en dag jeg aldri vil glemme - believe tour

Det er faktisk først nå jeg klarer å sette meg ned og skrive om min konsert opplevelse. Første Justin Bieber konserten i Norge, 16.04.13. Hvordan kan en glemme det? En dag jeg har ventet på så lenge, er nå over. En dag jeg aldri i hele mitt liv vil glemme. Justin, du var og er fantastisk.
- Nå trenger han virkelig hvile. Han er sliten og trenger å slappe av litt. Han er ikke ferdig med believe tour før i august, og i dag klokka fem (5 pm) skal alle som har twitter, twittre #BieberNeedsABreak. Håper alle kan huske på det!

Jeg og storesøster ankom Oslo i halv ett tiden og tok så flytoget inn til Oslo Sentrum. Vi var så gira og klar på denne dagen. Hele flyturen hadde jeg hørt på sangene, og imens jeg sov på flyet, kjente jeg det kriblet i magen og jeg klarte ikke sove mere. Var nesten slik at jeg startet å synge på flyet. Vi tok oss in på hotellet Radisson blue - sas plaza. Utrolig nydelig og fint hotellrom og hotell. Vi, eller jeg, tok på meg det jeg skulle ha på meg på konserten og videre derfra gikk vi opp mot Karl Johan. Vi stilte oss utenfor Grand Hotell for å se om det var noe som skjedde. Vi gikk videre opp i Karl Johan. Vi spiste oss en god og enkel middag på Aker Brygge, rett og slett Mcdonalds. Nå var vi rimelig klare for konserten. I halv fem - fem tiden tok vi Bieber bussen, altså direkte bussen, opp til Telenor Arena der Justin Bieber skulle holde sin første konsert i Norge. Jeg var en av dem som skulle få oppleve det.


Jeg kjøpte meg ett skjerf, ett flagg, hadde på meg den fine og lillae Justin Bieber hettegenseren min og under dongerijakken og en singlett med to bilder av Justin Bieber på. Når vi stod utenfor arenan hørte vi på sanger av Justin. Nå kriblet det virkelig i magen. Etter to til tre timers ståing i kø, begynte vi smått å bevege oss inn i arenan der mitt aller største idol skulle opptre. Jeg skulle være i samme rom som han, se han med mine egne øyner og høre han med mine egne ører. Jeg og storesøster hadde sitteplasser, men vi var strålende fornøyd med det! Vi kom inn, kjøpte oss noe å drikke og spise og satte oss ned. Robin kom opp på scenen å varmet opp og før Justin skulle komme opp på scena og imellom tiden var det Michael Jackson sanger på. Plutselig kommer det opp på skjermen at det er kun 10 minutter til Justin kommer på scenen. Jeg tenkte bare: er det virkelig sant?

Og de ti minuttene gikk raskt. OG DER kom min kjære Justin Bieber ned med vingene ned på scenen. Han startet rett på med all around the world. Like fantastisk og bra som alltid. Han gjenomførte konserten perfekt og var rett og slett perfekt på scenen. Tenk at jeg så han. Selv om vi hadde sitteplasser, så vi utrolig bra, utenom å se på storskjermen. Jeg så han. Han var så fin når han syngte og så herlig og perfekt å se på. Jeg gråt spesielt når han syngte believe, be alright og fall. De tre roligste sangene. Jeg var så gira når han syngte de andre. Jeg gråt selvfølgelig gjennom hele showet, fra start til slutt. Og hylet og sang som bare det. Kunne ikke tro hva jeg så eller hørte. Er det virkelig han?


Jeg kunne virkelig ikke tro at det er Justin som sitter på pianoet å spiller believe. Og når han filmer seg selv på out of town girl. Han fikk alle med seg på as long as you love me. Før han synger believe, forteller han oss at det er hans siste sang han skal synge, og da kjenner jeg tårene strømme på og jeg står der å gråter og gråter. Han er ferdig å synge believe og plutselig blir han borte. Men han er nok ikke ferdig enda! Etter at det ble vist en video med Ryan på storskjermen, skjønte jeg at han ikke var ferdig. Justin kommer på scena og fremfører boyfriend og baby, helt fantastisk! På baby tar han selvfølgelig av seg skjorta og jeg friker ut! Helt nydelig og så fin avsluttning! Før han hopper ned til "backstages" sier han noe lignende som: "Thank you so much, Norway! Love you. Believe." Husker ikke helt hva han sa, siden jeg var i min helt egen verden.


Se hvor fantastisk han og dette var! Det at jeg fikk se han i virkeligheten og høre han live, var bare helt utrolig. Kan enda ikke tro det. Har endelig klart å samle tankene mine. Er så vanskelig å tro at jeg har vært på Justin Bieber konsert. Den jeg har ventet så lenge på. Justin er fantastisk ♥♥ Hun som ble One Less Lonley Girl var Lina. Hun var utrolig søt og misunner henne veldig, og selvfølgelig de to andre som ble det.
Jeg kommer nok til å blogge litt innimellom om denne dagen, fordi det er så mye å si og skrive om. Tok massemasse videoer, og skal lage en video til dere. Han er så fin og fantastisk. Han er verdt all min tid! Jeg kommer alltid til å være en stor Belieber, og jeg merker jeg ble en mer belieber etter konserten. Den beste konserten og dagen i hele mitt liv. Jeg elsker han.


Hvordan var din opplevelse av konserten?

bare noen timer igjen til Oslo og Justin Bieber

♥♥♥ ÅH NOEN FÅ TIMER IGJEN NÅ! Gleder meg så mye at jeg omtrent ikke klarer å tenke. Men godgod kveld dere! Dagen i dag har vært så utrolig fin, bortsett fra været, men humøret har vært på topp og alt er egentlig så bra. Dagen i dag har kun gått til å synge Justin Bieber sanger, snakke om han og konserten. Klarer aldri å holde munnen ett sekund utenom å prate om han. Har en eller annen grunn vært småstresset i dag, men sikkert fordi vi reiser i morgen og jeg har bieberfever. Har sånn høvelig funnet ut hva jeg skal ha på meg på konserten og er litt usikker hva jeg tar på meg når vi resier, men det finner jeg nok ut. Ellers i dag har jeg spist middag, pakket, vært en liten tur i byen og vært på ett lite besøk hos mor og far og spist vaffler. Ganske herlig dag i dag :-)Dette er nok det jeg blir å ha på meg på konserten, og skal selvfølgelig ta nærmere outfitbilder i Oslo. Gleder meg sånn. Under dongerijakka, har jeg en Justin Bieber - Believe singlett som er fra Cubus. Den er så fin. Har dessverre ikke fått så mange bilder i dag, siden føler dagen har gått i ett og så fort. Skulle gjerne vært lengre i Oslo en til onsdag, men det får jeg nok tatt igjen en annen gang. Aner dessverre ikke hvor mye jeg får blogget når jeg er i Oslo, siden morgendagen kommer nok til å gi ett. Vi kommer dit i halv tolv tiden, flytoget til OsloS, sjekke inn på hotellet, ut å gå i sentrum, spise og slappet litt av før vi tar bussen ned til Telenor Arena. Skal prøve å få blogget på onsdag, det blir det shopphingdag! Åh gleder meg til det også.

Nå er jeg egentlig ganske reiseklar og føler meg ferdigpakket. Er ikke så mye vi skal ha med, men når jeg først pakker, ender det opp med alt for mye klær. Er helt sinnsykt at jeg skal på Justin Bieber konsert. Åh. Aner ikke hvor mye jeg kommer til å sove i natt, men får prøve. Etter paradise hotel skal kanskje jeg og Isabell se Never Say Never før vi legger oss, blir nok å gråte.


Gleder meg så til i morgen, dere aner ikke. Skal nok prøve å få blogget før jeg drar. Skal opp tidlig i morgen, siden jeg skal dusje i morgen. Også skal jeg ordne meg og alt det, og ordne det jeg skla ha på meg. Blir nok en så finfin dag og kveld. Herregud gleder meg sånn! Har ikke ord. Flere enn meg som skal på Justin Bieber konserten? Gjerne si ifra! Nå sitter her å er super gira. Tenk i morgen på flyet, kommer sikkert ikke til å sitte i ro. Gleder meg også til Oslotur med verdens beste storesøster.

Men jeg tenker å avslutte her, slik at innlegget ikke blir voldsomt langt. Blir en super lang dag i morgen og jeg trenger en del søvn, fordi jeg tror dette blir de beste dagene i livet mitt! Åh. Jeg skal møte idolet mitt. Wææ. Håper alle har hatt en finfin dag og ha en så fin kveld videre. Wæ, herregud, klarer ikke tenke. Haha åh, godnatt fininger, blogges i morgen.

en del ting å gjøre på en søndag♥ god søndag dere. Har faktisk gjort en god del ting i dag, noe som er litt uvanlig søndag for meg, hvis jeg kan si det slik. I morgest var jeg på gudstjeneste med venninner. Jeg kom hjem i halv ett tiden, jeg og Isabell begynte å tørke støv, støvsuge og vaske huset. Og jeg ryddet/vasket og støvsugetrommet mitt. Åh det var så godt. Blir godt å legge seg på ett nyvasket rom. Kanskje det blir romvideo snart, om dere ønsker det? :-) Vi har også begynt å småpakke til OSLO OG JUSTIN BIEBER. To dager igjen nå, flere som skal og gleder seg? Blogger mye mere i morgen kveld om dette. Ett siste innlegg før dagen kommer.


Haha, kofferten er ikke halvfull folkens og dette er egentlig bare for å vise at jeg er igang med pakkinga. Ellers i kveld har familien spist god mat og koset oss etter mamma og pappa kom hjem fra hytta. Har hørt på p4Bieber omtrent i hele dag og går aaaaldri lei. Nå er jeg så gira som jeg kan bli. Nå sitter vi å ser på Sex and the City hele familien og bare slapper av. Skoledag i morgen. Blir nok en grei og fin dag! Har hatt en så fin og koselig helg samme med søster. Koset meg så mye. Har også holdt på med designet litt ikveld. Håper dere har hatt en finfin helg og kos dere videre i kveld. Hvordan har din helg vært?

bilderyss fra en fin bursdag


<3fineste Elise og amalie


Bedre sent enn aldri med bildene fra bursdagsfeiringen min. Hadde en super fin kveld, med de herligste jentene mine. Dessverre var det ikke alle som kunne komme, men vi koste oss utrolig mye ♥ Ble dessverre ikke så mange bilder, siden det var så få som ble bra, men kos dere med disse bildene. Også vet jeg ikke helt hvordan bilder de vil at jeg skal legge ut. Hva synes du om bildene?

dagens fine innkjøp
Veske - H&M - 399 -, Singlett - Cubus - 149 -, Deksel - H&M - 69 -,


Er kjempe fornøyd med dagens fine innkjøp! Åh elsker alt. Trengte virkelig dette. Ble så glad når jeg fant det, og fant den perfekte veska og singletten. Jeg og Isabell hadde en kjempe fin bytur! Hun fikk kjøpt seg en god del hun også. I kveld har vi bare koset oss med god mat og godis. Haha for en helg. Tenker å ta meg en joggetur i morgen. Nå skal vi egentlig bare kose oss videre og snakke om Osloturen og Justin Bieber konserten. Ha en finfin kveld videre! ♥ Hva synes du om innkjøpet?

justin bieber konserten

Heia! Som dere vet er det nå kun få dager igjen, kun 3 dager. Er enda ikke gått opp for meg, og jeg er så gira og gleder meg så utrolig mye! Kommer til å bli verdens beste dag og opplevelse. Tenk at jeg skal se han med mine egne øyne og høre han synge live. Det som er også ett ønsket, er å få tatt ett bilde sammen med han og si hvor takknemelig jeg er, noe som er så lite sjangsen for at jeg får. Og jeg drømmer så mye om at jeg blir One Less Lonley Girl. Men jeg er så glad for at jeg er en av de få heldige som skal på konserten 16.april. Kun tre dager. Det er omtrent det eneste jeg har snakket om denne uken. Heldige de to guttene jeg sitter i midten av på skolen, haha.


Åh tre dager til jeg får se Justin Bieber. Hvor sykt er ikke det? Det har gått så utrolig fort siden vi bestilt og nå sitter jeg og storesøster snart på flyet ned til Oslo. Vi skal overnatte på sas hotellet på Oslo S, og tror det kommer til å bli kjempe fint. Kommer til å bli verdens beste dag/kveld. Lurer på hvordan det kommer til å bli etter konserten er ferdig, da er det dessverre over, noe jeg ikke har lyst til. Håper at det ikke er siste gang jeg ser eller hører han, håper så utrolig mye at han kan komme tilbake til Norge. Jeg må si at jeg gleder meg utrolig mye nå og at jeg egentlig bare tenker på konsert nå, selv om jeg gruer meg litt til alt er over. Konsertbillettene, flyturen og overnatting på hotellet fikk jeg i bursdagsgave fra storesøsteren min, og hun skal selvfølgelig være med på konserten. Kan virkelig ikke få takke henne nok ♥


Han er jo bare så fin. Dette er noen av mange bilder fra en photoshoot som Justin hadde med teenvogle. Kan ikke tenke meg hvordan det kommer til å bli, og jeg er så forferdelig gira! Hvis det er noen av dere som skal den 16.april, kan det selvfølgelig hende vi møtes på konserten eller i Oslo sentrum på onsdagen. Jeg og Isabell kommer på tirsdagsformiddag og drar sent onsdagskveld hjem. Blir nok å gå fort, men vi skal virkelig utnytte tiden vi har i Oslo. Wæ, jeg er så gira å klar nå! Vil egentlig bare dra nå med en gang.


Kommer til å bruke denne singletten på konserten. Kjøpte den i dag, så den er helt ny. Innkjøpsinnlegg kommer senere i kveld. Åh, nå når jeg skriver dette innlegget, kribler det i hele meg. Gleder meg så masse nå! Justin Bieber musikk har stått på i hele dag hjemme hos oss, fra p4 Bieber. Sjekk det ut her. Gjerne skriv om du skal på konserten og når du skal, kanskje jeg møter deg! :-) Nå gleder jeg meg. Skal du på noen konsertene til Justin Bieber?

de siste dagene

Godgod helg fininger ♥ Endelig helg. Har ventet så lenge på denne helgen. Uken har gått både sagt og fort, men nå er det endelig helg. Ble dessverre null blogging i går, siden jeg var så sliten, gjorde lekser, spiste god mat med søster og trening på kvelden. På torsdag dro mamma og pappa på hytta, så jeg er hjemme i helga. Er litt godt det også, selv om det er utrolig herlig å komme på hytta. Jeg og Isabell lagde oss herlig mat, imens vi så onsdagsepisoden av paradise hotel og bare koste oss. Jeg dro på trening halv åtte, men vi trente kun en halv time. Helt greit. Var utrolig sliten på torsdag, aner ikke helt hvorfor, men er nok fordi jeg var så lei skolen og ville egentlig bare ha helg.


This is perfect.


Torsdagsoutfiten: Bukse - BikBok Cardigan - Xomo Genser BikBok Smykke - Fra merket Sno (snø) mamma sitt.

I går var det endelig fredag og helg. Skoledagen gikk overaskende fort og var egentlig ganske bra! Fredagen er så klart den beste dagen i uken. Den er så rolig og går så fort til det blir helg, selv om vi har bare fag. Isabell fikk besøk på kvelden og mamma og pappa dro på hytta på torsdag. Det ble en relativt rolig kveld hos meg. Stekte meg en pizza, smeltet sjokolade med jordbær, sneks og pepsi max. Slappet rett og slett bare av. Så herlig. På ettermiddagen satt vi ute å solet oss, og spiste da og smeltet sjokolade med jordbær. Perfect ♥ Sola gidde god varme og det var så herlig.
Rett og slett en helt rolig og kjempe fin kveld hos meg i går.
Wæ for ett langt innlegg, meen i dag er det lørdag, og nå har jeg akkurat stelt meg litt og skal snart spise frokost. Jeg og Isabell tenker oss en liten tur til byen i dag. Været er så fint i dag også, så kanskje det blir en is ute på oss. Skal se om jeg finner en veske når vi er i byen. Det blir sikkert en fin dag! Skal prøve å bloogge så mye som jeg kan i dag. Håper alle får en kjempe fin dag, og kos dere masse! :-) Hvordan er din helg til nå og hva skal du gjøre i dag?

fredags outfit

God helg fineste dere ♥ Beklager for kjempe dårlig oppdtaring, men skal bli bedre til helgen! Tenkte bare å poste outfit i dag, slik at jeg kan skrive mere om gårdagen og dagen i dag i morgen. Har allerede begynt på innlegget, så det blir postet i morgen formiddag. Har egentlig en god del jeg må blogge om, også skal jeg selvfølgelig blogge mye om Justin Bieber konserten som er om kun fire dager! WÆ. 

Været i dag har vært helt nydelig, og jeg og søster har til og med vært ute å solet oss. Tror jeg fikk litt farge. Nå sitter jeg å koser meg med smeltet sjokolade og jordbær, sneks, pepsi max og ser på senkveld. Isabell har besøk i kveld og mamma og pappa dro på hytta i går. Har ventet lenge på helg nå, så skal bli godt med noen rolige dager. Poster som sagt innlegget om kvelden i kveld og gårdagen i morgen. Kommer på at jeg har helt glemt å poste bursdagsinnlegget, så det må jeg få til. Skal poste outfit til dere nå, håper at dere har hatt en kjempe fin fredag og får en finfin helg videre. Kos dere! :-) 

Bukse - Bikbok Bluse - BikBok Smykke - Fra merket Sno (snø) Sko - Eurosko Jakke - BikBok 

Hvordan er din fredag, og hva synes du om outfiten? 

outfit 10.4.13

Heihei! Har vært en finfin dag i dag. Skoledagen gikk raskt og var kjempe fin. I dag har jeg fått unnagjort litt lekse, slik at jeg rekker å bli ferdig til fredag. Stresser så fælt med leksene. I kveld har vi spilt kamp mot innstranda. De spiller med to som er like gamle som oss, de fleste et er ett år eldre og en fire år. Vi spilte 5-0, og synes det er ganske bra! Hadde ikke min aller beste dag da, menmen. Vi gjorde en god jobb. Nå er jeg omtrent akkurat kommet ut av dusjen, og sitter her med vått hår imens jeg spiser kveldsmat. Merker at jeg er utrolig sliten og skal snart legge meg. Dagene går i ett for tiden. Kun 6 dager til JUSTIN BIEBER NÅ! Skal blogge masse om det i helga.

Tok outfit bilder før i dag, så tenkte bare å poste de nå! Håper alle har hatt en like finfin dag og koset dere. Nå nærmer det seg helg dere. Godgod natt ♥


Genser - BikBok Jakke - BikBok Bukse - Bikbok Sko - Eurosko

Hva synes du om outfiten og har du hatt en finfin dag? :-)

anbefaling - nail polishHei! Jeg tenkte å anbefale dere disse to friske og fine neggelakene. De er to sommerlige og vårlige farger, og gir en stor glans på negglende! Jeg slet litt med å få den grønne fint på, men hvis du bruker den og prøver flere ganger, tror jeg at det skal gå veldig bra.


Først tok jeg å få filet over negglene, slik at de så litt finere og rettere ut. Etter på tok jeg på helt vanlig hvit neggelak på negglene. Jeg lot det tørke i 1-2 minutter, slik at jeg var 100 % sikker på at den var blitt tørr.Her ser dere da den grønne neggelaken. Slet litt med å få denne neggelaken fint på og det ble dessverre ikke det beste jeg har gjort. Hehe, menmen poster det på bloggen likevel. Kan gjøre det bedre enn dette! Det som kom utfor negglene fjernet jeg med qutips med litt neggelakfjerner på den. Synes den er veldig vårfarge og sommerlig. Kanskje mest vårlig siden den er i en skikkelig fresh grønn farge. Som dere ser, er denne fra b.young.Her ser dere den rosae neggelakken. Det er heller dessverre ikke noe det beste jeg har gjort. Aner ikke hvorfor det ble så utover denne gangen. Vet jeg kan få det finere på! Synes den er mere sommeraktig og fresher opp en fin fargetoning. Synes den er så fin! Elsker slike rosafarger. Og slik jeg sa i stad, så tar jeg bare bort med en qutips med litt neggelakkfjerne på. Anbefaler denne til en sommer neggelakk. Er litt usikker på hvor denne er ifra, men tror den er fra h&m eller cubus.

Dette er mine meninger, og ingen reklame. Jeg selv elsker disse to neggelakkene! Synes de er så freshe og passer til tiden som kommer fremover. Vet at det ikke er det fineste jeg har gjort, men jeg skal prøve bedre en annen gang. Håper dere likte innlegget/anbefalingen! Hva synes du om neggalakkene?

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits