Fine dager i sommerferien

Beklager for at jeg ikke har blogget, men det har vært så mye i det siste. Men jeg har jo selvfølgelig ikke glemt dere av. Dere er jo verdens beste lesere! Jeg har ikke fått kommentert tilbake til noen, men det skal jeg få gjort iløpet av dagen i dag eller uken. Jeg håper det går greit. Disse dagene, som jeg ikke har blogget, har jeg møtt mine supre venner, som jeg ikke har sett på lenge, vært masse sammen med familien og bare koset meg. Sommer-måneden er virkelig en kose månede. I går var jeg sammen med Amalie og våre andre venninner, og jeg fikk to nydelig syden-gaver av Amalie! En lenke der det stod "Millamora" på, med en nydelig skrift, og to nydelige og kjempe fine armbånd eller fotlenke, fra Tyrkia. Tusen hjertelig takk, snuppa! Du er super Amalie ♥ I dag har jeg bare slappet av hjemme. Har ikke vært helt i form. Vondt i magen og litt kvalm, men heldigvis er det over nå. Mamma og pappa dro på hytten i går til i dag, og da ble jeg og Isabell alene hjemme. Veldig koselig. Vi leide film, spiste pizza grandiosa, spiste massemasse godteri og lo veldig mye. Filmen vi så var ganske morsom. Filmen het "Date Night", og hva egentlig en litt spesiell film, men morsom var den. Vi la oss i 02.00 - 03.00 tiden, og i dag stod vi opp i halv 11 tiden, siden Isabell skulle på jobb, så vekte hun bare meg samtidig. 

Senere i dag har jeg ikke stort med planer. Vi skal grille rund 18.00 tiden, så det blir herlig. Ellers er det egentlig ikke stort med nytt. Jeg lover dere å blogge masse, for som jeg sa, så har jeg masse med blogglyst selvom jeg ikke blogger. I kveld blir det bare å kose seg med familien, noe som alltid er så utrolig hyggelig ♥ Men dere må ha en kjempe fin kveld, søte dere! Vi blogges masse mere om ikke lenge, kos dere masse videre i dag! 

Beklager så mye at dette innlegget ble slettet før i dag, av en eller annen merkelig grunn, så jeg publisere det på nytt. Håper det går bra. Beklager!

-Hva har du gjort i dag og disse dagene som har vært? Hvordan er din sommerferie?


Ha en super fin dag videre, og kos dere masse videre i kveld! snakkes, beste dere ♥

Min fantastiske sommerferie så langt

Jeg har hatt verdens beste og fantastiske sommerferie så langt!
Den har vært super. Ah, jeg har så masse å fortelle dere og masse å skrive om, så jeg tror dette blir en langt innlegg. Jeg beklager så mye at jeg ikke har blogget den tiden jeg har vært på hytten, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. 3 hele uker på hytten er aldeles ikke feil, for jeg har hatt det supert sammen med familien min. Når jeg har verdens beste familie er det ikke rart jeg har kost meg så masse ♥ 

På søndags kvelden kom vi hjem etter 3 herlige uker på hytten. Jeg kjørte med Isabell hjem, slik at mamma og pappa skulle få plass til alt vi hadde med oss. Hytten har vært herlig. Vi har badet masse i havet og i hot springen/stampen, solet oss, fått masse farge og blitt solbrent, kost oss masse, grillet en god del, spist noen herlige middager, vært med hyttenaboene og spist noe familiemiddager, hatt mye besøk, vi har malet hytten fra grønn, svart og rød, til rød og hvit, noe som ble helt nydelig, vært på mange båturer i Skjerstad-fjoren, Naurstad og mange andre båturer, gått turer, også har jeg og Ingrid Moen vært å ridd, noe som aldeles ikke ble vellykket, siden jeg datt av to ganger og slo meg skikkelig på hoften, begge armene og ribeina mine. Slettes ikke noe gøy ridetur. Men vi har gjort så masse når vi har vært på hytten, og det har vært så ubeskrivelig koselig. Jeg har tatt kjempe mange bilder, som jeg vil gjerne dele med dere. Jeg håper på at jeg skal få lagt dem ut iløpet av neste uke, også har jeg mange andre bilder, fra forskjellige anledinger, som jeg også skal legge ut iløpet av sommerferien. Ah, sommerferien har vært så herlig og det vet jeg resten av sommerferien blir.I sommerferien, mens jeg har vært på hytten, har jeg faktisk ikke glemt av bloggen helt. Jeg har drevet på å byttet design, koder og laget headere til meg selv. Jeg har gått mye frem og tilbake med hvilket design jeg skal ha, og det er veldig mange nydelige design! Etter veldig mye om og men, fant jeg ut at jeg skulle ha dette designet av bloggeren Ida Wisth. Det er et veldig fint design, som man kan bytte farger på, lage header til, skrive om deg selv og sette inn et bilde av deg selv. Skriften og overskriften i seg selv er veldig fin. Så da tenkte jeg at jeg skulle ha dette designet en stund, og som dere ser har jeg laget meg en header. Syntes den passet til designet! Jeg har også laget samme header, bare med rosa overskrift, og da tenkte jeg at jeg skulle legge de 3 headerne jeg har laget, slik at dere fikk se. Jeg håper det går greit for dere, mine beste lesere, om jeg bytter header iblant. Jeg ble endelig svært fornøyd nå, så dette kommer jeg til å ha en stund. Dere er supre, mine kjære lesere! 

Jeg må også skrive litt kort om det som har skjedd i Oslo Sentrum og på Utøya, fredag 15.02.2011. Det er rett og slett forferdelig. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. Det er så ubeskrivelig trist. Tenk at han kunne gjøre dette mot oss. Jeg har sett på nyheten disse dagene, og det er forferdelig trist og tragist å se på. Jeg har selv grått en del. "Mitt lille land", av Maria Mena, får meg alltid til å felle tårer. Det var 3 fra Bodø på Utøya, og 2 av dem er døde, og 1 overlevde drapsmannen. Han er en ufordralig mann, som alle missliker. Det er umennskelig det han har gjort mot norsk gjord. Jeg kan ikke tro det jeg hører eller se på tv, men det er sant. Det føles nesten ut som en drøm. I morgen skal alle som vil gå tog her i Bodø. Toget starter klokken 18.00 ved Bodø Vidregående Skole. Vi skal selvfølgelig gå i toget, som støtter alle som har mistet noen og alle som døde og ble drept. Det kommer til å bli kjempe trist. Jeg gir gode tanker til dem som har mistet noen og til dem som savner noen. Dette er kjempe trist. Hvil i Fred til alle dem som døde i terroraksjonen i Oslo Sentrum og til dem som ble drept under skyteepiseoden på Utøya. ♥ 

I dag var mamma og pappa på jobb, og da var det bare meg og Isabell hjemme. Vi solet oss, spiste frokost, gikk ut med Nero, var en liten snar tur i byen, hadde det veldig artig og bare koset oss. Da mamma og pappa kom hjem begynte dem å lage middag. Spagetti, nam! Utrolig godt. Ellers i dag har jeg bare vært hjemme å kost meg samme med familien, tatt bilder, vært ute i hagen, solet meg og hatt en super dag til nå. Det er et kjempe fint vær ute, så det kommer til å bli en kjempe fin dag videre. I går var jeg sammen med familien, spiste en herlig frokost, også dro jeg en liten tur på lia ( Mørkvedlia ), der jeg var sammen med Stine, Amalie, Simen og Sveinung. Vi var der ikke lenge, men fordeom var det koselig. Stine dro til Frankrike i dag, så jeg håper hun koser seg kjempe masse i Frankriket og jeg gleder meg til du kommer hjem, snuppa! Elsker deg ♥ 

Men nå skal jeg kose meg videre, sammen med familien, ta litt bilder, være med Nero i hagen, bare være ute å kose meg og om ikke lenge jogge meg en tur. Blir godt! Det er så nydelig og varmt nå, at jeg enda går i singlet og shorts. Ah, det er herlig! Jeg skal selvfølgelig blogge masse til dere, og jeg har så masse bilder å legge ut og vise dere. Jeg har skikkelig blogglyst nå! Men jeg håper dere koser dere kjempe masse i sommerferien og at dere har det supert! Jeg har det virkelig herlig. Kos dere masse videre i dag og videre i sommerferien! Ha det supert! 

-Hvordan er din sommerferie og hva har du gjort så langt? Hva synes dere om det som har skjedd i Oslo Sentrum og på Utøya?  


Kos dere masse videre i sommerferien. Snakkes ♥

En super og herlig sommerferie så langt

Herlighet, sommerferien har vært super og herlig så langt! Jeg har koset meg masse med familien, og møtt en god del venner, noe som jeg er kjempe glad for. Som dere vet, har jeg jo vært i fantastiske Oslo, sammen med verdens beste familie ♥ Vi bodde hos onkel, og det var kjempe hyggelig og super bra! Vi har fått vært på tusenfryd, gått i Karl Johans gate og shoppet, vært på kjøpesenteret i Kolboten, vært på Akershus Festning, vært på bryggen i Karl johan og spist chips og is, drukket brus og bare kose oss og siste dagen, altså onsdag, var vi på 2 nydelige, fantastiske og herlige øyer. Vi tok en båt til de øyene, og det tok cirka 5 minutter mellom hver øy. Denne dagen var det veldig varmt, og jeg ble kjempe solbrent, men været var topp og supert! Det var virkelig topp å være i Oslo. Jeg fikk tatt en god del bilder, som jeg selvfølgelig skal legge ut til dere, når jeg kommer hjem fra hytten. Vi dro hit, på hytten, på fredags formiddag. Vi var her i 14 - 15.00 tiden, så jeg og Isabell stekte oss en pizza, mens vi så på Greys Anantomy. Veldig spennende. Mamma og pappa spiste reker, noe som jeg og Isabell ikke er så veldig glade i. Det har vært noen kjempe fine dager her på hytten, til nå, og jeg har enda 2 uker forann meg, her. Er så herlig å være her. Dagene, til nå, har vært nydelige dager. Sol, ingen skyer på himmelen og opp til 23 - 28 grader. Vakker og herlig, spør du meg. I går var pappa og to hyttenaboer å fisket i Saltstraumen. Bare en halv time unda hytten vår. De fikk 25 små sei, og det var kjempe godt. Etter at vi hadde spist, dro jeg, Mathias og en kompis av han, opp til oss og her så vi film. Vi så Night and Day. En veldig spennende film. 

I dag har det vært en nydelig dag. Sol, skyfri himmel og graderstokken viste hele 28 grader. Så vi tok turen ned til bryggen, og satt der nede i 2 timer. Vi badet, jeg dukket masse og solet oss en god del. Så i dag har jeg virkelig fått farge, og jeg skjenner at jeg er litt solbrent noen plasser. Men herlighet, det er nydelig sommervær! Jeg har fått tatt masse bilder i dag og alle i de andre dagene, så de skal dere selvfølgelig få se, når jeg kommer hjem. Jeg skal nå være her i 2 uker til, og jeg skal prøve å blogge litt til dere. Hvis jeg glemmer av helt å blogge, må dere minne meg på det, eller så hører dere selvfølgelig fra meg om 2 uker eller mindre, søte dere. 

Nå skal vi dusje og stelle oss, også skal vi kanskje dra ned å grille hos noen hyttenaboer av oss. Blir nok koselig. I morgen kommer ungene til kjæresten til onkelen min, Nikolai og Amalie. Dem er 7 og 3 år, veldig søte og livlige unger. De skal være her hele helgen, så det blir vel en super helg med dem. På lørdag kommer Isabell hit, noe som kommer til å bli koselig. Jeg har virkelig masse å se frem til å sommerferien videre, og jeg skal virkelig kose meg masse og være med den beste familien, hyttenaboer og mine supre venner. Jeg skal bade masse, sole meg, hygge og kose meg. Jeg ser virkelig frem til resten av sommerferien. Sommeren er fantastisk, og jeg elsker virkelig denne tid ♥ Dere må ha en super, fantastisk, nydelig, herlig og vakker sommerferien videre, mine kjære beste og søte lesere! 
 
-Hva har du gjort og hva er dine planer for resten av sommerferien? Hvordan har du hatt det i sommerferien, så langt? 


Jeg ønsker dere en riktig så nydelig, fantastisk og super sommerferie videre, mine beste lesere ♥

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits