Noen herlige dager

I går og i dag har vært noen herlige og supre dager. I går spilte vi kamp på Tverlandet, mot Tverlandet, og vi vant 10-1 mot dem, og herlighet vi ble glad! I dag har jeg hatt en super fin skolestart etter påskeferien, og et vellykket kontaktmøte, med bare positive tilbakemeldinger. Ble super glad! På skolen i dag tok vi klassebilde og portrett bilde. Både klassebilde og portrett bilde synes jeg ble kjempe fint. Ellers i dag har jeg slappet av hjemme, spist en god middag og vært på Mørkvedlia sammen med noen herlige personer. De herlige personene som var på Mørkvedlia var Ingrid Sofie, Rebekka, Elise, Madelen, Susanne, Kristin,  Amalie, Susann, Julie, Fritjof, Sander, Simen, Tobias, Ole-Marius, også møtte vi noen andre som var veldig hyggelige. Der var det fotballspilling, latter, lek, mye snakk og bare morsomme ting. Nå, for ikke lenge siden, spiste jeg noen gode rundstykker, og nå sitter jeg bare å ser på tv og koser meg sammen med Isabell. 
Jeg ønsker dere en riktig så fin og fantastisk onsdags kveld videre, kjære lesere ♥ 

-Hva har du gjort i dag?


Søteste og verdens beste Nero ♥

En helt herlig påskeferie

Nok en herlig påskeferie over. Påskeferien har jeg tilbringt på hytten, sammen med min familie. Vi har hatt mye fint vær, som er verdt å skryte av. Humøret har vært på topp hele påskeferien, og jeg har vært så glad! På hytten var det bare kos, og vi har vært sammen med de hyggelige hyttenaboene våre hver dag. Vi har fått noen herlige turer på Beiarfjellet med langrennski på bena. På hytten var det god mat, spist mye godteri, kortspilling, latter, mye snakk, jeg, Ingrid og Frida har vært modige å badet i havet, noe som var morsomt, men en del kaldt, vært sammens med noen herlige hyttenaboer, tv-titting på påskekrimmer og jeg og min familie hadde et velykkket påskerenn. Påskerenn er noe vi har vært år på hytten, og det går på omgang, slik at alle familier får ha påskerenn. Dette påskerennet hadde vi planlagt mye morro. Vi hadde konkurranser i dart, ring kasting, sparkesykling, quiz og til slutt serverte vi en god. Jeg må virkelig si at dette har vært en helt fantastisk og minnerik påskeferie, sammen med familien og hyttenaboer. Været har vært helt nydelig nesten vær dag, og min familien og jeg har bare koset oss. Jeg har fått tatt en god del bilder, som jeg selvfølgelig skal legge ut. En ubeskrivelig fin og fantastisk påske! 

Etter en topp påskeferie, er det alltids godt å komme hjem igjen. I morgen, klokken 19.00, skal jeg og mitt lag spille kamp på Tverlandet, mot Tverlandet, som blir veldig spennende. Ellers i morgen har jeg ikke lagt noen planer, men vi får se hva dagen bringer. Nå sitter jeg å bare ser på tv, og koser meg. Vi har spist god mat, så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. 

-Hva har du gjort i påskeferien?


En topp og fantastisk påskeferie ♥

Påskeferie

Da er det påskeferie, og det er utrolig herlig å tenke på! Skoledagen var super koselig og morsom. Vi hadde matte-prøve, noe jeg følte gikk utrolig bra, en veldig koselig og morsom påskelunsj med fadderklassen, ganske så bra musikktime og datatime. Denne fredagen på skolen har vært super bra, i tanke på at det er påskeferie nå. Påskeferien går til å være på hytten, sammen med familien. Alltid koselig å være der. På hytten skal vi kose oss med god mat, mye godt og snop, påskerenn, gå på langrennski på Beiarfjellet og kanskje kjøre noen runder i Misvær bakken. Det er så mye å se frem til! Jeg kommer selvfølgelig til å ta mange bilder. Nå er jeg helt ferdig pakket, så jeg skal bare kose meg til mamma og pappa kommer hjem. Jeg skal virkelig kose med i påskeferien, sammen med familien og de koselige og hygggelige hyttenaboene våre. 

-Hva skal du gjøre i påskeferien?


Jeg ønsker dere en riktig så fin og fantastisk påskeferie, kjære lesere ♥ 

Frisk og glad

Jeg fikk ikke en super bra strart på denne uken, og det er derfor jeg ikke har fått skrevet til dere. Jeg våknet opp på mandags morgen, og jeg var dårlig. Spy - syke hadde jeg da fått. Jeg la meg tidlig, og våknet opp på tirsdags morgen av at jeg var litt svimmel, så jeg holdte meg hjemme. I dag våknet jeg opp, og var helt frisk og utrolig glad. Været var nydelig og humøret var på topp. Skoledagen var super bra! Mye latter, snakk, fotballspilling og mye gøy. Resten av dagen har gått til en utrolig bra og morsom trening, og jeg har fått gjort ferdig leksene som må gjøres. I morgen skal vi i familien dra ut å spise, noe som kommer til å bli utrolig koselig! Jeg har også trening, noe jeg også gleder meg til. Nå sitter jeg å ser på et program på tv, og spiser litt godsaker. Koselig! 
Dere må ha en riktig så fin og fantastisk onsdags kveld videre, kjære lesere ♥

-Hva har du gjort i dag?


Har ikke sett søtere! Verdens beste Nero ♥ 

God helg

Da er det helg, og det er virkelig godt å tenke på! I går var det en nydelig dag. Været var på topp og humøret var på topp. Skoledagen var super bra! Vi hadde en veldig gøy og flott fredag på skolen. Utpå dagen, i går, tok jeg meg en liten tur til Mørkvedlia, der jeg møtte noen fantastiske folk. Rebekka, Amalie, Ingrid Sofie, Susanne, Madelen, Cecilie, Victoria, Henriette, Sigrid, Julie, Madelen, Guri, Elise Tobias, Filip, Adrian og Håkon. Vi spilte for det meste fotball og snakket, noe som var utrolig koselig og morsomt. Vi har også hatt et koselig overnattingsbesøk av lille og søte Amalie. Fredags kvelden koset jeg meg sammen med famlien. Vi spiste utrolig godt pizza, så på norske talenter og senkveld, spiste mye godt og hadde en super fin fredags kveld. I dag har jeg ikke gjort stort. Jeg har vært en liten tur i byen, der jeg kjøpte meg en mascara, som jeg selvfølgelig kan legge ut i en senere anledning. Senere i kveld skal jeg bare kose meg hjemme, med god mat, koselige programme og godteri. Herlig helg så langt. 

-Hva har du gjort så langt i helgen?


Jeg ønsker dere en riktig så fin og fantastisk helg videre, og en fin lørdag, kjære lesere ♥

Stressende dager

Jeg må virkelig beklage for at dere ikke har hørt fra meg i det siste, men det har vært så mye med lekse, skole og trening. I dag har jeg ikke gjort annet enn skole, lekse og trening. Litt travel dag, siden treningen var så tilig og så var det å begynne på siste delen av leksene. I går var det et fantastisk vakkert vær ute, så da tok jeg, Amalie og Rebekka turen ned til Mørkvedlia. Der møtte vi Cecilie, Henriette og Edel. Fantastisk koselig og morsomt! Ellers er det ikke mye nytt. Skoledagen i dag har vært super bra! Mye latter og snakk. Nå skal jeg bare slappe av, spise rundstykker og om ikke så lenge se et program på tv. Jeg har laget en del innlegg, som jeg skal publisere i en senere anledning. Jeg takker nok en gang for fantastiske kommentarer fra dere! Tusen hjertelig takk.

-Hva har du gjort i dag?


Jeg ønsker dere en riktig så fin og fantastisk onsdags kveld videre, kjære lesere ♥

Super fin helg

Da er jeg vel hjemme etter en super fin helg på hytten. Vi har badet, spist god mat, gått på langrennsski og stått i Misvær bakken, sett mange morsomme og koselige programme, spist mye godteri og snop og hatt det super koselig! Jeg fikk tatt ganske så mange bilder, som jeg selvfølgelig legger ut i en senere anledning. I dag tok jeg, mamma, pappa og Nero turen opp til Gjømervannet med langrennski på bena. Etter en 2 timers skitur kjørte vi tilbake til hytten, og der pakket vi, vasket til påske og pyntet. Så nå er hytten ren og pen til påskeferien. Nå har vi spist god middag, og jeg skal bare slappe av resten av søndags kvelden. 

-Hva har du gjort i helgen?


Jeg ønsker dere en riktig så fin og fantastisk søndags kveld videre, kjære lesere ♥

God helg

Nå er det helg, og denne uken har virkelig gått utrolig fort! Det skal bli godt med avslapping, etter en hard uke med lekse og øving. Skoledagen i dag har vært helt fantastisk bra og været har vært helt fantastisk vakkert! Bare ting å skryte av. Da jeg kom hjem fra skolen var det bare å pakkke og dra på hytten. Her blir det bare kos med god mat, mye snop, morsomme og koselige tv program, dra på langrennsski til Beiarfjellet og stå i Misvær bakken. Helgen kommer til å bli fantastisk bra, for det er alltids så koselig å være på hytten. I dag har vi bare koset oss, spist herlig pizza, badet, spist snop og sett på norske talenter. Nå sitter vi å ser på det koselige programme sendkveld og bare koser oss med mye godt. 
Jeg ønsker dere en riktig så fin og fantastisk helg videre, kjære lesere ♥

-Hva er dine planer for helgen?


♥ 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits