innkjøp fra bytur 30.5.12

Hei søte dere ♥ Kom for en god stund siden hjem fra en veldig bra og koselig skoledag, og sitter nå med litt lekser og øver til engelsk tentamen vi har i morgen, vår første tentamen dette semesteret så vi starter veeldig sent i år med tentamener. Håper den går bra da, noe jeg tror! Så lenge skolen vår ikke går i streik, så har vi tentamen i morgen. Men til poenget dere! Hehe, mye skolesnakk til tider. Har tenkt å vise dere innkjøpet fra byturen i går. Fikk kjøpt meg så mye fint og fikk litt hos mamma også, tusen takk! Er så glad før alt jeg fikk og kjøpte, elskelsk. Hadde en så fin bytur med mamma da! Blogget dessverre ikke i går kveld, siden jeg var så sliten og måtte ordne masse greiser. Så dere kan få lov å kose dere med innkjøpene mine, søtiser, så blogges vi kanskje senere i dag! Ha en super fin dag!


Kjole - BikBok ( pris kommer )  //  Shorte - BikBok ( pris kommer ) 

 
Hvite enkle sko - H&M ( pris kommer ) 


Solbriller - H&M ( pris kommer ) 
Begge fine bikinene - BikBok ( pris kommer )  //  Bh - BikBok ( pris kommer ) 
♥ åh så fiiin! 


Veske - Morris ( pris kommer ) 

Hva synes du om innkjøpene? ♥ 

byen - finfin dag!

Hei dere! Skal snart til byen sammen med mamma for å shoppe litt klær og slikt til syden. Jentetur til byen da! Har nesten akkurat spist middag, ah pizza today! Lovely ♥ Dagen har vært driit gøy og bra, så er i et godt humør i dag. Men skal bare finne frem klær og sko jeg skal bytte, men tenkte bare å slenge inn et innlegg før jeg dro også snakkes vi kanskje i kveld! Og hvis jeg får tid, skal jeg ta bilder til ny header og fikset på designet igjen. Ha en super fin dag! :-) 


:-)

Hva er dine planer for onsdagen? 

vanlig tirsdag

Hei kjære dere! ♥ Beklager at jeg ikke blogget i går kveld om innkjøpene mine, men koste meg bare sammen med søster med paradise hotel og amazing race. Så tenkte jeg kunne starte å legge de ut i morgen. Dagen i dag har vært en helt vanlig tirsdag, med en fin skoledag og trening, og lekser. Sitter nå dusjet, sminkefri og ser paradise hotel med søster, finaleuken også! Dessverre er ikke vår skole tatt i streik, men forhåpentligvis blir det snart! Heheh - gira på fri da! :-)
Men skal vel avsluttes her, siden skal se paradise sammen med søster videre også skal jeg sove etter det, siden jeg er veeldig trøtt og sliten. Ha en kjempe fin kveld videre da dere! Og forresten, 5 dager til Tyrkia nå, åh det gledes! 

Hvordan har din dag vært? :-) 

i det siste

Hei dere søtinger! ♥ Lenge siden sist da eller? Grunnen er fordi i hele uken som var, var jeg skikkelig syk. Noen dager var jeg virkelig ikke oppegående. Har fått en skikkelig forskjølelse, vært veldig kvalm, dårlig og svimmel. Fikk heller ikke være med på helgas turnering, noe som var veldig dumt! Men jeg kom meg på hytta sammen med mamma og pappa på lørdag, og der har vært til i dag. Var veldig koselig og siden det er en stund siden jeg har vært der, var det ekstra stas. Vi bare koste oss, slappet av med Eurovision Song Contest, så litt på kamp, var på besøk og litt forskjellig. Tok ikke med kameraet, så har dessverre null bilder fra helgen og uken.

Gleder meg litt til å komme meg på skolen, trene og spille kamp, siden jeg mistet hele forige uke med treninger og kamper og skole. Og ikke for å glemme at jeg drar til syden med min familien og to andre familier på søndag - 6 dager til! !LYKKERUS! hehe, men gleder meg så sinnssykt mye og vi har faktisk startet å småpakke litt nå vi. Gleder meg litt til å komme litt bort fra byen. 
Nå har jeg akkurat ryddet rommet, slappet av litt også tenkte jeg å gå i dusjen nå. Etterpå skal jeg sette meg ned med litt matte . Skal se litt på ting vi har vært igjennom nå og gjøre litt oppgaver og slikt. Mattetentamen er vel rett rundt hjørnet! Skal kanskje legge ut mitt første innkjøp, som jeg enda ikke har vist, senere i kveld. So stay tuned! 
Åh, nå gleder jeg meg så masse dere! 6 dager går så fort! Vi skal til byen en siste gang på onsdag, for å kjøpe ting vi mangler og slikt. Blir så bra! Kameraet er med fra første stund, så dere kan se frem til mange flotte og fine bilder :-) 


Trøtt da! 

Hva er dine planer for denne mandagen? :-)

konfirmasjon og bursdag

Hei dere! Våknet utrolig sent i dag og spiste ikke forkost før halv tre tiden, så ble dessverre sent blogging i dag. Dagen har vært en ok dag, har vært i konfirmasjon og bursdag til beste bestemor. Har hatt mye å tenke på i dag, så i dag har jeg ikke vært så veldig happy. Men gratulerer så masse med dagen til konfirmanten og beste bestemor! ♥ Var veldig koselig i konfirmasjon og i bursdag. Vi be servert kake, og hos bestemor og bestefar ble vi servert laks som middag og gele, krem og saus til dessert. Koselige selskaper. Nå har jeg akkurat fått stelt meg og er på tur i seng. Har hatt en tung dag og har hatt mye å tenke på, så skal bli godt å legge seg og starte en bra og fin uke. Uken starter kjempe bra! Skal jobbe mandag og tirsdag i en barnehage jeg gikk i, siden vi har sånn jobbskykking. Blir nok bra! Gleder meg egentlig. Men må nesten avslutte her sånn at jeg kommer meg i seng snart. Skal tidlig opp å dusje, så vi blogges vel mere i morgen dere! God natt  ♥

Hvordan har din søndag vært?  

min lørdag

God kveld! Beklager dårlig blogging i dag, men har ikke vært helt i form og har bare ryddet og styret på rommet. Nå har jeg akkurat spist chips og pølser - skikkelig slaskelørdag. Har egentlig ikke stort med paner, men senere skal jeg kanskje være sammen med venner hvis det blir noe av. Isabell har besøk av ei venninne, så skal kanskje se frustrerte fruer med dem. Har også dusjet i dag, så ligger bare å slasker på sofaen med godteri og brus. Ah livet i helgene dere. 

Men kommer dessverre ikke på mere å skrive og siden jeg er så utrolig flink til å lage innlegg ekstremt lange, skal jeg prøve å slutte, haha mye klaging på det ja. Og siden jeg ikke gjør stort nå, skal jeg endre litt på design og kanskje header. Kanskje outfiten fra 17.mai kommer senere i kveld, skal se hva jeg får til! Men dere må ha en fin kveld videre da dere! ♥

 

Hva har du styret meg i dag? :-)


17.mai

Gratulerer så masse med gårsdagen Norge ♥
Håper virkelig alle har hatt en strålende dag! Spist is, kaker, gått i tog og slikt, for det gjorde jeg dere! Dagen var helt stårlende - startet med skoletog i byen, så videre til besøk til besteforeldre og naboer og videre til borgertog der jeg gikk sammen med noen fra laget mitt, altså hunstad. Koset meg virkelig i går og var bare sammen med familien og venner, så derfor blogget jeg ikke. Beklager dere. Men dagen var stårlende, også var jeg på tivioli der jeg hadde det kjempe gøy med gode venner! Ah, herlig 17.mai i år og jeg håper dagen deres var slik! 

Også er det jo kjempe herlig å få fri idag. Dagen har vært utrolig flott. Har hatt besøk av mor og far og tante, slappet av med familien før mamma og pappa dro på hytta og vært på jentekveld hos søteste Elise sammen med de flotteste jentene. Vi mekket sammen taco, dyppet JORDBÆR I SJOKOLADE, hadde en slags "pandoras eske" og quiz og bare hadde en helt herlig jentekveld! Nå er jeg kommet hjem og slapper av med søster. Vet jeg har utrolig masse blogging å ta igjen, så skal virkelig skjerpe meg. Bildene og innkjøp og outfiter og slikt, kommer straks på bloggen og nå lover jeg. Men dere skal få se noen bilder fra 17.mai, så blogges vi i morgen! 


Kaffebesøk hos mor og far. 


Elise V, Ingrid, Julie, Elise N og Rebekka, fineste jentene mine ♥


Kristin og Julie snupp! 


Nydeligste Ingrid og Busch! 


Aller beste Rikkeee


Søster var russ i år! Rock on! 

Hadde du en fin 17.mai? ♥ 

dårlig blogger sa du?

Hei skjønneste dere! Ja, okei, skal ærlig innrømme at jeg er verdens dårligste blogger.. Men grunnen er vel det samme. Mye lekser, kamper, skole, trening, venner og familie. Men lover å skjerpe meg og jeg prøver å blogge så ofte som jeg kan, men dere må nesten bare vente til jeg har tid.
Men gud som tiden flyr da dere! 16.mai idag, for en fantastisk dag! Fotballturnering i hele dag med trinnet i nydeligste været, solet meg og spilt en bra kamp! Ah, herlig 16.mai da dere, eller? Har faktisk fåttutrolig farge og godt er det! I kveld har jeg hatt kosekveld sammen med familien og slappet fulstendig av og prøvd klær til 17.mai, som er i morgen! Blir nok enn kjempe bra dag! Skal gå i klasse-tog i byen, borgertoget med laget, være masse med familien og venner, dra på tivioli og nyte livet! 

 
Endelig ble det finvær i Bodø også! ♥
Nå har jeg nesten akkurat spist middag med mamma og pappa, siden Isabell er ute, siden hun er russ i år. Party party everybody! Neida, men har koset meg skikkelig. Jeg spiste pølse, mens mamma og pappa spiste reker, så har vært en kjempe fin og avslappende kveld. Men skal gå opp å hygge med sammen med mamma og pappa nå til jeg skal legge meg, opp tidlig i morgen. Beklager masse for dårlig og sent update, lover å prøve bedre! Blogges i morgen dere. Ha en skikkelig bra og herlig 16.mai videre, kos dere masse! 
♥drøm

Hva har du gjort i dag? Gleder du deg til 17.mai, i morgen? 

helgen

Hei dere ♥ Beklager kjempe masse at jeg ikke har blogget i hele helgen, men har vært så mye. Helgen startet kjempe flott! Var i bryllup til min "tante" og onkel på fredag, konfirmasjon til beste Ingrid på lørdag også skal vi i konfirmasjon til 3-mening Martine i dag. Har vært en helg fylt med glede, tårer, god mat, fine taler, videoer, hyggelige folk, nydelige folk og bare kos. Skal legge ut outfit fra alle dagene, når jeg kommer hjem. Jeg har så klart tatt bilder fra bryllupet, så skal legge ut dem når jeg før redigert bildene og slikt. Tok ikke bilder fra konfirmasjonene, men kan sikkert låne noen bilder :-) 

Og i dag dere sov jeg til klokken var to! Jeg hadde lagt planer for dagen, men jeg klarte virkelig det. Pappa dro på dugnad og jeg hadde tenkt å væremed, men pappa er verdens beste og sa at jeg kunne bare ligge hjemme å sove, siden jeg trengte det. Har stått opp bra tidlig i helgen. Tenkte å lage meg noe mat og stelle meg, for så å dra ut å selge litt lodd og videre i konfirmasjon til Martine. Ha en fortsatt så fin dag videre da dere, vi blogges! I går, da vi kom hjem etter en lang konfirmasjonsdag til Ingrid, var jeg flink å ryddet rommet og hygget meg med pizza, snop, brus og stearinlys. Ah! Fikk en ide om å ha en videoblogg der jeg viser rommet mitt, siden det er veldig mange som har etterlyst det. Den kommer så snarest som jeg har tid!
Beklager at bildene ble litt dårlige, men siden min picasa er ganske klikk til tider må jeg låne søster sin picasa. 


Smile like you mean it! 

Hva har du gjort i helgen? 

starter igjen - 9.5.12

Hei dere! Tenker på en måte å starte igjen i dag, prøver iallefall. Skal prøve å blogge så ofte som jeg kan! Laget meg forresten en helt enkel header i går:Kommer til å ha den en stund, til jeg får ny. Har ikke skrevet noe på den, siden picasa på min pc ikke virker og jeg må låne mine søster sin. Skal få fikset picasa og kanskje levere inn pc min. Forresten så fikk jeg igjen to prøver i dag - tysk og rle. Fikk 5 i rle og 4+ i tysk, ganske fornøyd egentlig! Dagen har vært ganske bra og slitsom til nå, og senere skal vi spille kamp! Blir vel bra det også. Tenkte å hoppe i noen lekser, også blir det vel kamp neste. I morgen er det tinestaffeten - gledgruer meg litt! 
Men må nesten bare springe og gjøre noen lekser! Vi snakkes kanskje senere ikveld da, ha en fin dag! 

Hva synes du om at jeg er tilbake?  ♥

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits