Travle dager

Jeg må virkelig beklage meg for at jeg ikke har skrevet til dere, men jeg har hatt det ganske så travelt disse dagene. Mandag og tirsdag gikk ikke til annet enn skole, trening, lekse, besøk og en liten by tur sammen med Isabell. I dag har jeg vært på skolen, trening, gjort ferdig leksene for uken og øvd på engelsk prøve. Jeg har øvd ganske så mye, så jeg håper på full skår! Dette kapitelet er veldig spennende og interessant, så jeg gleder meg til å ta denne engelsk prøven. Godt å være ferdig med alt av lekser. Vi kom hjem på mandags morgen, etter en fantastisk Oppdal tur. Jeg fikk selvfølgelig tatt noen fantastiske bilder av det flotte stedet, og de skal jeg selvfølgelig legge ut i en senere anledning. Jeg har jo også mange bilder fra vinterferien, da vi var i Hemavan og på hytten, og jeg lover dere at jeg skal legge de ut snarest mulig. Nå skal jeg lese litt ekstra på prøven, kose meg med gode rundstykker og se et program på tv. 

-Hva har du gjort så langt i dag?


Jeg ønsker dere en riktig så fin onsdags kveld videre, kjære lesere ♥

Hjemreise

Denne lang helgen har vært helt fantastisk! Vi har stått mye på ski, spist god mat, sett morsome og koselige program på tv, spist mye godt og rett og slett bare koset oss. Vi har fått tatt alle bakkene. En kjempe fin leilighet har vi også fått låne. Oppdal er virkelig et fint sted, med mange bakker og en koselig togreise for du også med deg. Jeg beundrer alle til å dra hit, for det er virkelig verdt det. Jeg har fått tatt ganske så mange bilder, som jeg selvfølgelig legger ut i løpet av uken. Denne lang helgen er virkelig noe å skryte av, for det har vært fantastisk koselig. Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg og Isabell skal være med. Nå har vi spist god mat, og skal bare kose oss og slappe av til vi drar med toget i kveld. 

-Hva har du gjort i helgen?


Jeg ønsker dere en riktig så fin og fantastisk søndag videre, kjære lesere ♥

Lang helg

Jeg må virkelig beklage at jeg ikke har skrevet noe til dere, men jeg har hatt det litt stressende til tider. Mandag og tirsdag gikk ikke til annet enn lekse, trening og pakke. Jeg har nemlig pakket til Oppdal. Jeg, min familie og gud-foreldrene mine skal drar sammen til Oppdal i dag. Der skal vi stå på ski, kose oss med god mat og bare slappe av. Vi reiser med tog i kveld, klokken 21.10. Vi skal være der til søndag, så dette blir en slags "lang helg". Jeg vet at dette kommer til å bli en super morsom og utrolig koselig tur! Jeg ser virkelig frem til den allerede. Nå skal jeg pakke det siste jeg har igjen, se one tree hill og home and away. Senere skal vi bare slapper av, og kose oss til vi drar i kveld.

-Hva er dine planer for dagen?


Jeg ønsker dere en riktig så fin og fantastisk onsdag videre, kjære lesere ♥

Fantastisk vinterferie

I dag kom jeg hjem fra en helt fantastisk vinterferie. Både Hemavan og hytten har vært super, med bare kos, ski og avslapping. Det har virkelig vært en fin vinterferie sammen med familien, og andre familier. Jeg har fått tatt ganske så mange fotografier, som jeg selvfølgelig skal legge ut i en senere anledning. I Hemavan hadde jeg og min familie det ganske så koselig og morsomt, sammen med familien Albrigsten. Vi har stått på ski hver dag, koset oss og bare slappet av. Vakkert vær var det hver dag, ingen tvil. På hytten var det fantastisk koselig. God mat, bad i stampen, snop og bare koset oss. Alt i alt har jeg hatt en fantastisk fin vinterferie, som jeg aldri glemmer. Jeg kan ikke vente til neste vinterferie! 

-Hva har du gjort i vinterferien?  


Jeg håper dere har hatt en fantastisk fin vinterfeire, kjære lesere ♥

Hyttekos

På onsdag kom vi på hytten, og jeg gledet meg virkelig til å komme hit. Alltids koselig å være her, sammen med familien. I dag har vi vært i Misvær bakken, noe som jeg synes var veldig gøy. Jeg møtte noen kjente, både i dag og i går, så det gjorde turen enda bedre! Vi fikk med oss fint vær. Sol og varmt. Helt fantastisk! Nå har vi badet, dusjet og straks er pizza'en på steking. I kveld skal vi bare kose oss med snop, god mat og se på de koselige og morsomme programmene som går på tv. Blir nok en fin og koselig kveld. 
Dere må ha en riktig så fin og fantastisk vinterferie videre, kjære lesere ♥

-Har du vinterferie?


Herlig godt!

Noen fine dager

I disse dagene har det vært fantastisk fint vær! Sol, varmt og herlig hver dag. Vi har tatt badstue, koset oss med mye god mat og godteri, og rett og slett bare koset oss her i Hemavan. I morgen er det siste dagen her, og da drar vi rett herifra, og til hytten. På hytten skal det også bli mye kos. Gleder meg virkelig. Alltids koselig å være der. I dag har vi hatt noen herlige timer i bakken, grillet god mat, tatt badstue, dusjet og slappet av. Jeg har hatt noen flotte, fantastisk, koselige og herlige dager her, sammen med min kjære familie, og en morsom og koselig familie. Familien Albrigsten. Nå skal vi bare slappe av med snop og god drikke, og pakke litt til vi skal dra i morgen. 
Dere må ha en riktig så fin og fantastisk vinterferie videre, kjære lesere ♥

-Hva har du gjort så langt i vinterferien?


Beste ♥

Vinterferie

I går startet vinterferien, og da hadde jeg mye fint å se frem til. Etter skolen i går, fikk jeg helt forferdelig migrene. Jeg la meg å sov med en gang jeg kom hjem, og etter 2 timers soving ble jeg mye bedre. Vi viste ikke om vi kunne dra i går, men heldigvis ble jeg bedre, og nå er vi her! Vi har hatt noen fantastiske timer i bakken i dag, og det har vært så utrolig koselig og bra. Kunne ikke hatt det koseligere sammen med min familie, venninnen til Isabell og familien Albrigsten. Da vi kom inn etter skituren var vi i bastuen, dusjet og koset oss med brus, godteri og mye mer. Nå har vi nettopp spist en herlige og god middag, og skal bare kose oss videre i kveld. Jeg har selvfølgelig tatt bilder, som jeg selvfølgelig skal vise dere når jeg kommer hjem fra denne herlige vinterferien.

-Hva gjør du i vinterferien?


Dere må ha en riktig så fin og fantastisk vinterferie videre, kjære lesere ♥

Fin torsdag så langt

Dagen i dag har gått til skole, øving til prøve, og ikke mye annet. Bare slappet av hjemme. Senere i dag skal jeg på fotballtrening, også skal jeg pakke meg ferdig til i morgen. I morgen er det vinterferie, og det blir utrolig godt! Jeg og min familie skal til Hemavan, sammen med en annen familie. Vi skal være der fra fredag, til og med onsdag. Onsdag kjører vi rett til hytten. Ser virkelig frem til denne vinterferien! Blir nok kjempe koselig, sammens med familie og venner. Nå skal jeg ta turen ned på Mørkvedlia, for å ha trening. 
Dere må ha en riktig så fin og fantastisk torsdag videre, kjære lesere ♥

-Har du hatt en fin dag så langt?

Besøk

Dagen så langt har gått til det siste av leksene. Om ikke så veldig lenge drar vi på besøk til en familie, som vi skal være sammen med i vinterferien. Blir nok utrolig koselig! Er alltid koselig å være på besøk hos dem. Ellers i dag har jeg ikke gjort stort. Bare slappet av hjemme, og gjort litt forskjellig. Senere i dag skal jeg bare være hjemme, og se på en del tv-program som går. 
Dere må ha en riktig så fin og fantastisk tirsdag videre, kjære lesere.

-Hva skal du gjøre videre i dag?


Nikon 3100 D. Ha en fin dag videre ♥

Bildene fra en fantastisk hyttetur
Taco! 
Utrolig godt! 

Fotografiene er tatt av meg, med Nikon 3100 D. Helt fantastisk fin hyttetur! 

-Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits