forresten ikke ren den helt ytterste kosten, siden den kjøper man bare nye av! :-) 


Jeg brukte helt vanlig såpe, men skal kanskje kjøpe meg den for sminkekoster snart. Funket ganske greit med såpe også! 

Sylte kostene før jeg tok bare litt såpe på. Vasket de selvfølgelig hver for seg. Fikk en del sminke av når jeg vasket dem og, men dere kan risikere eller merke at noen tråder av kosten faller av. Men resultater får du av dette! Når jeg hadde vasket og sylt alle kostene, var det å legge dem på håndduken til de var litt tørre, før jeg gnudde kostene slik at det kom mere og mere sminke av dem. La dem tørke litt først, slik at de er litt fuktige. 


Og slik ble håndduken seende ut til slutt! Trudde det ikke skulle gå så fort av, men ble ett bra resultat til slutt. Gjerne bare gni på kostene helt til du merker at de ikker noe igjen. Hvis det ikke funker så bra første gangen, kan du gjerne bare ta å skylle dem litt og ta litt såpe på kostene. 


Rene og fine koster til slutt! :-)

Prøvde mitt beste på å forklare dette slik jeg gjorde det. Gjerne prøv dette om dere også skal vaske sminkekostene deres. Skulle egentlig poste dette i går, men tok litt lengre tid enn jeg hadde trodd å lage det og skrive innlegget. Er kjempe sliten etter treningen i dag. Har dusjet og sitter i kosebuksa med litt fuktig hår, og øver på tyskprøven samtidig som jeg ser litt på idol. Skal egentlig ikke skrive så masse mere. Håper dere likte innlegget! 

Hva synes du, og har du prøvd det? Ha en finfin kveld videre. 

rainy day
Hei dere! For et regnvær det er i Bodø nå til tiden. Helt forferdelig. Er jo kliss våt før jeg har kommet meg inn på skolen. Har forresten hatt en kjempe fin dag! En dag fult med fag, men helt greit egentlig. Skulle også få tatt outfit bilder i dag, men været var forferdelig og buksa mi og meg var kliss våte når jeg kom hjem, så ble dessverre ikke outfit i dag. Håper på litt bedre vær til i morgen! Har nesten akkurat spist middag og skiftet til trening. Har heldigvis trening inne i dag. 

Bukse - Vila Genser - BikBok Skjerf - H&M

Eneste outfit bilde jeg fikk til i dag, hehe. Får håpe det går fint! Skal snart gjøre meg klar til å dra på trening, gleder meg til å trene nå! I kveld blir det litt lesing til tyskprøve, også blogger jeg nok en til innlegg i kveld. Ha en super fin dag videre! ♥

Hvilket vær er det hos deg, og hva synes du om outfiten/bildene? 

prøving av bunaden min
Ååh endelig ♥ Synes er så fin, og den passet meg perfekt! Skjorta er ikke min, så blir bra når jeg får alt på plass. På selve dagen skal jeg så klart ha håret løst, kanskje krølle det, og sminke meg finere. Gleder meg kjempe mye nå! Elsker den allerede. Hva synes du om bunaden, og hvilken bunad har du? God natt fininger :-) 

dagens antrekk

Hei fine dere ♥ Har hatt en kjempe fin dag i dag! Tre timer med på mat&helse på data, der vi skulle lage en selvvalgt meny, fremmedspråk og to timer engelsk. Kom hjem for en time siden, så Isabell hjalp meg med å ta outfit bilder. Ååh ble kjempe fine bilder, siden det var så fint lys ute. Gleder meg til sommeren nå. Isabell holder på å lage pannekaker til mamma og pappa kommer hjem, så litt senere i dag skal vi dra å prøve bunaden min. Blir bra å få prøvet den og se om den passer. Håper på litt mere blogging i kveld! Ha en super fin tirsdag videre :-) Jakke - BikBok Bukse - BikBok Genser - BikBok Skjerf - H&M

Hva synes du om outfiten? 

god start på uken

Hei! Tilbake på skolebenken i dag. Vi fikk en ganske så god start på uken. Vi var på noe som heter newton, på skolen vår, der vi hadde om energi, bygging av lego osv. Var egentlig gøy! Iallefall bedre enn å jobbe da, hihi. Skulle egentlig ta outfitbilder i dag, men da jeg kom hjem så jeg ikke ut på håret eller i fjeset og i tillegg falt jeg på isen når vi gikk hjem. Der jeg lå så fint på isen, jaja. Koselig at vennenne mine ler av meg.. haha, tulla. lo selv jeg :-) Har vasket og ryddet rommet i dag, dusjet og vasket sengtøyet og avsluttet kvelden med rundstykker. Det er så herlig. Er dere ikke enige? Følte jeg ikke så ut på håret i dag, så da er det ekstra godt med en dusj. Elsker når rommet lukter rent og sengtøyet er nyvasket. S
kal legge meg i senga nå og bare ligge her helt til jeg sover. Bare det å ligge i senga og høre på musikk får meg med en gang til å sovne. Håper dere alle har hatt en super fin dag, og har en finfin kveld. Skal forresten kanskje prøve bunaden min i morgen, og se om den passer meg og hvordan den er blitt. Åh, gleder meg til å få bruke den når jeg skal konfirmere meg. Blogges mere i morgen, fininger. God natt ♥

Hvordan har din start på uken vært? 

bursdagsgavene mine
Fikk utrolig koselige kort av familien. Også ett av dem er fra noen venninner av meg. Synes det er så hyggelig at folk tar seg tid til slikt. 


Fikk en god del penger, og de skal jeg prøve mitt beste på å spare til Oslotur i April. Fikk 1550 kr og med gavekort på gull&funn fikk jeg til sammen 1850. Ble super fornøyd! Fikk som sagt gavekort på gull&funn hos tante og Trude, på 300 kr. Brukte det opp, siden jeg måtte kjøpe noe til bunaden der. Jeg fikk også ringen av mor og far, og spenende til vesten av alle fire gudforeldrene mine. Også fikk jeg låsen til veska til bunaden, men mamma har gitt den til dama som syr sammen og ordner bunaden min og de to spenende til vesten.  
Av Isabell fikk jeg Justin Bieber hettegenser, elsker den allerede! OGSÅ FIKK JEG DEN BESTE BURSDAGSGAVEN NOEN GANG. Billetter til Justin Bieber konserten 16.april. Åå, tror jeg ikke får takket henne nok. Jeg visste det før bursdagen min da, men like bra å få billettene i virkeligheten. Er også "in love" med genseren da, ah. Den er forresten i lilla. 
Har dessverre ikke det jeg fikk av mamma og pappa, men fikk penger, ett nydelig kort og låsen til veska som hører til bunaden. Kunne virkelig ikke vært mere fornøyd med gavene mine i år. Ble kjempe glad for alt, tusentusen takk! ♥

Hva synes du, og har du hatt bursdag?

time to say good night

Heei :-) Har vært en ganske rolig søndag hos meg. Nyter det før skolen i morgen. Blir nok tungt å stå opp tidlig, men skal nok klare det. Er egentlig utrolig trøtt, så skal stelle meg og legge meg i senga til jeg sovner. Vi kom hjem rundt 18.00 tiden, mamma dro å trenet før vi ordnet til middag. Vi spiste lasagne, noe som ikke er en så stor favoritt hos meg da, menmen. Resten av kvelden i kveld har jeg som sagt ikke gjort stort, men slik gjør man vel på en søndag. 

Det kjipe er at jeg selvfølgelig har klart å knust telefonen min.. heldigvis var det på baksiden, og knuste den heller ikke så alt for mye. Haha, lo og gråt samtidig jeg. Mamma og pappa ble ikke så sur som jeg hadde forventet, men de ble jo så klart litt sur. Bruker ikke deksel til Iphonen, så idet jeg skulle ta ett bilde på snapchat, mistet jeg den på romgulvet og vips så var den knust. Åå, den følelsen av å se det.Så slik ser den ut nå.. er litt kjipt, men skal være glad det ikke var på fremsiden. Har egentlig bare ventet på dagen jeg knuser telefon min. Åå. Nå skal jeg behandlet den som mitt barn, huske på deksel og ikke veive med den og ta snapchat bilder over ett gulv. Dette skal gå fint. 


Må vel sove snart. Skole i morgen. Litt kjip følelse det også, men om ikke lenge er det påskeferie! Det blir godt. Må bare takke dere for kjempe hyggelige kommentarer, og statestikken min har steget kjempe masse! Tusen takk skal dere ha. 
Har hatt en kjempe fin vinterferie, hytta er perfekt for meg. Har vært litt hjemme også, litt sammen med venner, noe som er godt. Har koset meg så masse, sovet, badet i jacuzzi, stått på slalom og bare koset meg sammen med familien. Åå, litt trist at en så fin vinterferien er over, men ser bare frem mot påsken! Håper også dere har hatt eller har en kjempe fin vinterferie, og håper dere har koset dere masse! Heldige dem som har vinterferie nå. Huff. Nei. Må slutte å være trist. Haha. Skal snart legge meg til å sove nå, blir godt å sove hjemme. Vi blogges i morgen, fininger. Ha en super kveld videre ♥

Hvordan er/var din vinterferie? Godnatt.  

dove - bodylotion & deodorant

Hei! Ville bare tipse/anbefale dere disse to produktene fra merket dove. Det er en bodyloation og en deodorant, og de lukter begge så godt! De er to kjempe gode produkter. Bodylotionen er god å smøre på kroppen, og deodoranten er like god og holder ganske så lenge på. Fikk dette i julegave og er kjempe fornøyd. Du får nok kjøpt slike doveprodukter på alle niveabutikker eller lignende. Anbefaler disse to til dere, hvis dere vil ha noen slike produkter. Jeg selv er super fornøyd! :-) // null reklame og 100 % mine meninger. 

Hva synes du om anbefalingen? Har du noen av doves produkter? 

lørdagskvelden


Haha, ja, jeg elsker å overdrive når det kommer til laks. Masse saus og rømme, litt feitbombe, men det er ferie da! Åh, hadde en så deilig lørdagskveld i går med bading, godmat, godteri og film. Livet er komplett da. Utrolig synd at skolen starter i morgen, men skal nyte søndagen i dag. Har pakket og gjort alt klart til å dra hjem, så vi drar vel om ikke så veldig lenge. Holder på med ett innlegg til dere som kommer iløpet av uken :-) Håper dere får en kjempe fin søndag videre, vi blogges når jeg kommer hjem. Hvordan var din lørdagskveld? ♥ 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits