Nå er det sommerferie, men rart å tenke på at siste dag på barnskolen var i går

Mine snilleste, beste og søteste lesere! Jeg må beklage meg mer en ord kan si, for at jeg ikke har blogget. Det har vært så masse disse dagene, at jeg nesten ikke hatt tid. Jeg lover, med hånden på hjerte, at jeg skal blogge mere og bedre, søte dere. Jeg har en god del å si dere, så dette innlegget blir en del langt. 

I går hadde jeg min siste dag i 7'ende klasse. Vi var sammen, hele trinnet, hele dagen. Det var kjempe koselig, og stemningen var hele tiden på topp! Alle var glade og vi var alle sammen med hverandre. Vi gikk tur til naustet. Været var veldig ustabilt, men det regnet for det meste, men det var likevell koselig. Tenk at det er sommerferie, og jeg er ferdig på barneskolen og i 7'ende klasse. Det var kjempe trist å si hade til alle de andre. Jeg kan innrømme at jeg gråt en tåre eller mer. Jeg skal selvfølgelig møte dem andre i sommer, men jeg kommer til å savn dem alle!  Men det er selvfølgelig ubeskrivelig godt med sommerferie ♥

I går var jeg og Isabell først en liten tur i byen. Utrolig koselig! Jeg kjøpte meg en hettegenser og en kjempe søt solhatt/hatt, og Isabell fikk kjøpt seg litt klær, hun og. Vi letet etter en reiseveske til meg, men vi fant dessverre ingen, men vi håpet på å finne den når familien er i Oslo. Skal fortelle mer om Oslo senere. Da vi hadde vært i byen, dro vi til mor og far å spiste. Det var kjempe koselig og morsomt. Vi fikk servert fiskeboller i hvitsaus, noe som var kjempe godt! Da vi kom hjem pakket vi litt, og bare slappet av. Vi hentet Nero hos bestemor og bestefar, i går, siden mamma og pappa er i syden, har han vært hos dem disse dagene. Jeg begynner å savne mamma og pappa mer nå, så det skal bli godt å se dem igjen, på lørdagen. På kvelden, i går, dro Isabell til venninnen sin og jeg fikk et super koselig besøk av Ingrid Sofie, Rebekka, Kristin og Stine ♥ Det var kjempe koselig! Vi snakket, lo, så litt på en film og koste oss kjempe masse. Alltids koselig å være med de jentene. 

Jeg vil også gjerne fortelle dere om sommerferien min, og Oslo turen med familien, som vi skal til på lørdag. Sommerferien min går til Oslotur med verdens beste familie, hytten og være litt hjemme. Jeg ser virkelig frem til denne sommerferien. Jeg har kanskje ikke snakket så veldig mye om det, men jeg og Isabell drar til Oslo på lørdagen. Vi skal møte mamma og pappa på flyplassen, også skal vi bo oss onkelen vår. Vi skal også drar til Tusenfryd og Bø i Sommerland, noe som blir kjempe bra! Vi gleder oss masse til å se mamma og pappa, og onkel igjen. Det er en god stund siden jeg har vært i Oslo, så det blir stor stas. Jeg skal overnatte hos mor og far til i morgen, også kommer Isabell, også skal vi overnatte fredag til lørdag, og på lørdag drar vi! Utrolig å tenke på. Vi skal være der fra lørdag til onsdag, og det skal bli supert. Blir godt å se mamma og pappa igjen, for jeg har savnet dem ♥ Men vi har selvfølgelig snakket med dem på skype og på telefonen. Kommer også til å savne Nero, masse! Jeg skal ha med pc'en min til Oslo og på hytten, så jeg skal selvfølgelig prøve å skrive til dere. 

Nå sitter jeg og Isabell med hver sin pc, og bare koser oss. Om ikke lenge kjører vi til mor og far, med tingene og Nero, også kjører Isabell meg på sirkus. Jeg skal på sirkus sammen med søskenbarnet mitt og tante. Blir kjempe bra! Men nå skal jeg se over at jeg har med meg alt, også kjører vi om ikke lenge. 
Jeg ønsker dere en riktig så fin og fantastisk torsdag videre og en riktig så fantastisk sommerferie videre, kjære lesere ♥

-Hva skal du gjøre i sommerferien? 

 
Jeg vil ønske mine snille lesere, mine venner og bekjente en riktig så fantastisk og fin sommerferie videre ♥ Kos dere masse videre, for det fortjener dere alle og en hver! Sommerklem, Camilla. 

Noen herlige dager og klassetur til Gjælentunet

Herlighet for noen herlige dager det har vært! Det har bare vært finværet i disse 3 ukene, og det er virkelig noen jeg og vi elsker. Sol, varmt, soling, drikke pepsi max og bare slappe av ♥ Herlig! I går var familien på bytur. Ubeskrivelig koselig! Siden mamma og pappa drar til syden på denne fredagen, dro vi å kjøpte litt sommer klær. Jeg kjøpte en utrolig fin bikini, shorts, singlet, øredobber, sokker og utrolig god bokse. Jeg skal selvfølgelig vise dere hva jeg kjøpte, i løpet av helgen. Tirsdag var trinnet på tur i Ausvika. Vi badet, grillet, lo mye, snakket en del, spillet fotball, solet oss og bare koste oss. Det er alltids koselig å være på tur med 7'ende trinnet. Utpå tirsdags dagen fikk vi besøk av mor og far. Det var et fantastisk nydelig vær, så vi spanderte grillmat, is og brownies. Det var kjempe koselig! Nå holder jeg på å pakke ferdig og straks skal vi spise middag, noe som blir kjempe godt. I dag er det klassetur på Gjælentunet, noe som kommer til å bli kjempe bra. Mamma og pappa og de andre foreldrene, skal grille sammen med oss. Vi drar i 18.00 tiden, og når vi kommer dit skal vi grille og bade. Jeg vet at det kommer til å bli super koselig, for det er det alltids sammen med klassen. Vi skal ligge over på Gjælentunet til i morgen, og i morgen skal vi ha naturfagdag der borte. Blir vel kjempe bra, antar jeg. 

Nå har vi spist middag, vær ute med Nero og straks skal vi spise dessert, også drar vi til Gjælentunet. Dere hører selvfølgelig fra meg i løpet av helgen, kjære dere. 
Jeg ønsker dere en riktig så fin og fantastisk torsdag videre, kjære lesere ♥ 

-Hva er dine planer for resten av denne kjempe fine dagen?


I really love this dog ♥

Herlighet for ei kjempe fin og super fotballturnering på Reipå, og for noen herlige dager

Beklager så utrolig mye for mitt fravær. Jeg har dessverre ikke hatt tid til å skreve til dere, noe jeg beklager meg mye for. Men nå er jeg tilbake for fult, og skal prøve å blogge til dere hver dag. Denne uken som har vært, har vært en av de mest fineste, beste og fantastiske dagene! Sol, varme, fotballkamp, soling, utrolig vellykket kulturkafe og turnering på Reipå ♥ I helgen og i uken solet jeg meg en god del, og vi var ute mye på skolen og hadde kulturkafe ute i et nydelig vær, så jeg har blitt solbrent. Jeg er enda ganske så solbrent, men det er utrolig herlig. Kulturkafeen ble utrolig vellykket, og det var et fantastisk vær! Vi danset til Samba de Janeiro og Waving Flag. Vi gjorde vårt aller beste, og det ble utrolig bra. Mamma og pappa tok en god del bilder, og dem skal jeg selvfølgelig få lagt ut i denne uken. Jeg skal også vise dere hva jeg hadde på meg. Verdens beste kulturkafe, med det nydeligste været. 

I helgen var jeg, mine foreldre og andre foreldre og lage mitt på fotballturnering på Reipå. Det var utrolig varmt, slitsomt og mange tøffe kamper, men tro det eller ei, vi kom til semifinalen. I semfinalen spilte vi mot Grand Y, og vet dere hva? Vi vant semifinalen, kom til finalen, spilte mot Grand X, og tro det eller ei, vi vant finalen og alt! Vi kom på 1.plass av alle i vår pulje, og på noen av lagene vi spilte mot, hadde de 96'ere og 97'ere på laget. Laget fikk en kjempe fin og stor bokal, og den skal være i Innstranda huset. Vi lå på Reipå skole, noe som var kjempe koselig og utrolig morsomt. Jeg tok en god del bilder, som jeg selvfølgelig legger ut i en annen anledning. I går, etter finalen, kjørte vi på hytten. Isabell hadde med seg en venninne, så det var veldig koselig. Mamma og pappa ordnet til ost og kjekst, noe som var utrolig godt. Vi badet i boblebadet, tok en god dusj, også spiste vi ost og kjeks. En utrolig herlig søndags kveld! Jeg er kjempe fornøyd med helgen, og at vi vant finalen, har på en måte ikke gått opp for meg og de andre. Det var helt utrolig morsomt for oss og våre foreldre. Helgen har vært suveren, og alle har gjort alt, på alle ni kamper. Er virkelig stolt av alle på laget. 

I dag var vi på hytten til 15.00 tiden. Vi spiste god frokost, koset oss og bare slappet av. Nå sitter jeg og Isabell å ser på Hotel Cæsar og bare koser oss. Senere i dag har jeg ingen planer for dagen, så langt. Om ikke så veldig lenge skal vi spise middag. Blir utrolig godt. Jeg må også gratulerer aller beste Susanne og Jeanette med dagen i dag ♥ Håper dagen deres blir super bra og at dere får en perfekt dag videre, og at dere får hva dere ønsker dere, for det fortjener dere virkelig. Dere betyr kjempe mye for meg, og jeg er super glad i dere begge. Gratulere så hjertelig mye med dagen. 

-Hva har du gjorde du i den uken som var? Og hva har du gjort i helgen?


Jeg ønsker dere en riktig så fin og fantastisk mandag videre, kjære lesere ♥

Herlig dag med sol og varme

Dagen i dag har virkelig vært herlig! Sol og varme, og det kunne ikke ha blitt bedre. Jeg er så glad når det er fint vær, så dette har virkelig vært en gledesdag! Vi har ikke hatt sol på en god stund, så nå kom endelig varmen og solen. Skoledagen gikk til tre timer matte, øving til kulturkafeen, norsk og samfunnsfag. Ganske greit dag. I friminuttene spilte vi fotball, mens vi hørte på masse og høy musikk. Det kunne rett og slett ikke blitt en bedre dag! I dag har jeg tilbringt dagen min hjemme, i solen, også var jeg en liten tur ute. Da jeg var hjemme gjorde jeg lekser, var ute på trampolinen og solet meg og bare slappet av og koset meg. Jeg tok også en del bilder, som jeg har tenk til å vise dere nå. Nå har jeg nettopp sett Hotel Cæsar, og snart skal jeg ta av meg sminken, spise og slappe av resten av kvelden.
Jeg ønsker dere en riktig så fin og fantastisk mandag videre, kjære lesere ♥

-Hvordan har været vært hos deg i dag? Og hva har du gjort i dag?


I love the sun ♥


Tnå! Verdens skjønneste Nero gutt! 


Nydelige!


Nydelige blomster! 


♥♥


Nero beste ♥  // Nikon D3100.  

Etter en fantastisk fin lang helg, ser jeg virkelig frem til denne nye uken

Jeg har virkelig hatt en fantastisk fin lang helg, og den jeg har tilbringt med familien og en god del venner. Jeg har vært i byen, sett film, tatt mange vellykete bilder, overnattet hos bestemor og bestefar, vært med familien og venner og rett og slett koset meg mye! I går var mamma og pappa i bursdag til gudmoren min, så Isabell skulle passe meg på kvelden. 2 venner av Isabell kom også, så vi så på film sammen med oss, spiste mye godteri og snop, lo veldig mye og bare hadde det gøy. Jeg la meg litt sent i går, så i dag stod jeg opp i 12 tiden. Mamma og pappa hadde laget god frokost til oss, så det var en kjempe fin start på nok en herlig dag ♥ Senere i dag skal jeg kanskje være med Elise og Rebekka, også skal vi kanskje møte dem andre. Senere, utpå dagen, skal vi i familien dra på besøk til mor og far. Det er alltids så utrolig koselig der! Ellers skal jeg ikke gjøre så mye. Jeg skal virkelig se frem til denne fantastiske uken som kommer. Vi har mest sannsynlig ikke lekse og vi skal bruke mange timer av skoledagene til å øve til kulturkafeen. Kulturkafeen er torsdag, 9 juni, og vi alle gleder oss, både foreldre og barn. Dette er siste året vi har kulturkafe, så vi skal virkelig vise alt vi kan dette siste året. Blir så ubeskrivelig gøy! Vi skal ha to sanger. Samba de Janeiro og Waving Flag. Blir virkelig spennende og utrolig gøy! 

Som dere kanskje ser, så har jeg endret en god del på designet, og jeg ble super fornøyd! Jeg tok meg god tid i går, og jeg lette og jeg lette. Men jeg fant en blogg, som het http://cliick.blogg.no, som hadde dette kjempe fine designet! Jeg likte det virkelig godt, og jeg kommer til å ha dette en god stund fremover. Heidi, som den søte jenta heter, har en kjempe fin blogg og jeg har lest bloggen en god stund, og den er kjempe bra. 

Nå skal jeg gå å stelle meg, også skal jeg bare slappe av. Jeg skal også kommentere tilbake til søte Hedda, Victoria og Oda Victoria. Etter hvert så skal jeg se hva jeg finner på. Jeg skal kanskje være sammen med Elise og Rebekka, og de andre supre vennenne. 
Jeg ønsker dere en riktig så fin og fantastisk søndag videre, kjære lesere ♥

-Hva er dine planer for dagen? Og hva har du gjort i lang helgen?


Aller beste Nero gutt! 

God lang helg

Kjære lesere! Jeg må virkelig beklage meg for utrolig dårlig blogging, men jeg har dessverre ikke hatt tid til å skrevet til dere. Jeg må virkelig takke dere for utrolig fine og fantastisk 45 kommentarer på det forrige innlegget. Dere er noen fantastiske lesere! Tusen hjertelig takk, alle sammen! Jeg holder på å kommentere tilbake til dere, så dere får kommentaren tilbake iløpet av dagen. Uken har godt utrolig fort, og jeg har gjort så mye vær dag. Mandag og tirsdag gjorde jeg ikke annet enn å være med familien, lekser, fotballtrening og kamp. Mandag hadde vi kamp mot Tverlandet. Vi vant 7-2, og ble utrolig glade! Det var virkelig en morsom og spennende kamp, men det er alltids artig å spille når det er spennende. Onsdag fikk vi lang helg, så det har vært utrolig godt så langt.  

Onsdag hadde vi fredagsplan på skolen. Onsdag var en dag alle hadde gruet seg og gledet seg til. Vi fikk vite klassene til ungdomskolen. Jeg hadde virkelig gledet meg og gruet meg. Mest gruet meg. Da rektoren skulle rope opp klasse 8A, var jeg den første jenta og den 4 personen som ble ropt opp. Jeg fikk en av mine bestevenninner i klassen, Kristin, noe som reddet meg virkelig og noe jeg ble virkelig glad for ♥ Jeg fikk selvfølgelig mange andre flotte folk i klassen, og en flott sjanse til å bli kjent med nye folk. Jeg kunne selvfølgelig ønsket å ha flere av mine bestevenninner i klassen. Så til høsten begynner jeg da i 8A, på ungdomskolen. Det blir utrolig spennende å begynne på en helt ny skole. 

Onsdagen dro mamma og pappa på hytten, og jeg og Isabell ble alene hjemme. Vi spiste pizza, spilte sims og koste oss mye. I går, torsdag, måtte jeg overnatte hos bestemor og bestefar, siden Isabell skulle ut med venner og mamma og pappa var på hytten. Jeg ble ikke med på hytten, siden mamma og pappa skulle spise fisk og være sammen med de voksne. Da jeg overnattet hos bestemor og bestefar ble jeg servert god mat, drikke og vi bare koset oss på kvelden. I dag våknet jeg litt sent. Bestemor lagde egg og bacon til meg, så det var utrolig godt! Litt senere kom Isabell å hentet meg. Mamma og pappa kom hjem samtidig som oss, så da stekte vi pizza. Det var utrolig godt!

Jeg skal prøve å få tid til å blogge i morgen, hvis ikke hører dere nok fra meg snarest. I morgen skal mamma og pappa i bursdag til gudmoren min, så jeg og Isabell blir alene hjemme på kvelden. Senere i dag, blir det nok bare til at jeg skal være hjemme og slappe av. Godt det og. Nå er jeg sminke-fri, ny-dusjet, skal spise jorbær med fløte og sukker og se på film. Herlig! 

-Har du fått vite klassene til ungdomskolen? Og har du hatt en fin lang helg så langt? 


Jeg ønsker dere en riktig så fin og fantastisk fredag og lang helg videre, kjære lesere ♥

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits