dagene i påsken

Outfit fra onsdag:

bukse - Bikbok // t-shorte - mango i Oslo // gardigan - ginatricot

Hei! Vet at jeg ikke har blogget på 2 dager nå, men nyter påskeferien for fult og har nesten ikke vært på pc'en, godt det også faktisk. Har vært sammen med familien og har hatt middagsgjester på onsdag, koselig! I går kom søster på hytta og hun drar igjen i dag, hehe. Så i går var jeg mest med familien, så film med Ingrid og paradise med søster. Veldig avslappende og rolig påske, utrolig godt å sove lenge og nyte dagene. Det har snødd helt utrolig masse nå, akkurat som det er vinter igjen. Håper virkelig på at det blir bedre vær! 

I dag våknet jeg rundt halv tolv tiden av at det luktet nam i hytta, haha nam. Pappa hadde ordnet til stekt egg og bacon! Super morgen da ♥ Videre i dag vet jeg enda ikke hva jeg skal gjøre om det blir skitur eller slalom, men er usikker siden søster er her. Og da jeg logget meg på blogg.no i morgest hadde dem fått helt nytt blogsoft, var litt irriterende og uvant, men venner meg sikkert til det jo lengre jeg blogger og slikt. Har også bare tatt en gammel header som >Thea< har laget og endret litt på den, siden jeg ikke hadde noen i nuet. Skal fått meg en ny header snarest! 
Nå tenkte jeg at jeg skulle dra ut å ta litt bilder og kanskje senere møte Ingrid. Ha en super fin dag! Skal nok blogge senere i kveld, kos dere!  Hva er dine planer for dagen? :-)
Synes om det nye blogsoft?  

soldag

Hei! Har hatt en så utrolig fin tirsdag! Har vært på skitur på fjellet i hele dag med familien og noen hyttenaboer. Nydelig vær, grilling av pølser, spising av sjokoade, kjeks - og kakao og brus, solet oss og blitt bruun. Hyttelivet sa du? ♥ Haha, men hyttelivet er herlig! Men dagen har vært utrolig fin og jeg har koset meg hele dagen! Har faktisk fått en del farge i fjeset, ah! Da vi kom ned fra skituren kom noen naboer opp til oss og så gikk vi i jacuzzien, vaarmt iallefall! 

Mamma og pappa, og jeg laget taco til i kveld, så nå har vi spist og jeg har sett på paradise hotel. Vurderer å bare se på en serie og slappe av resten av kvelden, siden jeg er så utrolig sliten og trøtt etter en lang skitur + at jeg våknet 09.30 i morges - ja dere, jeg gjorde det! Kjenner det på meg nå ja.. 
Tok dessverre ikke med kameraet på turen, men brukte mobilen så skal legge de ut i innlegget når vi jeg får de på pc'en. Blogger litt sent i dag, pga. er utrolig sliten og nettet er litt tregt med å laste opp bilder til bloggen og slikt, men håper det går bra! Nå skal jeg snart se på serie, så får dere kose dere masse videre i kveld søtiser! Hvordan er din påske? :-)

påske kos

Hei! Dette nydelig været spiste vi frokost til i dag: 


Kan det bli finere? Satt å spiste frokost og solet oss samtidig, og i morgen er jeg endelig klar for skitur med familien og hyttenaboer. I dag har jeg bare solet meg og godt langtur med Nero, godt i fin været. Da pappa kom hjem fra jobb, dro jeg, mamma og pappa i boblekaret aaltså en jacuzzi. Helt herlig! Mamma og pappa ble invitert til noen hyttenaboer der det bare skulle være voksne å spise, så jeg fikk være på hytten vår og spise hamburger og chips! Ah, livet er herlig ♥

Nå sitter jeg bare å har sett på teen mom, siden de dro og venter på paradise hotel og sitter å hører på musikk. Hyttelivet i ferier er bare elsk! Nå skal jeg bare kose meg videre, og i dag så virker det endelig å laste opp bilder, så jeg tenkte dere kunne få kose dere med en del bilder jeg har tatt i dag, så blogges vi mere i morgen! Ha en herlig kveld da dere! Hvordan har din dag hvert? Har du det fint i påskeferien?
Synes om bildene?

hyttelivet

Hei! Hyttelivet er faktisk helt herlig, iallefall når det har vært så nydelig vær, slik som det har vært i dag. Våknet opp til stor sol og det var faktisk varmt. Så mens pappa og mamma var på skitur, satt jeg og storesøster oss ut å solet oss med brus, musikk og godter. Fikk faktisk farge. Ah! Love life ♥ Også i dag kom bestemor og bestefar, koselig! De har også spist middag sammen med oss og de dro for ikke så veldig lenge siden, samtidig som storesøster. Utrolig koselig at storesøster har vært her og at bestemor og bestefar kom på besøkNå sitter jeg bare å ser på tv sammen med mamma og pappa og bare slapper helt av, godt med ferie. Har ikke fått blogget før i dag, siden blogg.no har vært nede i hele dag og nå får jeg ikke til å laste opp bilder.. Så det blir dessverre et innlegg uten bilder, og med en gang jeg får lastet opp bilder endrer jeg innlegget. Så sur nå! 
Senere i kveld ska jeg bare se på serier og bare slappe heelt av. Men nå skal jeg snart se serie og kose meg videre. Fikk kopiert et bilde fra facebook og jeg skal fikse innlegget senere. Men kos dere masse videre i kveld da, søtiser! Ha en super fin påskeferie videre ♥

Hva har du gjort i dag?
Har du hatt en fin påskeferie så langt?EDDIT: Innlegget skulle egentlig postet for en ganske så god stund siden, men pga. feil med blogg.no og nettet her på hytten, har jeg ikke fått postet det før nå. 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits