friday eve

♥ mamma og pappa
Slenger bare inn litt bilder fra fredagskvelden når vi hadde middagsgjester. Var iallefall en kjempe fin kveld med god mat. Er utrolig sliten og trøtt i dag, og føler meg ikke helt på topp. Skal prøve å få blogget litt og gjort unna litt bloggstuff. Ha en fin dag videre da dere! :-) Hva synes du om bildene?

min påskeaften

Hei fininger! Har dessverre ikke fått blogget i dag, men grunnen er for at jeg rett og slett ikke har hatt tid. I dag er det jo påskeaften og vi i hyttefeltet har en årlig tradisjon med kostyme, leker, middag osv. Jeg kledde meg ikke spesielt ut da haha, men de fleste voksne gjorde virkelig det! Selv om det ikke er like bra som før når vi var mindre, er det ganske gøy. Haha. Været har vært mye frem og tilbake, men litt sol, snøstorm og sånt, menmen. Vi hadde en del leker og quiz, også spiste vi middag hos dem som hadde dette "gaukrenne" og kake. Jeg, Nora og tremeningene mine, Martine og Morten, slappet egentlig bare av hytta før vi tok oss en tur ut i det nydelige været. Har vært en super fin dag i dag! Kjenner at jeg er kjempe sliten og trøtt, så skal snart sove. Tok en del bilder fra dagen i dag, som jeg tenkte å poste :-)
Avsluttet påskeaften med ett varmt og godt bad i jacuzzien, åh perfekt ♥ Har vært en utrolig fin dag med fine mennesker! Nå er jeg så utrolig trøtt. Bloggingen nå tok vist lengre tid en planlagt, men bedre sent enn aldri. Forresten, tusen takk for litt hjelp med design og slikt. Forstår at en del av dere er selvfølgelig ikke så flink med slikt, men det går helt fint. Håper alle har hatt en strålende dag i dag! Har en del bilder jeg skal poste i morgen. Blir mest sannsynlig en skitur på oss. Snakkes dere, godnatt. Hvordan har din påskeaften vært? Hva synes du om bildene?

trenger en forandring

Hei! Merker at jeg er ganske lei av designet jeg har nå, og jeg har enda ikke fått laget meg en header. Ønsker meg en fint og ganske enkelt design. Vil ha noe lignende som Aurora, Erica, eller Andrea eller Betina har. Elsker deres design! Åh. Vet at de er tobbbloggere og kanskje har litt flere muligheter med design og slikt. Kunne ønske jeg var like flink som dem med koder, design, header osv. Har lenget hatt dette designet og prøver meg frem og tilbake med forskjellige design, men enten så passer det ikke inn med bildene i designet eller så er det bare at designet ikke passer.


Ønsker litt hjelp fra dere! Synes alle mine lesere har kjempe fine design, og headere. Gjerne skrive noen som er flinke med design og header, linke til en blogg eller linke til et gratisdesign. Jeg må ha et design som er i 800 px. Skal selvfølgelig lete selv også! Hadde vært supert med hjelp fra dere. Gjerne kontakte meg på mail også, camilla_fotball98@hotmail.com, ville ha vært til stor hjelp! :-)

hyttelivet

Heia! Dårlig oppdatering i går, men siden nettet her ikke er verdens beste nett, fikk jeg dessverre ikke postet flere innlegg i går og heller ikke blogget før nå. Er så irriterende når nettet ikke funker eller er tregt, menmen, sånn er vel hyttelivet. I går kom vi hit rundt seks tiden, slappet litt av og spise pizza litt utpå kvelden. Synes det er litt godt å komme hit da. Ingrid kom over til meg for å se paradise hotell og resten av kvelden slappet jeg bare av. Trudde jeg egentlig tok flere bilder enn det jeg gjorde i går, men jeg kan poste de jeg tok!

I kveld får vi middagsbesøk av noen hyttenaboer, så jeg og Ingrid kommer sikkert til å være sammen senere. Skal få postet ett eller to innlegg senere, siden jeg ikke fikk poste ett innlegg som jeg skulle gjøre i går. Nå skal vi ut å bade i jacuzzi, dusje og stelle oss. Håper dere får en kjempe fin dag videre og kos dere masse. Hva skal du gjøre i dag?

klar for hytta

Hei! Nå er jeg pakket og klar for hytta. Blir nok godt å dra dit, i og med at det ikke er så mye å gjøre hjemme. Jeg og Isabell tok oss en pizza til frokost, haha, enkelt og greit. Vi skal dra å hente mamma halv fire også drar vi. Regner med at det er en butikk eller to vi skal innom - og besøke mor og far på campingen, tror jeg? Ja, isåfall så må dere ha en super fin dag videre! Blogges senere i kveld. Hvor er du i påska? Ha en fin ferie videre

sååå fin dag

Hei fininger! Beklager dårlig oppdatering, men trengte litt variasjon i bloggingen, slik at det ikke blir bare vanlige innlegg. Kjempe bra at mange var positiv til linkrunden og ville være med. Trykk her for å være med, hvis du ikke er allerede er det. I går gjorde jeg egentlig ikke stort. Gikk meg en lang tur med Nero og fikk gjort unna litt blogg greier og konfirmasjons greier. Todaaaaay har dagen vært kjempe fin! Våknet rundt halv elleve, gikk i dusjet, spiste også dro jeg og mamma å hentet pappa på jobb. Jeg skulle være med å få se på lokalet der vi skal være på konfirmasjonen min. Åh, tror det blir så fint! Vi skal være på molostuen, og det er rett ved havna. Håper på at være blir perfekt og nydelig, åh :-) Nå gleder meg ekstra mye!


Gleder meg så masse nå!  Om alle kommer i min konfirmasjon, blir vi 93 stykker. Wæ. Vi er litt usikre på om alle kommer, men forhåpentligvis gjør det det. Gleder meg så mye, spesielt når jeg fikk se lokalet. Vi har bestemt hovedrett, forett og dessert, hvordan borene skal være og slikt, åh det kommer til å bli så bra! Isabell holder på med en presentasjon med bilder, haha. Kommer nok til å legge den ut på bloggen, men blir nok ikke før etter konfirmasjonen min.Etter vi var ferdig å se på lokale og alt det og etter en handletur, kom vi hjem, slappet av litt og spise middag. I kveld har vi vært å spist kveldsmat hos bestemor og bestefar. Åh så utrolig koselig! Jeg og Isabell fikk hver sitt påskeegg, de er så snille. Var iallefall super koselig! Ellers i kveld har jeg sett paradise hotel og pakket til hytta i morgen. Vi drar på ettermiddagen, så skal få poste ett eller to innlegg før det. Kjenner at jeg er utrolig trøtt, så skal snart legge meg. Gleder meg til å dra på hytta, siden det ikke er så mye å gjøre hjemme.

Ha en kjempe fin kveld videre, blogges mere i morgen, god natt ♥ Hvordan har din dag vært? 

bilderyss
Har sååå mange flere bilder, men slik at innlegget ikke skulle bli så voldsomt langt, valgte jeg bare å lage kollasjer. Dette er ikke alle bildene men noen av dem. Været var perfekt i går for bildetaking. Sol, blå i himmel og påske, åh ♥ Hvis noen av dere har kjempe lyst til å lage header til meg med noen av disse bildene, gjerne det! Da sender jeg dere bildene i en større størrelse. Hva synes du om bildene?

linkrunde #1

Hei dere! Har tenkt lenge på å ha linkrunde, siden jeg har såå mange fantatiske lesere om fortjener det, så jeg tenkte at nå må jeg ha det. Kommer til å ha linkrunden en stund, slik at flest mulig kan få melde seg på. Kommer til å trekke ut tre forskjellige blogger/bloggere og dette trekkes helt tilfeldig. Jeg håper på å begynne med linkrunden hver måned nå fremover.

Det dere trenger å gjøre er å skrive at du er med og gjerne bloggen din i kommentarfeltet, så er du med i konkurransen om å bli linket! Trekker de fire vinnerne iløpet av april, slik at både dere og jeg har god tid. Gjerne meld dere på! Lykke til ♥


Vil du være med i linkrunden? Gjerne bli med!

back on track, again

♥ Hei fine dere. For 1000 gang må jeg igjen beklage mitt fravær fra bloggen. I det siste har jeg hatt mye å gjøre, mye å tenke på og har vært kjempe sliten. Nå har vi påskeferie, heldigvis. Uken før påska hadde vi arbeidsuke, der jeg jobbet på eurospar. Kan si at jeg så og si sovnet av hver dag etter å ha jobbet. Uken før det igjen var det siste inspurt med skolearbeid før arbeidsuke og påske. Trening, prøve, en del lekser som måtte gjøres og en del ting konfirmasjonsgreier. Derfor har jeg igjen satte bloggen til side. Har egentlig kjempe masse å blogge om, så prøver å være back on track en god stund nå.


En liten kollasj med bilder fra dagene som har vært. Har også hatt overnatting av Kristin og Amalie, men ble dessverre ikke noen bilder fra kvelden. Kamearet har blitt lagt litt på side disse dagene jeg ikke har blogget. Skal prøve å få lage innlegg med linkrunder, videoblogg, spørsmålsrunde, kanskje sminkevideo, romvideo, videoblogg fra dagene som har vært osv. Skal også få laget meg en header i nærmeste fremtid. Føler at bloggen er så tom uten det.

Nå er det endelig påskeferie! Åh. Var så godt å ta det på fredag, etter en helt uke med jobbing på en dagligvarebutikk. Har fått vært en del med venner, på city nord med Rikke og på hytta i helga. Vi drar tilbake på hytta på torsdag, siden mamma og pappa har dessverre ikke fått helt fri. Gleder meg egentlig til å dra tilbake. Er så godt å bare slappe av der, bade i jacuzzi og gå skiturer. Tenkte jeg også skulle får unnagjort en del blogggreier i påska. Statestikken min synker voldsomt mye. Skal kommentere tilbake så godt jeg kan! Vet at kanskje noen av dere venter på det.


Jeg og Isabell kom på hytta til at mamma og pappa hadde ordnet påskeegg til oss. Åh så koselig. Senere på kvelden lagde vi oss laks og tok en kveldsbad i jacuzzien. Perfect. Tok forresten en god del bilder i dag, siden solen var oppe, været var nydelig og lyset var perfekt! Søsteren min ble den heldige fotografen, haha. Skal få laget et eget innlegg med bildene. Kanskje det blir en ny header? Håper det! :-) Skal iallefall startet med å lage en del innlegg nå og se hvor langt jeg kommer til ikveld. Blir mest sannsynlig å poste bildene ikveld!
Skal egentlig bare avslutte her. Kommer til å komme med litt mere bilder, eller kanskje en video, fra de siste dagene. Håper på å få en bra start på bloggingen igjen og prøver mitt beste på å blogge så mye som jeg kan. Håper virkelig alle supre leserne mine er her fortsatt. Ønsker dere en kjempe fin påskeferie videre! ♥

finfin gårdag

Hei dere! Fikk dessverre ikke blogget i går, så tenkte å skrive om gårdagen i dag. Gårdagen var kjempe fin! Kjempe bra dag på skolen og rett etter skolen hadde jeg kontaktmøte, noe som gikk utrolig bra! Var omtrent bare positive ting. Tror aldri jeg har vært med på at ett kontaktmøte har gått så fort. Både jeg og mamma fikk sagt litt og læreren min. Hun er så best! Var en solfylt gårdag, noe som får meg lett i sommerstemning. Åh loveit. Etter kontaktmøte dro jeg og mamma å møtte pappa i byen. Var innom eurospar, der jeg skal jobbe i jobbuken som er i neste uke, og fikset underskrift og litt forskjellig. Vi tenkte vi skulle dra ut å spise, siden de begge hadde fått lønning, og da ble det til det. Synes slike ting er så koselige!  Vi satt en god stund å spiste, til vi gikk rundt litt i butikker og jeg fikk noen klesplagg. Ble veldig fornøyd med det. Tusen takk, mammaen min ♥ Vi var ikke hjemme før litt over halv åtte, så jeg hadde en del ting å gjøre, så derfor fikk jeg ikke postet innkjøpet i gårkveld. Her er iallefall en liten smakebit av innkjøpet. Ble som sagt veldig fornøyd. Skal få postet innkjøpsinnlegg enten i morgen eller fredag, må se hva jeg får tid til. Så har dere noe å glede dere til! Hihi. Også fikk jeg også en pakke i posten, med invitasjonskortene til konfirmasjonen min. Synes de ble kjempe fine! Holder på å skrive og brette. Skal postet ett lite innlegg om det også, slik at dere har en del å lese og glede dere til. Mamma og pappa drar forresten til Oppdal i morgen kveld, så skal kose meg litt sammen med dem før de drar.


I dag har jeg selvfølgelgi hatt en kjempe fin dag. Ganske rolig også, men en dag med mye energi. Kom hjem og satte meg ned å øvde på musikkprøven i har i morgen, håper det går bra! Ellers i dag har jeg vært på trening, dusjet (åh feel so good), sett paradise hotel, laget meg noe godt til kveldsmat og nå sitter jeg i senga å øver på musikkprøven. Som sagt, helt grei og fin dag. I morgen skal jeg og noen andre fra trinnet besøke bodin vidregående på media. Skal være der fra ti til hal tolv, også tilbake på skolen igjen. Blir sikkert bra å se hvordan det er! 


Håper alle har hatt en kjempe fin og bra dag og uke til nå. Kjenner jeg er kjempe siten etter trening og det skal bli godt å sove. Skal blir flinkere til å oppdatere nå som jeg, som sagt, har en del blogging å ta igjen. Men dere får ha en super kveld videre. God natt ♥ Hvordan har din onsdag vært?

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits