weekend

Hei dere! Beklager at jeg blogger så ufatelig dårlig, skal prøve så godt jeg kan! Sommerferie vet dere ♣
Gårdagen var kjempe flott. Ordnet og styret litt hjemme, siden mamma og pappa dro på hytta og Isabell på jobb, så ordnet jeg meg og gikk i dusjen. Etter det dro jeg ned sammen med venner på lia, herregud så gøy det var! Helt herlig, også var det så varmt også! Da jeg kom hjem koset  jeg meg sammen med søster og bare hadde en herlig fredagskveld. 


// igår
I dag har jeg ikke noen planer enda, finner vel alltid på noe. Isabell får besøk ikveld, så jeg skal vel sikkert finne på noe med noen venner. Har enda ikke fått stelt meg, så tenkte kanskje å gjør det nå. Har bare ligget å sløvet på sofaen siden jeg var ute med nero og spist knekkebrød med nugatti, wæ sågodt! Sitter å prøver ut design, som dere kanskje ser. Vet ikke hva jeg skal ta, men finner vel et til slutt. 


Haha, åh se på dette da! Flere som er litt trøtt i dag? 
Men nå skal jeg prøve å få kommet meg opp av sofaen og stellet meg litt. Blir sikkert å dra på lia for en liten stund, så vi får nok blogges senere, søtinger! Ha en fortsatt fin dag! ♥

-Hva skal du gjøre i dag?  

lite med blogging

Heia dere! Beklager den dårlige bloggingen min, skal love å bli bedre! Men er jo sommerferie, så dagen har gått til å være med familien, sole seg, være med venner, spille fotball, gå turer og joggee. Dagen i dag har vært utrolig varm og heerlig! Startet med at jeg våknet gikk ut med nero, og gjorde en del husarbeid til jeg dro ned til ei helt herlig bestevennine av meg som dro til Bergen, der hun bor nå, for å si hade. Åh så sykt kjipt at hun må reise fra oss, er så herlig å ha henne her. Hun heter Susanne, verdens beste ♥ Etter det dro jeg hjem å skiftet, spiste og ordnet meg så dro jeg og noen venninner av meg ned til lia for å spille fotball, såherlig! Goodt å få trenet litt også!Da jeg kom fra lia, spiste vi middaag også kom mor og far på besøk. Så koselig! Har ikke sett dem siden før vi dro til syden, så det hva kjempe koselig! Vi koste oss med brownies, is og jordbær og alsang på grensen. Fantastisk bra og herlig dag da dere! Også får å ikke glemme at jeg og storesøster har vært å jogget rundt en løype her, også etter det var jeg ute å trikset litt, før jeg gikk i dusjen og sitter nå her med musikk og tar livet helt med ro - digg med sommerferie! Å løpet opp den bakken der skal jeg si hva tungt, men godt etterpå! Ah, men se så fint da! Nesten solnedgang, nydelig! Litt standar da eller? :-)Ligger under det tykke pledde og bare slappeer av. Skal prøve å ikke legge meg så sent, siden har tenkt å komme meg opp tidlig i morgen også. Som dere ser koser jeg meg virkelig nå! Ah, livet er heerlig. Men tror jeg skal avslutte her, så får vi blogges mere i morgen dere! Ha en riiktig så fin kveld videre, kos dere! 

Hva har du tilbringt disse dagene til? ♥

tirsdag 16.6.12

Heia! Good morgen! Er så godt humør idag, hihihi. Klarte å våkne i ti - halv elleve tiden i dag, og gikk på tur med nero nesten med en gang. Nå sitter jeg å spiser en god frokost i gode slasker klær, og vurdere kanskje å sette meg ut men er ikke så super varmt i dag, blir vel varmere. Skal snart gå ned å sminke meg og ordne meg for dagen, siden skal kanskje dra ut med folkene utpå formiddagen. Liker å være klar hvis de plutselig skal ringe meg. Der har du meeg!

 

Et resultat av været i dag. Skal heller ikke klage, skal være glad det iallefall ikke regner. Men nå er jeg akkurat ferdig å spise og sitter å ser på tv sammen med storesøster som våknet nettopp. Kommer sikkert til å blogge senere i dag, så da håper jeg dere får en super dag videre! 

-Hva skal du tilbringe dagen din til? ♥

finfin dag

Heia! Bedre sent enn aldri vet dere? ♥Beklager at det ble dårlig blogging i dag, men jeg har ikke hatt tid og jeg har så vidt vært inne i dag. Vakkert vær og kjempe varmt! Har hatt en finfin dag. Grilling med familien, herregud så godt! Og senere på lia med de flotteste folkene! Vi hadde det veldig gøy og koselig - som det alltids er. Kom hjem for en god god stund siden, og siden jeg kom hjem har jeg vært i dusjen og laget meg godt kveldsmat som består av knekkebrød med brunost, brus, melk og salt potetgull. Hørtes ikke det herlig ut? Haha, sommerferieee :):) fint sadu sadu? 
Sitter her å hører på musikk, mens jeg setter sammen video fra Tyrkia, som kommer ut snart som jeg er ferdig. Skal prøve å komme meg i seng litt tidlig, siden må opp tidlig i morgen siden må ut med vovven vet dere. Mamma og pappa drar på hytta rett etter jobb, så da må jeg trø til pers! Neida. Men skal avlsutte her, så får vi blogges mere i morgen. Ha en kjempe fin kveld! 

-Hva gjorde du finværet? ♥ 

fin sommerdagHaha, god morgen eller skal jeg si god formiddag dere ♥ Glansbilde over her ja - neida. Klarte selvfølgelig å sove til klokka nesten var et, åh så irriterende! Må seriøst skjerpe meg.. Nydelig vær i dag også! Varmt og godt, så i dag skal jeg tilbringe dagen ute sammen med familien og vennenne. Skal selvfølgelig sole meg, blir brunere vet dere haha. Så digg med sommerferie, ååh! Skal stelle meg litt, ta på meg bikini og komme meg ut i sola med en godgod frokost. Ganske bra start på dagen.

Vi blogges senere da dere! Lenge siden outfit, så tenkte å legge ut en outfit senere. Ha en super herlig dag videre!

 -Hva er dine planer for denne fine sommerdagen?

summer feeling

Hei dere ♥ Starter å blogge - forhåpentligvis for fult igjen. Har utrolig lyst å vise dere at jeg vil blogge og at jeg kan. Var på hytta fra i går til i dag, og siden det var en stund siden sist var det ganske godt. Feiret sankthansaften der, åh så fint det var med bålet og kjempe flott stemning! Vi grillet med hele hyttenabolaget så det var ekstra stas. På kvelden dro vi "ungene" opp til Ingrid der vi så på blogger, tv og snakket. Da vi så på blogger, fikk jeg et skikkelig spark i meg at nå må jeg prøver å starte å blogge for fult. Er jo sommer og alt nå og har så mye bilder å dele med dere, så tror dette blir bra! Skal iallefall prøve mitt besteHerregud så digg det er med sommerferie! Elsker det! Varmt, sol, venner, familie, hytte, bading og soling og alt er helt perfekt! Og ikke minst så kan du gå i lettkledde klær, ah lovely ♥ Er kikkelig gira på blogging og sommer nå dere! Skal få endret en del på designet, tror det trengs litt. Ny header kommer også snaart. Om du er flink med design og header, bare ta kontakt med meg! camilla_fotball98@hotmail.com eller facebook. Bildene over her, er forresten ikke redgiert. 

Men skal ta å skifte, siden jeg sitter i bikini nå, har solet meg siden vi kom hjem. Skal kanskje møte venninne og folket senere, blir nok koselig! Vi blogges kanskje senere ikveld eller i morgen. Ha en super fin dag videre dere!

Hvordan er din sommerferie?  

sommerferie

Hei dere! Lenge siden sist eller hva? Okei, skal ærlig innrømme at jeg er verdens værste blogger.. Men har hatt mye å gjøre - mattetentamen, vært i Umeå i forige helg med laget og mye annet å tenke på. Men nå dere, har vi ♥ SOMMERFERIE! ♥ Skal love å legge ut bilder fra Tyrkia iløpet av sommerferien, og kanskje bilder fra Umeå også. Skal være 2 eller 3 uker hjemme nå, også drar vi på hytta får å være der i 3 uker. Skal så klart få ny header og et nytt og ryddig design. Skal prøve å blogge så mye som jeg kan. Snittet mitt ble ikke så aller verst, 4,1. Ganske fornøyd og utrolig godt å ta sommerferie med en god følelse. Skal legge ut bilder og litt forskjellig av hva jeg har gjort i det siste, også kommer vel bildene og videoen fra Tyrkia. Skal også spille kamp senere i dag, så blir nok bra! 
Ah, herlig å tenke på at det er sommerferie, sådigg! Men må nesten springe, skal hjelpet til med middagen, også må jeg skifte til kamp. Ha en super fin dag ♥

-Har du fått sommerferie? :)

hjemme fra herlige Tyrkia

VERDENS HERLIGSTE TUR! ♥ åh hei dere! Har ikke blogget mens jeg har vært i Tyrkia, siden jeg har ikke fått til med nettet på pc'en, men nå er jeg hjemme! Ei fantastisk, herlig og super uke. Har virkelig fått farge og bare koset meg. Bilder, mer tekst og video kommer snart. Har så mye nå som skjer - mattetentamen på onsdag, kamper, treninger også drar vi med laget til Umeå på torsdagsformiddag. Kommer sterkere tilbake etter neste uke, lover. Men turen var heelt perfekt! Flott flytur og alt. Det eneste som var dumt, var at rommene våre ikke var ferdige når vi kom, men ellers så var ferien super duper! Har så mange bilder å vise dere og gleder meg virkelig. Hotellet var helt nydelig, rommene var kjempe fine og maten var veeldig god! Har utnyttet dagene godt og har hatt det perfekt. 

Trist å tenke på at det er et år til neste gang.. jaja huff, har virkelig utnyttet uken godt! Hatt det så herlig, loveit. Vil tilbake dit nå, hehe. Men kan ikke beskrive hvor godt og varmt der har vært, badet mye i havet og tok faktisk veldig lite siler og badet ikke bassenget, hm. Men alt i alt var turen helt fantastisk! Skal sette sammen en video og lage innlegg med bilder og litt mere tekst. Vi var også inne i Alanya, på onsdagskvelden, der vi shoppet, gikk på kleopatra (?) borgen, så i gatene, spiste på en fin resturant og hadde en fin kveld. Ah, savner det sånn. Huff, jaja. Neida, skal ikke tenk trist, har hatt det fantastisk! Anbefaler alle Tyrkia. 
Men skal avlsutte her dere, skal stelle meg og slikt, også må jeg vel sove om en stund da. Opp tidlig imorgen for skole og senere kamp, blir vel en fiin dag! Men ha en flott kveld videre dere - vi i blogges ♥


såå fint! 


nydeligstee plassen


- mutch love 

Har du vært ute å reist i år? ♥

noen timer til Tyrkia

Hei dere! Dagen i dag har vært så nydelig! Etter jeg hadde spist og solet meg litt, dro jeg på lia å møtte så mange venner, var herlig! Vi spillet litt fotball, slappet av og solet oss og vi måtte bare nyte finværet da. Ah, så bra og fin dag og i tillegg nå så skal jeg spise herlig middag sammen med familien. I kveld skal vi bare slappe av, før vi legger oss og skal opp tidligtidlig i morgen å ta flyet til TYRKIA! Gleder meg så sykt mye, dere aner virkelig ikke! 
Stårlende sol og varmt! Er egentlig veldig godt å se at det er finvær dagen før vi drar, herlig å være med venner og sole seg, ah ♥


Gulleeet mitt! 

Ja dere, om noen timer sitter jeg og min familie på flyet direkte til Tyrkia. Ah, blir så herlig! Blir godt å komme seg litt bort også. Skal bli kjempe brun og bare kose meg. Har lagt frem det jeg skal ha på meg i morgen, og er heelt ferdig pakket, så nå skal vi snart spise kalkun med chips og bare kose oss. Så herlig lørdag, kan det bli bedre? Tenkte å legge ut det jeg skulle ha på meg nå, men må springe over til Stine for å gi henne et telegram, siden hun har konfirmasjon i morgen. Skal legge ut det jeg har på meg på flyturen i morgen eller så legger jeg det inn i dette innlegget. 

Men nå må jeg nesten springe dere, slik at jeg rekker det før vi spiser middag. Wæ, som jeg gleder meg nå - reisefeber til 1000! Vi blogges kjære dere og da blogger jeg fra nydelige Tyrkia ♥ Ha en super duper kveld dere! 

Hva skal du gjøre i kveld? Reiser du en plass nå/i morgen? 

ny header

Hei kjære dere ♥ Finvær i Bodø i dag og varmt faktisk! Og kvelden i går sammen med de to beste jentene mine, var så utrolig koselig! Vi smeltet sjokolade, hadde til jorbær, epler, popcorn, saft og brus og sex and the city, ah jentekvelder! Så koselig kveld da. Før jeg dro i går lagde jeg meg en header, den er ikke så veldig proff, men det var bare får å ha noe nytt. Litt sommerslig kanskje. Godt å få noe nytt også da. 

Og i dag, dere, er det bare en dag til vi reiser, så tenkte å utnytte dagen med å pakke litt og kanskje dra en tur til byen. Har akkurat vært i dusjen og skal lage meg noe mat, så får jeg se hva det blir. Blir sikkert å sitte litt ute og da, siden det var så fint vær! Så herlig med fint vær dagen før man reiser. Gleder meg så til Tyrkia nå, ah! 
Men nå skal jeg gå opp å lage meg frokost, sitte litt ute og pakke og slikt, så dere får ha en stårlende lørdag videre! Blogger nok mere i dag/kveld. Hva skal du gjøre i dag? Og hva synes du om headeren? ♥

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits