macbook proKan virkelig si at jeg elsker den allerede. Er litt uvandt enda, men siden jeg fikk den på onsdagen, rett før vi dro, så tror jeg at jeg blir mere vandt til det. Jeg angrer virkelig ikke på at jeg kjøpte den! Loveit ♥

Har du mac? Dagen i dag har forresten vært helt nydelig! Vi har solet oss, slappet av, badet i havet, spist god lunsj og spist en kjempe god middag i selve byen. I morgen blir det også middagen i byen + litt shopping. Håper jeg kanskje finner meg noe fint. Klokken er en time fremfor dere i Norge, så vi sitter ute her og skal snart sove. Håper dere har det varmt og fint i Norge også! Poster litt bilder og slikt i morgen eller søndag fra i kveld, har vært en gøy og koselig kveld. God natt, fininger. 

bloggeren har ankommet Tyrkia

Hei!

Beklager null blogging i går, men vi mistet nettet hjemme hos oss allerede tirsdagskveld, og fikk det dessverre ikke tilbake før vi dro. Men nå er jeg i Tyrkia dere! Åh, er så utrolig herlig og være her. Vi tok flytet hjemmefra halv ni i går kveld. Flyturen gikk kjempe greit, også var det bare og sette seg i bussen for to timers kjøring inn til Alanya. Det er her i Alanya vi ligger, og vi har fått et hotellrom med nydelig utsikt rett mot havet! Bedre kan det ikke bli. Mor, far og søskenbarnet vårt var her allerede fra før av, så vi skal også være sammen med dem. Vi lagde oss utrolig god frokost i morgest og etter det var det på stranda og sole seg. Utrolig herlig. Var sååååå godt ♥ Nyter denne uken for fult, også er det jo noe med og komme seg litt bort også. I dag har vært på stranden fra halv tolv til fem. Ble litt sent før vi kom oss i solingen i dag, siden vi tok det litt roligere etter en lang reise og måtte fikse oss madrasser, drikke og sånt. Vi var ikke på hotellet før fem halv seks, så vi var alle ganske slitne. Vi spiste også en sykt godt lunsj med grønnsaker. Så godt! Egentlig litt sykt og tenke på at vi er her da, men utrolig godt! OG JA, siden jeg ikke fikk blogget i går fikk jeg samtidig ikke fortelle dere at jeg endelig har fått meg mac! Endelig. Fikk den i går, og det var utrolig herlig. Skal legge ut litt flere bilder av den senere. Elsker den! Nå kan jeg føle meg som en virkelig blogger, hihi. Helt herlig og sitte i Tyrkia med den. Det er forresten bare meg, Isabell og mamma som er i Tyrkia. Pappa ble dessverre ikke med, siden han ville at vi jentene skulle få oss en jentetur. Vi savner iallefall at han er med oss, men vi gleder oss allerede til Spania med hele familien og besteforeldrene våre. Men nå skal vi kose oss kjempe mye her, og nyte en uke i Tyrkia. My mac, hihi, elsker den! Nå skal vi ordne oss og spise middag på hotellet. Skal prøve og få blogget litt mens jeg er her, og poste en del bilder underveis. Håper alle har det super fint!

Har du vært i Tyrkia før? Iallefall, hvor har du vært?

10 ting du kanskje ikke viste om meg

♥ Jeg er glad og ler omtrent en hel dag. Men samtidig er jeg en veldig lettrørt jente, og gråter veldig lett.♥ Jeg kan falle lett for noen, men senere finner jeg ut at noen andre også liker den personen. Det sårer meg.

♥ Jeg er ekstremt dårlig på å lyge.

♥ Familien min og vennene mine betyr ekstremt mye for meg. De er det beste i hele verden!

♥ Jeg har kanskje verdens dårligste talmodighet, av og til. Jeg klarer ikke og vente i evigheter på noen som kommer laaangt etter meg. Det funker bare ikke.

♥ Jeg prøver alltid å leke sunn, men det funker rett og slett ikke. Også elsker jeg grillmat og noe lignende fastfood. Haha herregud, føler meg skikkelig feit når jeg sier dette. Jeg er ekstremt flink til og småspise, og da spiser jeg bare godsaker. Prøver mitt beste på og ikke gjøre det. Men dere, når det ligger en sjokolade i kjøleskapet, hvordan klarer man og motstå? Hahaha. Skal prøve og få sommerkroppen 2013, sa du?♥ Jeg har klaustrofobi, så første gangen jeg tok sol var for noen uker siden. Nå har jeg tatt to ganger siden min første gang. Jeg overlever der inne, iallefall. Spesielt når jeg skal ta heis, så jeg går mest mulig i trapper når jeg har muligheten til det.

♥ Jeg holder meg nesten aldri seriøst og klarer ikke se folk seriøst i øynene, da blir jeg på en måte sjenert (?) om jeg kan si det sånn.♥ Det som irriterer meg er at folk synes jeg er sjenert liten jente, men hvis du blir bedre kjent med meg, er jeg virkelig ikke det. Ikke frekt ment, for de som synes jeg er det, det kan jeg selvfølgelig forstå.

♥ Jeg kan bli lett irritert, men det varer som oftest fra 2-5 minutter, så er det over. Haha. I'm funny.

Var det kanskje ikke noe du viste om meg? Eller kjenner du deg selv igjen med noen ting? Jeg var syk i dag, så jeg har vært hjemme fra skolen. Skal prøve og komme meg på skolen i morgen, siden vi drar til syden i morgen kveld. Gleder meg! Håper på og få blogget i syden også, og selvfølgelig før jeg drar. Dette innlegget er et "forhåndsbuplisertinnlegg." Ha en fin kveld!

monday is funday

Hei!

Mandagen min startet med at jeg selvfølgelig forsov meg, perfekt? Nei. Herregud, hater å forsove meg. Heldigvis ringte Kristin meg kvart på ni, hvis ikke kunne jeg sove mye lengre. Var på skolen halv ti, wi. Rett i bøkene og gjøre lekse. Ellers har dagen vært veldig fin! Været er helt nydelig og det er ekstremt varmt. Regner med at vi sikkert har vært oppe i 30 grader her i dag, og nå er det like varmt som det er på en kveld i syden i denne tida. Er ekstremt trøtt i dag, men ikke så veldig rart. Har dessverre ikke fått blogget noe før i dag, noe jeg skulle ønske, men har gjort så mye og pakket og ordnet til syden på ONSDAG. Gleder meg kjempe masse! Så i dag har jeg tatt bilder, spist utrolig god middag, gått tur med Nero, slappet av, fått selgt unna alle loddene mine, vært en liten tur innom sentrum med mamma og igjen gått en laang tur med bissevoven. That's my day og et lite ekstra pluss for at jeg forsov meg.Monday is funday, u know? Gleder meg helt sinnssykt mye til Tyrkia nå! Blir godt og komme seg bort litt. Har pakket omtrent alt ferdig, men er ikke helt ferdig. Drar onsdagskveld, så skal nok få blogget før jeg drar. Er utrolig godt humør fortiden og det kan jeg si at jeg elsker. På skola er det utrolig rolig, noe som egentlig ikke gjør meg noe. Mai juni månenden er to av de beste månedene på hele skoleåret. Sommerferie nærmer seg og humøret og været er herlig. Diggdiggogdigg.Nå sitter jeg og ser på paradise hotel. Utrolig spennende uke nå, gleder meg! Etter det skal jeg dusje og se sex and the city til jeg sovner. Ser alltid på sex and the city før jeg sovner, det går hver dag på tv3 halv elleve eller halv tolv. I morgen etter skolen skal vi til tante og feire henne og etter det bursdagsfeiring, men jeg skal prøve mitt beste på og blogge. Håper alle har hatt en super fin dag ♥

Hvordan har din start på uken vært?

solfylt søndag

Hei!

Tusent takk for litt hjelp i innlegget før i dag. Nå har jeg selv endelig fikset meg et gratisdesign. Kommer sikkert til å ha dette designet en stund fremover, og headeren er også snart på plass. Søndagen i dag har faktisk vært veldig fin. Sov lenge, spiste god frokost og kjempe god grillmat når mamma og pappa kom hjem fra hytta. Dagen har vært veldig rolig, men slik er vel søndager. Har fått pakket til Tyrkia, og for dere som ikke vet, drar jeg til Tyrkia på onsdagen! Gleder meg masse. Solen har vært fint oppe på himmelen i dag! Elsker det. Merker jeg er utrolig sliten, så tenkte kanskje og se en film før jeg legger meg. Litt kjipt at der er skole i morgen. Er iallefall veldig klar for ferie!

Kom på at jeg ikke har postet noen bilder fra 17.mai eller konfirmasjonen min, så jeg må få gjøre det + at jeg må poste innkjøpene mine før jeg drar. Håper iallefall alle har hatt en super fin søndag i dag. Nå skal jeg sove, er utrolig sliten. God natt, fininger ♥Hvordan har din søndag vært?

trenger deres hjelp

Hei!

Merker at jeg har blitt litt lei av det designet jeg har nå og et design uten header. Derfor trenger jeg deres hjelp! Har vært supert om dere kunne tipse meg om et fint vanlig sommerdesign, og kanskje hjelpe meg med en header. Eller tipse meg om noen som er flinke med design eller header. Hadde vært til super hjelp! Trenger et design i 800 px. Om dere kan hjelpe meg med dette, skriv hotmailen din i kommentarfeltet og jeg vil ta kontakt med deg og eventuelt sende deg bilder til header. Dere hadde hjulpet meg kjempe masse, tusen takk på forhånd!

beautiful sky

Se så nydelig og fin himmel. Og så fin utsikt ut mot havet og Børvastindene. Hva synes du om bildene?

fine sommerdager

Hei!

Beklager dårlig oppdatering på bloggen, men som dere vet har jeg vært å teltur med trinner fra torsdag til i går. Vi syklet klokka ti fra skolen til en nydelig plass som hetere Ausvika. Var helt nydelig vær og utrolig varmt! Alle gikk i bikini, shorts, solet seg, badet, spilte volleyball og bare koset oss! Vi ordnet til lavoene når vi kom. Klassen lå hver for seg, noe som selvfølgelig var litt dumt, men det gikk bra. Min klasse var ute omtrent oppe hele natta. Jeg sov til sammen to timer, haha. Tror vi var den klassen som var mest ute enn inne i lavoen. Det ble ekstremt lite søving, men var en koselig dag med også grilling, mye godterispising og vi så solnedgangen og soloppgangen. Så fiiiint ♥ Har også fått utrolig mye farge og ble veldig solbrent på torsdag, men føles ganske godt etterpå, når du får brunfargen.


Fredagen ryddet vi og pakket sammen alt, og syklet endelig hjem rundt ti tiden morgenen. Var utrolig godt og komme hjem! Jeg dusjet, spiste litt, sovnet av i to timer også gjorde jeg meg klar til at jeg og Isabell skulle dra på en shoppingtur og shoppe til Tyrkia. Var en del sliten i starten, men så fikk jeg ordnet meg og spist meg god mat. Utrolig koselig bytur! Skal vise dere innkjøpene iløpet av dagene som kommer. På kvelden slappet vi egentlig bare av, så film og la oss i tolv tiden. I går var jeg utrolig sliten, så var godt og sove i senga si igjen.

I dag har det også vært en kjempe fin dag! Våknet halv tolv, spiste litt også fikset jeg meg til kamp. Vi spilte mot Halsa og vi vant 2-1. Utrolig bra, synes jeg da. Var ikke helt våken, men gikk veldig bra. Var hjemme i fire tiden, dusjet og etter det mekket jeg og Isabell oss pizza. Mamma og pappa er på hytta i helga og jeg kunne dessverre ikke være med. Godt og være hjemme også. Nå slapper jeg egentlig bare av og Isabell skal snart ut. Aner ikke helt hva jeg skal i kveld, men skal kanskje finne på noe med noen venner av meg. Hvis ikke blir jeg nok og bare slappe av. Skal få gjort noe bloggstuff også. Blir nok en fin og rolig lørdag hva jeg gjør.


Ha en riktig så fin lørdag alle sammen! Hva skal du gjøre i kveld?

tok meg en bitteliten pause

Hei!

Etter konfirmasjonen valget jeg å ta meg en liten bloggpause, siden hele familien min endelig var samlet og dagen som har vært, har vært nydelige. Og som dere leste i mitt forige innlegg, hadde jeg en herlig og nydelig dag! Jeg lover at bildene kommer etterhvert. Dagene som har vært så herlig. Endelig kunne sole seg og kunne si at man har fått farge. Vi begynte på skolen igjen i dag, etter en nydelig langhelg. Skoledagen ble mye bedre enn forventet! Vi gjorde null fag og fikk en overaskelse om at vi skulle på telttur med hele trinnet i morgen til fredag! Wii. Vi skulle egentlig dra i neste uke, torsdag til fredag, og da er jeg i syden, så ble kjempe glad for å kunne være med likevell!Vi fikk dra tidliger hjem fra skolen, så enda bedre skoledag kunne det ikke blitt! Når jeg kom hjem solet jeg meg litt, Isabell lagde pannekaker til mamma og pappa kom hjem. Vi koset oss med det ute, også dro jeg og Isabell til byen der jeg egentlig skulle kjøpe meg macbook pro, men selvfølgelig var det helt utsolgt. Typisk. Jo. Så jeg la igjen en, når de får inn flere, så det blir i helgen en gang. Det gleder jeg meg massemasse til! Kjøpte meg samtidig ny og stor koffert og en rosa mappe til macen.


Nå har jeg endelig fått dusjet, laget meg god kveldsmat og nå sitter jeg og Isabell og venter på at paradise hotel skal starte. Har fått pakket en del til turen i morgen, men jeg kjenner meg ekstremt stressa. Aner ikke hvorfor, haha. Vi skal sykle helt til Ausvika, en nydelig plass med strand. Åh blir nok kjempe koselig. Tror ikke jeg skal ta med kameraet, men jeg blir og ta en del bilder med iphonen. Nå skal jeg slappe av og kose meg paradise hotel. Håper alle har hatt en finfin dag i dag! Kommer hjem på fredagsformiddag. Skal få postet en del bildeinnlegg også. Ha en finfin kveld videre.

Hvordan er været der du bor?

en konfirmasjonsdag jeg aldri vil glemme♥ mamma, Isabell, meg og pappa

Den 18.5.13, ble jeg konfirmert. Dagen jeg og familien min har ventet på så utrolig lenge. Vi har ordnet og styret så mye til denne dagen og den ble virkelig slik vi hadde tenk til. Jeg elsker å være i konfirmasjonser, og jeg kunne ikke beskrive hvordan det var og være den som ble konfirmert. Var en så utrolig koselig dag! Dagen startet klokken ni. Jeg gikk i dusjen, spiste en super god og lang middag med familien, før vi begynte å stelle oss og ta på oss bunaden. Første gangen jeg bruker min, og det føltes helt fantastisk! Jeg synes det er verdens fineste kleesplagg.

Før vi tok turen til kirka, ble det endel bildetaking hjemme. Det var så godt og bruke bunaden, med alt sammen på. Og til dere som lurer hvilken bunad jeg har, så har jeg nordlandsbunad. Vi var i kirka litt over halv ett og selve sermonien startet ett. Da var det tid for å bli konfirmert. Synes Bodin Kirke er så fin og nøytral.Her på bildet blir jeg bedt for og får korset over meg. Jeg tror det er noe jeg og flere, og familien min, har ventet på. Jeg er blitt konfirmert og gått inn i de voksenes rekker, som de sier. Jeg og familien min er ikke spesielt kristen, men jeg valget å konfirmere meg kirkelig. Synes det er koselig. Sermonien i kirka var utrolig fin og mange fine sanger. Dagen var utrolig fin og vakker.


Jeg feiret dagen på Mollostua, altså på moloen, noe som var helt nydelig. Så fint vær og nydelig sjø. Gjestene kom, flere og flere etterhvert, og jeg tok imot gratulasjoner, gaver og oppmerksomheten. Foretten, hovedretten og dessert var perfekt. Kunne ikke vært bedre! Pappa, mamma, Isabell, alle fire gudforeldrene mine og bestefar holdte noen koselige og rørende taler til meg. Fikk en god del tårer i øynene da. Jeg holdte også selv en tale. Jeg fikk koselig kort, penger og gaver. Vi var ferdige med middagen i fem tiden, og før alle kaffe/kakegjestene kom, dro alle ut på moloen, vi tok kjempe mange fine bilder og koset oss i sola. Kaffegjestene kom, og da var vi hele 73 gjester. Fra 26 til 73, var ganske mange, men utrolig koselig. Jeg fikk flere og flere gratulasjoner, klemmer, gaver og jeg tok alt med et smil. Tror nok det er en av mine beste dager. Mye kaker også. Isabell har laget meg en filmvisning, altså en film med en del bilder av meg og minner oppgjennom årene. Veldig veldig koselig, rårende og herlig og se på. Hele dagen var så fin og super bra! Middagen og kakene, og rett og slett alt, var super bra og koselig, og en veldig rørende dag.


Jeg tenker å poste flere innlegg med alle bildene i. Ble kjempe masse bildetaking utenfor kirka og slikt, så de skal jeg også få poste. Og selvfølgelig på moloen og i på Mollostua. Blir skikkelig stressa når jeg ikke har blogget på noen dager og jeg plutselig skal blogge igjen. Wæ, men håper det går fint! Håper dere gleder dere til bildene!

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits