en vakker dag

Hei!

Herlighet for noen vakre dager det har vært. Grunnen til litt dårlig oppdatering er fordi at nettet her er blitt småtregt og været her helt nydelig, så vil nyte dagene og å være sammen med familien. Humøret blir hundre ganger bedre når det er så fint vær. Sov veldig lenge i dag, noe som aldeles ikke var planlagt. Kom meg opp ganske raskt, og fikk derfor med meg sola og varmen. Laget meg god frokost av nybaktebrød og rundstykker, tok på meg bikini og solet meg. Sola har steket i hele dag og vi har vært nede ved brygga å kjent varmen stige på. Isabell kom også hit i fire tiden så det var veldig koselig! I ettermiddag har vi koset oss med is og soling, prøvd å bade i havet, spilt kort med Isabell og Mathias og nå har vi spist laks i folie med grønnsaker, rømme, saus og mye annet godt. Elsker det og er noe av det beste jeg vet. Hadde en kjempe fin gårdag også! Vi slappet av på formiddagen og på kvelden, når pappa kom hit etter å ha syklet fra jobben, lagde vi hjemmelaget pizza. Helt perfekt. 

Jeg har forresten bitt sponset med gratisprodukter fra buzzador.com. Har enda ikke tatt en kikk på produktene jeg kan teste ut, men jeg har sagt ja til produktene og blitt medlem. Tenker å vente til jeg kommer hjem med å finne ut hvilke produkter jeg vil teste, siden nettet er her er litt tregt. Både mamma, pappa og Isabell har sagt ja til at jeg prøver disse produktene. Gleder meg til å få de tilsendt! Nå sitter vi ute å spiser sjokolade og dessert. Tenkte å avslutte innlegget med noen sommerbilder som har blitt tatt i dag. Kos dere i kveld, fininger ♥Hva synes du om bildene? 

flowers picturesHva synes du om bildene? 

sommeridyll

Hei! 

I dag har det vært en utrolig fin og vakker dag! Sola som steker og varmen som kommer. Åh helt herlig. Våknet rundt halv elleve i dag. Lå i senga litt før jeg og vovsen var klar for tur. Utrolig sommerfeeling i dag altså. Jeg hadde lista full med husarbeid som jeg skulle gjøre i dag, men det gikk veldig bra! Siden vi har så stort hus brukte jeg en time. Gikk raskere en forventet, hihi. Vasket og tørket støv i hele huset, støvsuget det etterpå og vasket badene til sist. Følte meg ekstremt som en husmor, hahaha. Var ferdig ca. rundt ett halv to. Spiste litt etter det før jeg pakket til hytta. Vi kjørte hit rundt fem tiden og var her klokkaseks. Var så godt å komme hit! Elsker å være her på sommeren i og med at det er så utrolig fint da. Virkelig et sommeridyll. Sola har steket siden vi kom og til rundt ti dro den ned. Var så fint! Som sagt så elsker jeg å være her på sommeren, så tok noen bilder før vi skulle spise. Vi bedde noen hyttenaboer på besøk, noe som var kjempe koselig! Det ble reker og pizza. I kveld har også jeg og fire meningen min, Mathias, sett film. 

Nå sitter jeg egentlig bare å slapper av i sofaen. Tenker å fjerne sminken og slå på en til film eller noe. Jeg må bare si tusen takk for så mange fine kommentarer i det siste! Er så utrolig koselig og det betyr så masse å høre fine ting fra hver og en av dere. Tusen takk fininger ♥ Tenkte å poste noen av de bildene jeg tok. De ble veldig fine! Skal poste resten senere slik at jeg ikke bruker opp absolutt opp alt nettet på å laste opp så mange bilder. Ha en fin sommerkveld videre! 

Hva synes du om bildene? / Hvordan har din kveld vært?

chanel nail polish

Hei!

Fikk en nydelig Chanel neggelakk i konfirmasjonsgaven av venninnen til mamma. Fargen er utrolig fin på. Neggelakken er blå. Ikke veldig sterk blåfarge, men veldig mitt i mellom. Litt mere mørkere enn lys. Fargen er i 553 Blue Rebel. Elsker den! Synes den er nydelig på og den blir bra når du tar den på. Vet ikke helt hva den koster eller hvor hun har kjøpt den, siden jeg fikk den i gave. Kan iallefall si at jeg elsker den. Tenkte å poste et innlegg litt senere når jeg tester den ut. Har du en chanel neggelakk? 

fin sommerdag

Hei! 

I dag har det virkelig vært en nydelig dag fra morgen til kveld. Når mamma, pappa og Isabell kom hjem spiste vi grillmat noe som var rett og slett perfekt på en slik sommerdag. Etter vi hadde spist slappet jeg bare av før jeg, Amalie, Kristin, Henriette, Siri, Rikke og Benedikte tok turen til noe som blir kalt for mørkvedbukta. Det er rett ved havet og er så utrolig fint når det blir kveld. Vi kjøpte marshmallow, brus, kjeks og koste oss kjempe masse med musikk, mye snakking og båltenning. Tok med kameraet, så ble litt bildetaking. Vi jentene koste oss utrolig masse! Elsker slike kvelder med disse herlige jentene, så det må virkelig gjentas. En fin sommerkveld. 


♥ fine Kristin, Benedikte og Siri.<3 meg og Henriette. Vi koste oss som sagt veldig mye! Kom hjem rundt halv tolv og gikk i dusjen. Luktet utrolig bål, så var godt å ta seg en dusj. Vi var der i en god del timer, men noen kjempe fine timer. Nå merker jeg at jeg er utrolig sliten, men tenkte bare å poste bildene og skrivet et lite innlegg før jeg gikk å la meg. I morgen er det opp tidlig, gjøre husarbeid, ut med Nero, pakke til hytta og så drar vi til fine hytta. Gleder meg litt. Føler at jeg slapper så utrolig godt av der. Håper på super fint vær! Skal blogge før jeg drar på hytta i morgen. Nå er det ikke lenge før jeg legger hode ned på puta og sovner av. God natt fininger :-)

Hvordan har din dag vært? / / Hva synes du om bildene?

ny kosebukse fra monki

Fikk denne deilige boksa her fra monki på mandag. Venninnen til Isabell kjøpte en slik en til meg og henne, som at hun får penger av oss for buksa. Elsker den og den er litt stor og veldig god å ha på seg. På bildene ser den ikke så stor ut men den er utrolig god. Elsker mønstre på buksa. Skulle egentlig ha en i blå og hvit, men den var dessverre utsolgt, så kanskje jeg bestiller den. Men nå har jeg jo denne og er veldig fornøyd! Den er kjøpt på monki i Oslo og koster 200 kr. Verdt det! Hva synes du om buksa? / / Har du også en slik? 

good morning sunshine

Hei! 

God morgen, fininger! Eller god morgen og god morgen, men siden det er sommerferie, kan man også kalle dette god morgen eller? Hihi. Jeg fant forresten ladern til kameraet mitt i går! Eller mamma hjalp meg å finne det, så hun reddet meg for 650 kr for en ny lader. Tusen takk mamma! ♥ I går kveld dro vi på besøk til tante. Hun skal prøve å selge huset sitt i dag og vi håper virkelig hun får det selgt! Vi har hjulpet henne litt å rydde så det ser fint ut. Vi var ikke hjemme før rundt ti. Jeg spiste meg et rundstykke før jeg tok på nytt sengtøy, åh så utrolig godt. Elsker nyvasket sengtøy. La meg i senga ganske tidlig så jeg endte opp med mac, film og pepsi max. Perfekt avsluttning på en super fin dag! 

I dag våknet jeg tidlig som ti. Var egentlig godt samtidig som jeg var trøtt. Gikk ut med vovsen i halv elleve tiden. Kjempe fint og vamt ute i dag. Sommerværet kommer seg virkelig :-) Lagde meg pannekaker til frokost i dag, noe som er så utrolig godt! Nå sitter jeg bare å ser på tv og slapper av. Skal snart begynne med litt husarbeid, men ellers skal jeg få gjort noe blogg-greier. I dag er det en måned til Spania så tenkte jeg må poste noen bilder og innlegg om det, før vi drar. Nyt sommerdagen videre!  

Hvordan er din formiddag? / / Hvordan er været hos deg?

update

Hei!

Beklager dårlig oppdatering de siste dagene, har gjort utrolig mye og dagene har virkelig rast avgårde. Søndag koste jeg meg sammen med familien før jeg og noen venner dro til futelva. Vi koste oss kjempe mye der, men ble etterhvert småkaldt og jeg fikk så sykt mye myggstikk. Blæh. Haha. Vi hørte på musikk, spiste godteri, tok bilder og hadde det kjempe koselig. I går slappet jeg egentlig bare av på formiddagen, lå i senga å så film, spiste middag med familien og senere på kvelden møtte jeg Kristin, Amalie, Henriette og Rikke. Vi bestemte oss for å lage taco, hos meg, noe som var veldig hyggelig! Vi koste oss kjempe masse. Vi prøvde å se film, men endte opp med hver sin Iphone og snakking. Var iallefall veldig koselig! :-) 

I dag har vi vært å sett på konfirmasjonsbildene jeg tok hos fotografen. Ble ganske fornøyd, men de kunne kanskje vært litt bedre. Jeg skal egentlig være fornøyd, blir nok bra til slutt. Ellers i dag har jeg ikke gjort stort enn å spist middag og slappet av. Har ikke lagt planer for kvelden, så er litt usikker på om det bare blir en slappe av kveld i kveld eller om det blir en tur til tante med familien. Noe som er utrolig dumt, er at jeg ikke finner laderen til kameraet mitt og derfor har jeg ikke kunne tatt bilder siden lørdag. Aner ikke hvor det er. Alle i familien har prøvd å finne det men har null aning på hvor den er. Vurdere å kjøpe meg en ny lader. Blir så utrolig irritert når jeg ikke finner slike ting, så jeg håper jeg finner den! Nå skal jeg fortsatte litt med videoene jeg lager til dere. Ha en finfin kveld ♥
Hva har du til planer i kveld?

spørsmålsrunde

Hei! 

Siden det er sommerferie, jeg har mye fri og tid, været er fint og alt er bra, tenkte jeg å sette igang en spørsmålsrunde. Denne gangen lover jeg at jeg skal svare på spørsmålene. Nå har jeg jo fått mac og det vil si at det er mye enklere og bedre å lage video da. Spør meg om noe dere lurer på eller bare generlt, slik at dere kan få svaret på det dere lurer på. Har hatt en spørsmålsrunde før som jeg selvfølgelig har helt glemt å svart på, så jeg lover at jeg skal svare på alle spørsmålene denne gangen. Hehe. Jeg skal svare på video! :-)Noe du lurer på? 

inspirerende sommer outfits

Elsker å se på inspirerende, sammensatte, spesielle og fine outfits på weheartit. Synes de er så fine! Her har jeg valgt ut seks forskjellige og fine outfits ♥
´
Hvilken av disse seks likte du best?  

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits