dårlig blogging + påskeferie

Hei! Herlighet, har ikke blogget på 3 uker nå! Jeg beklager så utrolig masse den dårlige bloggingen, lover at jeg skal skjerpe meg og blogge så mye som jeg kan fremover. Grunnen til så utrolig dårlig blogging er nok fordi det har vært mye lekser, prøver, treninger og slikt. Men nå har vi fått påskeferie! Ah, så utrolig herlig ♥ Skal blogge masse i påskeferien og ta igjen alt jeg har å ta igjen, selv om det er 3 uker.. Jeg beklager så masse, dere aner ikke! Har fått mye klaking av venner og slikt også, så nå tenkte jeg at det var på tide.I går fikk vi påskeferie, noe som er herlig! Skoledagen gikk til naturfagsprøve, en koselig påskelunsj med klassen og gym i den siste, og så fikk vi aspasering for den gangen vi danset på city nord. Ah, herlig skoledag! Gikk hjem etter skolen, sammen med noen venner, siden været var seriøst helt nydelig i går! Loveit! Da jeg kom hjem slappet jeg bare av og skypet sammen med herligste Rikke, til jeg måtte begynne å pakke og så dro vi på hytta, her jeg skal vær sammen med familien hele påsken. Blir nok godt å bare slappe av her og kose seg. Vi skal gjøre mye gøy, gå på skiturer og kanskje stå på slalom hvis det er nok snø i bakken, og så klart spise mye god mat. 

I dag våknet jeg rundt tolv tiden, herlig å sove lenge! Nå har jeg spist ferdig frokost og ser på repriser av hotel cæsar. Mamma og pappa er på skitur, kunne ikke bli med siden jeg stod opp så sent, så jeg tenkte jeg skulle gå meg en tur eller jogge langt. Så nå skal jeg bare slappe av også tenker jeg å dra ut å jogge. Siden jeg ikke har brukt kameraet mitt disse dagene jeg har blogget, så tok jeg noen bilder da vi kom hit i går.
Men nå jeg må nesten se ferdig hotel cæsar også skal jeg være sprek jogge! Lover å blogge mere i påskeferien og nå har jeg virkelig fått blogglysten tilbake! Blir nok bedre med blogging. Kos dere masse i påskeferien og videre i dag! 

Hva skal du gjøre i påskeferien? ♥

lørdagen + innkjøp

Hei! ♥ Sitter her å bare koser meg sammen med familien og ser på artistgallaen, etter å ha spist en herlig hemmelaget pizza og koset oss med hver gang vi møtes. Skulle egentlig være sammen med noen venner i kveld, men ble dessverre ikke noe av. Har iallefall koset meg hjemme med familien. Før i dag var jeg sammen med storesøster i byen og fikk kjøpt meg litt. To mascara, sminkefjerner og en elskende genser fra gina! Senere gikk jeg litt med Ingrid, Amalie og Kristin, før vi dro hjem. Så jeg har hatt en ganske så bra og koselig lørdag! 

Tenkte jeg skulle avslutte her og kose meg sammen med familien videre. Skal også fikse litt på designet, siden jeg har hatt dette kjempe lenge. Har også tenkt å vise dere innkjøpet fra dagen og håper dere liker det! Ha en kjempe fin kveld videre da, kos dere! 


Genser - GinaTricot - 250 -,
Sminkefjerner - Vita - 31 -,


Mascara - Vita - 135 -, / Mascara - Vita - 89 -,

Hva tilbringte du lørdagen din til?
Synes om innkjøpet? 

fredag 17.mars

Heioghei! ♥ Kjempe dårlig blogging nå for tiden, beklager så utrolig masse! Har hatt så mye å gjøre på skolen, treninger, hjemme også har det skjedd ganske mye. Har også hatt lite blogglyst, men har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke blogger, siden venninnene mine sier jeg blogger alt for lite og slikt, men nå skal jeg bli flinkere, lover! Som dere vet er det ganske mye stress og slikt med innleveringer, lekser, hjemme og trening, så jeg har nesten ikke hatt tid til å sitte på pc'en. På onsdag dro jeg på vinterlyd sammen med noen venninner og rett på trening, stressende men utrolig koselig! 

Ah, for en herlig fredag da! Dagen gikk til 2 timer på data, styrketest også dra hjem å holde på musikk-prosjektet, der jeg var sammen med Kristin. Vi lagde oss pannekaker og skrev om Justin Bieber. Hahaha, var ganske gøy også! Vi ble nesten ferdig, så det var bra! Da Kristin dro, dro jeg ut med Nero, gikk i dusjen, sminket og stellet meg også var det rett i bursdagen til verdens beste søskenbarn som har bursdag i dag! Gratulerer så masse med dagen, kjempe glad i deg! Var utrolig koselig der! Vi ble servert kake og god mat, så kos!Rett etterpå dro jeg i burdag til Marianne pia, noe som var kjempe koselig! Vi spiste taco, så film, syngte singstar, tok maange bilder og bare koste oss. For en god stund siden kom jeg hjem, og nå sitter jeg bare å slapper av med musikk og litt brus. Holder på å ordne bilde-kolasj og bursdags-outfit fra dagen, så håper det blir bra! Det kommer ut ilåpet av morgendagen og helgen. Men nå tenkte jeg at jeg skulle stelle meg, og legge meg i sengen og bare slappe av, siden jeg er utrolig sliten. Skal skrive litt mer og slikt, også legge ut litt bilder og outfit. Men jeg håper deres fredag har vært kjempe bra og kos dere videre i kveld! 

Hva skal du gjøre i helgen? ♥

super fin dag

Hei! Dagen i dag har gått til en strålende dag på Vestvaten med trinnet! Været var mye frem og tilbake, men det var ellers kjempe fint. På bussen til og fra var jeg litt kvalm, men kos var det. Er egentlig ganske sliten, siden vi stod ganske lenge og tok også en ganske så kort pause. Skulle egentlig ha trening i dag, men siden de holder på å ta scenen opp til vinterlyd, ble det ikke noe trening. Dro sammen med Amalie og Kristin og møtte også Amund, så vi dro en liten tur på city nord helt til pappa kom å hentet oss. Kjempe bra dag i dag!

Nå sitter jeg å ser One Tree Hill og venter på at paradise hotel skal starte også vurderer jeg også kanskje å se på frustrerte fruer. Skal kanskje også lage meg litt mat, siden jeg har vært i dusjen og slikt. Men nå begynner det snart, så vi blogges mye mere i morgen, dere! 
Jeg tok ikke med meg kameraet mitt, men jeg fikk låne to bilder av Kristin. Håper dagen deres har vært kjempe fin ♥


Thumbs up! 


♥ Elsker deg, ski pia mi! 

Hva har du gjort i dag? 

Outfit 12.3.12 and today

Hei! ♥ Har dessverre ikke blogget før i dag, siden dagen har vært litt stressende - også har jeg hatt en helt sinnssykt vondt i hodet. Men nå er jeg mye bedre og sitter med pepsi max og ser på paradise hotel, som endelig har begynt igjen. Dagen har gått til skole, trening, litt lekse, bare slappet av og vært på butikk å handlet til vestvaten tur med trinnet i morgen. Gleder meg så utrolig masse! Jeg har fått handlet litt og gjort litt klart til i morgen, siden vi må dra litt tidligere i morgen. 
Men nå skal jeg se ferdig paradise hotel også skal jeg vell etter det sove, siden jeg er utrolig sliten. Håper mandagen deres har vært kjempe fin og at dere har koset dere masse! Kos dere videre i kveld, kjære dere! 


Buske - BikBok / Genser - H&M / Skjerf - H&M

Hvordan var din start på uken?
Hva synes du om outfiten? 

innkjøp av nye deksler 8.3.12


Virkelig elsker dette! Det går ikke helt rundt mobilen, hvis dere skjønner. Det er ikke mykt, men ikke så hardt heller. Det har en helt nydelig rosa farge! Den er veldig god å holde på, og den sitter godt på. Kjøpte dette på clas ohlson for bare 99 kr, noe som er et kjempe bra innkjøp! Vurderer alle til å prøve det. 
Liker dette kjempe godt! Det er veldig mykt og er kjempe godt å holde i iPhonen. Den har en kjempe fin rosa farge. Dette går helt rundt mobilen, slik at den vises på fremsiden også. Dekslet glir ikke av og fungerer kjempe bra! Kjøpte dette også på clas ohlson for bare 79 kr, noe som er et kjempe kjøp! Vurderer også alle til å kjøpe dette.Synes om dekslene? ♥

good morning sunshines

God morgen solstråler ♥ Startet dagen med en lang tur i dusjen og sitter nå å spiser et kjempe godt rundtsykke. Voknet kl.12 i dag, men siden jeg gikk i dusjen fikk jeg ikke blogget da. Etter vi har spist skal vi dra til mor og far, og spise middag der og være der en stund. Blir nok en koselig å være hos dem. Når vi kommer hjem skal jeg poste innlegget om de nye dekslene mine, så håper det blir bra! 
Men nå må vi snart dra, siden vi skal være der om ikke så alt for lenge. Håper deres søndag blir kjempe fin og at dere koser dere masse videre!  Hva gjør du i dag? 

innkjøp 10.3.12

Hei! Virkelig koselig lørdag i dag, siden jeg har bare sett frustrerte fruer og spist nachos sammen med storesøster og venninnen, også mye godteri og brus ♥ Kjempe kos!
Jeg kom på innkjøpet, at jeg så klart kunne poste det i kveld. Jeg håper dere liker det! Ha en strålende lørdagskveld videre! 
Topp - BikBok - 199 -,


Genser - BikBok - 299 -,
Øredobber - Ginatricot - 49 -,


Kliper/fliseklemmere - BikBok - Gratis, med på salget.

Synes om innkjøpet? 

lørdag og bytur

God kveeld søtiser ♥ Nå sitter jeg bare å slapper av med pepsi max og venter på at storesøster skal komme hjem. Dagen i dag har gått til en kjempe koselig bytur sammen med Amalie. Fikk kjøpt meg en singlett, genser og øredobber, elsket alt med en gang! Tenkte å vise dere innkjøp senere i kveld eller i morgen. Fikk dessverre ikke postet innlegget om mine ny deksler til iPhonen, men det tenker jeg å gjøre i morgen. Skulle selvfølgelig blogge til dere før jeg dro, men vi mistet nettet hjemmet idet jeg skulle publisere det, hehehe typisk. Senere i dag blir det vell en slappeavdag, blir nok kos. Skal spise god mat og ha en kose kveld, så innkjøpet kommer kanskje i kveld. 


Håper dere har hatt en kjempe fin lørdagsettermiddag og at kvelden blir like bra. Kos dere! Dere hører kanskje fra meg senere. Ha en super helg videre ♥♥

Hva er dine planer for lørdagskvelden? 

herlig fredagHei! Fredag og HELG nå ♥ Blir nok kjempe godt med helg, og jeg skal bare kose meg. Skoledagen har vært utrolig bra! Dagen gikk til matte og engelsk på data, styrketest i 2 timer og film i 2 timer, for en herlig skoledag! Jeg ble hentet i dag av storesøster, så da jeg kom hjem slappet vi bare av også måtte hun på jobb. Så jeg har ikke gjort så masse siden hun dro, tatt litt bilder og fått snilleste Thea til å lage en header til meg.Tusen takk!  Jeg tenkte å gå i dusjen nå, og etter det lage meg noe å spise og slappe av. Når Isabell kommer hjem skal vi lage oss heerlig middag! Det gledes virkelig. 

Men jeg tenkte å gå i dusjen nå, så vi blogges nok senere! Tenkte å blogge litt om innkjøpet i går og slikt. Ha en kjempe fin fredag videre! Kos dere masse i kveld og i helgen. 

Hva er dine planer for denne helgen? 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits